Première: bekijk de nieuwe 360° video van Blaudzun – ‘Between A Kiss And A Sorry Goodbye’

Festivals | Over Johannes Blaudzun Sigmond kun je, voor de vuist weg, wel meteen een aantal dingen zeggen: dat hij houdt van wielrennen bijvoorbeeld – de naam Blaudzun haalde hij bij Verner Blaudzun, een Deense wielrenner uit de jaren 70, en verleden jaar componeerde hij het nummer ‘Bon Voyage’ voor de start van de Tour de France in Utrecht. Of dat hij lichtbarokke popsongs schrijft die niet zelden voor kippenvel zorgen. In ieder geval: sinds de albums “Heavy Flowers” en “Promises Of No Man’s Land” krijgt de boomlange Nederlander in gans Europa de erkenning die zijn werk verdient. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wat je echter niet kan zeggen is dat Blaudzun op zijn lauweren blijft rusten: op 7 oktober verschijnt “Jupiter”, zijn vijfde album (net zoals Jupiter de 5e planeet in lijn is vanaf de zon…). Goed nieuws, maar niet volledig: dat album is namelijk het eerste deel van een trilogie! In maart én oktober 2017 kunnen we nog twee volledige albums verwachten. Niet lui, die Johannes.
Voor ‘Between A Kiss And A Sorry Goodbye’, de eerste single uit het nieuwe album, werd bovendien een behoorlijk speciale clip gemaakt, in 360°. Als je hem in de app van je tablet of smartphone bekijkt, kun je dus naar alle kanten swipen om te volgen wat er allemaal gebeurt. 
Tip: met zo'n speciaal cardboardbrilletje, waar je je mobieltje kan vastklitten, is het resultaat natuurlijk nog spectaculairder!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top