The Voice: Twaalf nieuwe zangtalenten in vijfde ‘Blind Auditions’

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdagavond is er alweer een nieuwe aflevering van 'The Voice van Vlaanderen'! De vorige aflevering van de 'Blind Auditions' kon 1,15 miljoen kijkers verleiden. In de vijfde ronde hopen de coaches weer heel wat onbekend zangtalent te ontdekken.

 

Eén van de twaalf talenten die aan bod zullen komen is Paulien uit Oostmalle. Ze zong nog nooit voor een groot publiek, maar wil graag haar omgeving ervan overtuigen dat ze toch wel wat in haar mars heeft. Ze probeert een glimlach op het gezicht van Natalia, Jasper Steverlinck en Alex Callier te toveren met het nummer ‘Smile’ van Lily Allen.

 

Eva zat ooit in een schoolband, maar wil op muzikaal vlak graag bijleren, en daarom hoopt ze op de drie coaches. Ze wil hen met ‘To Love Somebody’ van The Bee Gees overtuigen om op de beruchte knop te drukken.

 

Demi en Lori - 2 zussen uit Roeselare - hebben al meer ervaring in de muziekwereld: samen met een andere zus hebben ze een eigen groepje: About E. Toch wagen de twee elk solo hun kans: Lori koos voor ‘Can’t Take My Eyes Off Of You’ in de versie van Lauryn Hill, terwijl Demi een eigen versie brengt van ‘So Sick’ van Ne-Yo. Vrijdagavond zal blijken of ze er allebei in slagen de jury te overtuigen.

 

Jelle uit Beringen opteert dan weer resoluut voor ‘Mad World’ van Gary Jules. ‘Ik zal dolgelukkig zijn als één coach zich omdraait’, vertelt hij. Ervaring met zenuwslopende toestanden heeft hij met hopen: hij deed vroeger aan competitiezwemmen.

 

Dit hoor je vrijdagavond ook in The Voice:

 

  • Barbara uit Antwerpen: ‘Me and Mr. Jones’ van Billy Paul
  • David uit Gent: ‘So Sick’ van Ne-Yo
  • Jessica uit Sint-Amandsberg: ‘Wildest Moments’ van Jessie Ware
  • Jennifer uit Beselare: ‘Price Tag’ van Jessie J
  • Julie uit Oudenaarde: ‘Love The Way You Lie’ van Eminem feat. Rihanna
  • Eva uit Bornem: ‘To Love Somebody’ van The Bee Gees
  • Bram uit Wezemaal: ‘A Team’ van Ed Sheeran
  • Olivier uit Deurne: ‘Over My Head’ van The Fray

 

Afspraak op vrijdag om 20.30 op vtm!

 

Bekijk deze aflevering van The Voice vrijdag om 20u30 op Skynet dankzij TV Overal!

 

Neem het programma op vanop afstand

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top