Tien verrassende kidsclubs

Nieuws | Wie deze zomer volop wil genieten van een hotel dat ook een goed uitgewerkt kinderprogramma heeft, moet zeker een van deze tien verrassende kids clubs uitproberen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie deze zomer volop wil genieten van een hotel dat ook een goed uitgewerkt kinderprogramma heeft, moet zeker een van deze tien verrassende kids clubs uitproberen!

1. Rome Cavalieri, Italië

Het Rome Cavalieri hotel, dat deel uitmaakt van de Waldorf Astoria Collectie door Hilton heeft een heus Gladiator Training programma. Uitgedost in volle gladiatoruitrusting, kunnen je kinderen, en jijzelf indien gewenst, de grote veldslagen van het oude Rome naspelen in de Gruppo Storico Romano arena. Ga met je kinderen, na het duel, langs het museum om de verzameling van antieke zwaarden en schilden te bewonderen.

Meer informatie op MyHolidea.
   

2. Villa San Michele, Italië

Belmond Villa San Michele in Fiesole, hoog op een heuvel net boven Firenze, bewijst dat kinderopvang ook met stijl kan worden uitgevoerd. Alle kamers genieten van een weelderig klassiek Italiaanse interieur. Vanaf midden juni kunnen ouders hier ontspannen, wetende dat de "Smile Club" met Rory de Leeuw (let niet te nauw op de naamkeuze) er is om hun kinderen (van 4 tot 12 jaar oud) te vermaken, met de bereiding van pizza of echt Italiaans ijs, Italiaanse les en het aanleren van oude Florentijnse ambachten en dit alles in de voormalige kapel van het domein.

Meer informatie op MyHolidea
  

3. Abama Tenerife, Spanje

Eén van de grootste kidsclubs van Europa kan worden gevonden in Abama op het Spaanse eiland Tenerife. De Club Abami biedt plaats aan 100 kinderen, met binnen- en buitenruimtes, onderverdeeld in verschillende zones. Er is een ruimte gewijd aan de sterrenkunde, een andere aan wilde dieren, er zijn hoeken voor theater en voor oude ambachten. Een bal-pit, een watersportzone en een moestuin ronden de indrukwekkende faciliteiten af, allemaal gratis voor de gasten.

Meer informatie op MyHolidea

4. Conrad Algarve, Portugal

De Conrad Algarve verwent met de "Little C Palace" club, kinderen van 3 tot 12. De jonge gasten worden verwelkomd door twee mascottes, avonturier Afonso en Liz de Lizard, die hen begeleid bij activiteiten zoals luxe verkleedpartijen, gymnastiek, mini-golf en schminken - allemaal om hun avontuurlijke kant aan te moedigen.

Meer informatie op MyHolidea

5. Anassa, Cyprus

Thanos Hotels biedt verschillende kidsclubs voor verschillende leeftijden (tot 17 jaar) waaronder de "Explorers Club", geïntroduceerd in drie resorts in Cyprus (Anassa, Annabelle en Almyra) en beheerd door een team van professionals, het omvat allerlei activiteiten voor kinderen van 4 maanden tot 13 jaar. Het concept omvat een gezonde lunch ontworpen door voedingsdeskundige Fiona Faulkner.

Meer informatie op MyHolidea

6. Sani Beach Hotel, Griekenland

Het Sani Beach Hotel heeft de meest uitgebreide faciliteiten voor gezinnen in heel Griekenland, met een groot scala aan speciaal georganiseerde activiteiten voor tieners. Er zijn lessen hiphop, dans, dj en een reeks outdooractiviteiten, zoals boogschieten, beachvolleybal en mountainbiken. Van mei tot september is er zelfs een heuse voetbalacademie in samenwerking met Worldwide Kids Company (WWKC). Eén ding is zeker, je tieners zullen zich hier nooit vervelen. En jij ook niet.

Meer informatie op MyHolidea

7. The Peligoni Club, Griekenland

Deze plek is ideaal voor tieners die op zoek zijn naar adrenaline en gek zijn van sport. De activiteiten van de kidsclub (officieel voor de leeftijd van 7 tot 12, maar jongere kinderen zijn ook welkom) variëren van  volleybalsessies in het zwembad, snelle ping-pong toernooien en mocktails maken. Stuur iets oudere tieners op ouderloze boottocht naar het dorp Alykes om hun zakgeld uit te geven aan een leuke outfit ter voorbereiding van de feestavond.

Meer informatie op MyHolidea

8. St. Regus, Mauritius

Bijna alle van de vijfsterren resorts op Mauritius hebben fatsoenlijke kidsclubs, maar de St. Regus heeft een extra elegantie en vriendelijkheid die het uiterst geschikt maakt voor gezinnen. Zodra je kinderen The Kite Flyers Club ontdekken, die wordt bereikt door het oversteken van een kleine stroom, is het onwaarschijnlijk dat ze nog terug willen. De activiteiten variëren van taart bakken tot bladafdruk. En de activiteiten beperken zich niet tot het clubgebied alleen. Soms zie je de kinderen voorbijdraven met hun gezicht beschilderd, een piratenhoed en een schatkaart in de hand. Dan weer zie je hen marshmallows toasten in een kampvuur op het strand. Altijd anders en dit alles terwijl de ouders uiterst verwend worden.

Meer informatie op MyHolidea
                                    

9. Riviera Beach Club, Frankrijk

Belambra beheert 58 kidsclubs in Frankrijk en Corsica. Eén van hen is de Riviera Beach Club, gelegen tussen Toulon en Saint-Tropez. Het biedt activiteiten gerund door coaches van de Franse Atletiek Federatie, fitnesslessen, een zeilclub, zwemlessen, speurtochten en poppenspel. Ze organiseren ook één keer per week een bewaakte "Leo Avond", zodat ouders een avondje vrij hebben, indien gewenst.

Meer informatie op MyHolidea

10. Ritz Carlton Hotels

Met het Ritz Kids Children programma maakt Ritz Carlton echt indruk. Het is ontworpen door de Jean-Michel Cousteau's Ocean Futures Society en het programma loopt in 84 Ritz Carlton hotels over de hele wereld. Men leert kinderen milieubewust nadenken, culturele tradities kennen, en het leven op land en in de oceaan ontdekken.

Meer informatie op MyHolidea

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top