Beleef de spanning met Escape Hunt

Nieuws | Al gehoord van escape rooms? Dit real life detectivespel wint wereldwijd aan populariteit! Escape Hunt is de wereldwijde leider binnen deze snel groeiende entertainmentsector met meer dan 200 vestigingen ter wereld van Brussel tot Singapore. Ontdek er hier alles over!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Al gehoord van escape rooms? Dit real life detectivespel wint wereldwijd aan populariteit! Escape Hunt is de wereldwijde leider binnen deze snel groeiende entertainmentsector met meer dan 200 vestigingen ter wereld van Brussel tot Singapore. Ontdek er hier alles over!

De spelregels

Bij een escape room spel laat je je 60 minuten opsluiten samen met de leden van je groep. Vervolgens moet je samen aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen. Ontsnap jij binnen het uur?

De vestiging van Escape Hunt in Brussel telt acht spelkamers met drie verschillende originele spelen.

De roof van Manneken Pis

Het beroemde standbeeld van Brussel, symbool van de stad, werd opnieuw gestolen. Jij zit opgesloten in het huis van de verdachte en moet Manneken Pis terugvinden en hem op zijn juiste plek plaatsen voor de terugkeer van de dief. Je hebt maar 60 minuten om te slagen!

Bom in het Koninklijk Paleis

De Brusselse politie werd gewaarschuwd voor een bommelding binnen het Koninklijk Paleis. Een brief is net aangekomen waarin staat dat de bom binnen de 60 minuten gaat ontploffen. Als een beroemde Brusselse detective is het jouw taak om de politie te helpen bij het vinden van de dader voordat de bom afgaat!

Ontvoering in de opera

De zangeres Olivia Bellamonte werd ontvoerd! Het is de pauze van de voorstelling in de Muntschouwburg in Brussel die uitzonderlijk één uur lang zal duren. Jullie moeten vlug de juiste verdachte terugvinden voor het einde van de pauze, anders zal één van jullie haar plaats moeten nemen op het toneel…

Deelnemers

The Escape Hunt Experience is geschikt voor iedereen: game rooms kunnen al geboekt worden vanaf twee personen voor een spannende date met je partner. Natuurlijk is het ook geschikt als quality time met je gezin en staat het garant voor fijne herinneringen aan een dag zonder mobiele telefoons! Of maak er een gezellig moment van onder vrienden. Dankzij de aanwezigheid van een luxe vergaderruimte is het bovendien uiterst geschikt voor een teambuilding met collega’s.

Haal de detective in je boven

Dompel je onder in een fantasiewereld en ontrafel de mysteries! Hoe goed kunnen jullie samenwerken onder tijdsdruk? Maak er een competitie van met andere teams en ontdek wie de beste detective is!

Hilarische momenten

Na het spel kan je met je medespelers napraten in de luxe lounge van Escape Hunt. Je kan bovendien een duik nemen in de verkleedkoffer en foto’s nemen met leuke attributen voor een blijvende herinnering. In de souvenirshop vind je leuke merchandise.

Praktisch

De Brusselse vestiging bevindt zich in de Livornostraat 13, 1060 Brussel. Escape Hunt is zeven dagen op zeven open tussen 9u30 en 20u30. Deelnemers worden tien minuten voor hun boeking verwacht en krijgen eerst een korte briefing.

Meer informatie vind je op de website.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top