Oorlogskind

Nieuws | Erika Falck is schrijfster van misdaadboeken en haar man Patrik Hedström is inspecteur bij de politie. Samen met hun drie kinderen wonen ze in het pittoreske Zweedse kustdorpje Fjällbacka. Erika heeft zich altijd afgevraagd waarom haar moeder zoveel moeite had om een band met haar kinderen op te bouwen. Wanneer ze haar moeders dagboek begint te lezen, rijzen er evenveel nieuwe vragen als dat er antwoorden komen.

Door

Deel dit nieuws

Erika Falck is schrijfster van misdaadboeken en haar man Patrik Hedström is inspecteur bij de politie. Samen met hun drie kinderen wonen ze in het pittoreske Zweedse kustdorpje Fjällbacka. Erika heeft zich altijd afgevraagd waarom haar moeder zoveel moeite had om een band met haar kinderen op te bouwen. Wanneer ze haar moeders dagboek begint te lezen, rijzen er evenveel nieuwe vragen als dat er antwoorden komen.

Pilootfilm (2013) van de misdaadserie gebaseerd op de boeken en personages van de Zweedse schrijfster Camilla Läckberg. Met Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter
Canvas, vanaf woensdag 23 juli wekelijks omstreeks 20u40


Neem dit programma op vanop afstand.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top