De redactie testte de Deautybox

Door Pickx

Deel dit nieuws

We schreven eerder al over Deauty en het vernieuwend beautyconcept, deze keer mochten we de producten ook daadwerkelijk testen en we zagen dat het goed was!

Het is ontzettend leuk om zo’n doos te mogen openen. De producten zitten mooi verpakt in zwart papier met een wit strikje rond en je krijgt er een zakje bij zodat je iemand een van de producten cadeau kan doen. In de doos van januari zit ook een Valentijnskaartje, nog eens een reden om iemand plezier te doen. Ten slotte, eens je de doos open hebt, kan je jezelf plezier doen met enkele leuke producten.

In de box van december bijvoorbeeld zat een Bee Nature  hand- en nagelcrème, Klorane droogshampoo, een Essie nagellak, Kérastase haarolie, een Giorgio Armani – Aqua Di Gio Essenza parfumflesje en een Etat Pur huidproduct, allemaal in handig pocketformaat.

Naast het feit dat de producten een leuk meeneemformaat hebben, is het concept vooral heel handig om producten ‘te testen’. Het zijn kwaliteitsvolle producten (voor alle merken neem je best een kijkje op de site) die niet altijd even goedkoop zijn en als je in de winkel meteen een groot formaat moet kopen, terwijl je niet weet of je er tevreden over zal zijn, zal dit concept je zeker aanspreken. En voor de prijs moet je het niet laten: een box kost 15 euro per maand en je krijgt waar voor je geld. Leuk is dat je de deautybox ook cadeau kan doen, aan huis geleverd door Bpost. Alle info vind je op de website: http://www.deauty.be

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top