De best betaalde tv-acteurs van 2014

Nieuws | Was het vroeger voor de grote Hollywoodsterren nog 'not done' om in een tv-serie te spelen, tegenwoordig staan ze te springen om mee te doen. Het niveau - en de budgetten - van tv-series is de laatste jaren dan ook flink gestegen. Wij zetten de best verdienende tv-acteurs en actrices op een rij!

Door

Deel dit nieuws

Was het vroeger voor de grote Hollywoodsterren nog 'not done' om in een tv-serie te spelen, tegenwoordig staan ze te springen om mee te doen. Het niveau - en de budgetten - van tv-series is de laatste jaren dan ook flink gestegen. Wij zetten de best verdienende tv-acteurs en actrices op een rij!

Ashton Kutcher verdiende het afgelopen jaar zo'n 26 miljoen dollar (19,7 miljoen euro), wat hem volgens zakenblad Forbes de best betaalde tv-acteur van 2014 maakt. De tweede plaats in de lijst is een gedeelde plek voor Kutchers collega Jon Cryer en NCIS-acteur Mark Harmon. Beiden verdiende het afgelopen jaar zo'n 19 miljoen dollar (14,4 miljoen euro). How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris maakt de top drie compleet met 18 miljoen dollar (13,6 miljoen euro). En bij de vrouwen stak Sofia Vergara mede dankzij haar rol als Gloria in Modern Family maar liefst 37 miljoen dollar (30,2 miljoen euro) in haar zak.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top