Inloggen - Inschrijven

Mijn account

1. Ik heb me ingeschreven voor een account maar er wordt me gezegd dat mijn e-mailadres al in gebruik is.

Waarschijnlijk heeft u zich in het verleden al eens ingeschreven. Klik hier om een nieuw paswoord aan te vragen. U krijgt dan op uw persoonlijk e-mailadres -dat u gebruikt heeft om deze pas aan te maken- uw gebruikersnaam (login) en paswoord toegestuurd. Hiermee kan u zonder enige problemen opnieuw mee inloggen.

2. Ik ben mijn paswoord vergeten om in te loggen voor de account, hoe kan ik het terugvinden?

Raadpleeg "Paswoord vergeten" in het gedeelte "Help" van de account-rubriek.

3. Als ik me wil inschrijven voor de account krijg ik telkens een foutmelding. Nochtans geef ik al de informatie in zoals gevraagd.
    • Om een account aan te maken is het noodzakelijk dat al de invulvelden correct worden ingevuld
    • Alle velden zijn verplicht, behalve dat van het adres en nummer
    • Gebruik geen hoofdletters in de invulvelden en in uw e-mailadres
    • Het is ook noodzakelijk dat u de algemene voorwaarden aanvaard hebt. Deze staan onderaan de pagina boven "verder gaan"