Deze dieren zijn echte sterren op Instagram

Nieuws | Boris de kat is momenteel een hit op Instagram. Met dank aan zijn baasjes, die via sociale media de weggelopen kater proberen terug te vinden in de Gentse binnenstad. Opvallen is daarbij de boodschap, en dat is in het geval van Boris zeker gelukt. Dieren doen het trouwens bijzonder goed op Instagram. Van honden en katten tot wasberen en stekelvarkens : deze dieren zijn echte sterren op Instagram...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Boris de kat is momenteel een hit op Instagram. Met dank aan zijn baasjes, die via sociale media de weggelopen kater proberen terug te vinden in de Gentse binnenstad. Opvallen is daarbij de boodschap, en dat is in het geval van Boris zeker gelukt. Dieren doen het trouwens bijzonder goed op Instagram. Van honden en katten tot wasberen en stekelvarkens : deze dieren zijn echte sterren op Instagram...

BiddyTheHedgeHog - 520.000 volgers

Stekelvarkentje Biddy heef maar liefst 520.OOO volgers op Instagram. Op zijn profiel ; prachtige landschapsfoto's met Biddy in de hoofdrol. Samen met zijn beste vriend Charlie - een al even schattig hondje - doet hij vele harten smelten.

www.instagram.com/biddythehedgehog/

PumpkinTheRaccoon - 1,2 miljoen volgers

Na zijn geboorte werd deze wasbeer aan zijn lot overgelaten. Nu leidt deze viervoeter een luxeleven bij zijn adaptiegezin op de Bahama's. Hij speelt graag met zijn twee hondenvriendjes Toffee en Oreo en houdt van lange schoonheidsslaapjes in de bizarste posities.

www.instagram.com/pumpkintheraccoon/

JuniperFoxx - 1,5 miljoen volgers

Via zijn Instagramaccount kunnen we dit beestje niet alleen van dichtbij bewonderen, maar leren we ook nog iets bij: Junipers baasje legt tot in detail uit hoe het leven van een vos eruit ziet én welke nadelen een vos als huisdier met zich kan meebrengen.

www.instagram.com/juniperfoxx/

Prissy_pig - 673.000 volgers

Priscilla en Poppleton zijn broer en zus die samen een uitzonderlijk biggenleven leiden. Ze doen werkelijk alles samen: van eten, wassen en wandelen tot omkleden en slapen. De feestvarkens dragen zelfs matchende outfits: hoe meer kitsch hoe liever.

www.instagram.com/prissy_pig

Mumitan - 53.900 volgers

Dit is het meest stijlvolle konijntje ter wereld. Het beestje poseert als de beste en is bovendien verzot op mode.

www.instagram.com/mumitan/

bikke_the_chip - 103.000 volgers

Met zijn prachtige pluimstaart en ronde hoofdje heeft Bikke een hoog knuffelgehalte. Hij doet niks liever dan eten en slapen. Wie wil er nu geen eekhoorn als huisdier?

www.instagram.com/bikke_the_chip/

mihonogi - 9.941 volgers

Pino is een rosse Japanse poedel van 6 jaar oud. Volgens Instagram houdt ze van "eten en spelen in het gras” en van verkleedpartijtjes. Haar account staat boordevol schattige en hilarische foto's in tal van outfits en settings.

www.instagram.com/mihonogi

cute_bubu - 167.000 volgers

De achtjarige chinchilla BuBu houdt van cocktails, warme baden, kopjes thee en bezoekjes aan McDonalds. Wanneer ze niet aan het poseren is, speelt ze graag met baby chinchilla BoBo. BuBu en BoBo wisten op een korte tijd Instagram en Facebook te veroveren.

www.instagram.com/cute_bubu

Samhaseyebrows - 232.000 volgers

En dan zijn er uiteraard ook nog heel wat 'gewone' katten en honden. Het New Yorkse kattenmodel Sam bijvoorbeeld heeft twee zwarte wenkbrauwen en kijkt daardoor altijd verbaasd.

www.instagram.com/samhaseyebrows/

iamlilbub - 1,6 miljoen volgers

Lil Bub is een zogenaamde 'perma-kitten', wat betekent dat het beestje altijd dezelfde grootte en hetzelfde gedrag zal houden als een kitten. Verder mankeert de kat nog wat andere dingen, waaronder een tongetje dat permanent uitsteekt. Lil Bub haalde door zijn schattige voorkomen al duizenden dollars op voor asieldieren. You go, kitty!

www.instagram.com/iamlilbub/

rokuthecat - 573.000 volgers

Deze vierjarige Thaise grijsaard heeft amper oren maar wél een vrouwtje. Tenminste, als we zijn Instagrambio mogen geloven is de al even grijze Hachi zijn levenspartner.

www.instagram.com/rokuthecat/

sis.twins - 119.000 volgers

De Russische tweelingkatjes Iriss & Abyss hebben twee verschillende ogen en een sneeuwwitte vacht. Wat ze natuurlijk heel erg fotogeniek maakt.

www.instagram.com/sis.twins/

the_real_zappa - 51.100 volgers

Zappa is misschien niet de knapste van de hond, maar schattig is ze wel. De Italiaanse windhond heeft bizar grote ogen en  haar tong bengelt voortdurend uit haar bek. Dat heeft de hond al heel een hele resem fans opgeleverd.

www.instagram.com/the_real_zappa/

yogurt_thepirate - 143.000 volgers

Chihuahua’s zijn sowieso niet moeders mooiste, maar Yogurt is een geval apart. Doordat ze slechts één oog heeft, wordt ze ook wel Pirate Dog genoemd.

www.instagram.com/yogurt_thepirate/

puppyofday - 353.000 volgers

Last but not least is er nog het account Puppy of the day. Zoals de naam al doet vermoeden, posten ze voortdurend een andere puppy om je dag op te fleuren. Smelt !

www.instagram.com/puppyofday/

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top