Inloggen - Inschrijven
Brussel-Zwaar bewolkt
| 15°
Vr. 24/10
Brussel-Regen
| 14°

Politiek 41 min geleden 70 keer

Aanpassing vluchtroutes kan tot uiterlijk 2 april duren

Aanpassing vluchtroutes kan tot uiterlijk 2 april duren

(Belga) Luchtverkeersleider Belgocontrol bevestigt dat het tot 30 weken kan duren om de nieuwe vluchtroutes in te voeren. Maar Belgocontrol heeft naar eigen zeggen al "heel wat voorbereidend werk geleverd om die periode zoveel mogelijk in te korten". "We zullen alles in het werk stellen om de nieuwe routes ingang te doen vinden tegen 2 april", staat donderdag te lezen in een persbericht van Belgocontrol.

0 reacties

Buitenland 43 min geleden 53 keer

Uitloper Gents mensenhandeldossier leidt tot arrestaties in Nederland

(Belga) Door een uitloper van een Gents onderzoek naar een Hongaarse clan die vrouwen op grote schaal en in mensonwaardige omstandigheden in de prostitutie bracht, werden recent nog bijkomende arrestaties verricht in Nederland. Dat meldt de politie in Den Haag en verduidelijkt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent.

0 reacties

Belgie 56 min geleden 126 keer

Pakistaanse mensensmokkelaar gearresteerd op snelwegparking langs E40

(Belga) In de nacht van woensdag op donderdag is op de parking langs de E40 in Mannekensvere een Pakistaanse mensensmokkelaar opgepakt. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge. De verdachte probeerde zeven vluchtelingen te verstoppen op een vrachtwagen.

1 reactie

Voetbal 1 u geleden 99 keer

Disciplinaire Commissie UEFA doet pas morgen uitspraak over Servië-Albanië

Disciplinaire Commissie UEFA doet pas morgen uitspraak over Servië-Albanië

(Belga) De Disciplinaire Commissie van de Europese Voetbalbond UEFA doet pas morgen uitspraak in de zaak omtrent het drone-incident tijdens de stopgezette EK-kwalificatiematch tussen Servië en Albanië. Dat meldde de Servische staatstelevisie RTS en later werd het ook bevestigd door de UEFA.

0 reacties

Politiek 1 u geleden 70 keer

Zo'n 250 miljoen Europese steun voor renovatie Brussels rioleringsnet

(Belga) De Europese Investeringsbank (EIB), het Brussels gewest en de Brusselse intercommunale voor waterdistributie en -sanering Hydrobru hebben donderdag een akkoord ondertekend voor de financiering van de verdere renovatie van het Brusselse rioleringsnet en de aanleg van een overstromingsbekken in het Brussels gewest. Dat hebben de drie partijen in een mededeling gemeld. De tweede lening van de EIB van 250 miljoen euro dekt de helft van de investering die voorzien zijn tot 2019.

0 reacties

Skynet tv 1 u geleden 66 keer

Christian Bale speelt Jobs in nieuwe biopic over Apple-baas

Christian Bale speelt Jobs in nieuwe biopic over Apple-baas

(Belga) De Britse acteur Christian Bale, bekend van "American Psycho" en de Batmanverfilming "The Dark Knight Rises", kruipt in de huid van Steve Jobs voor een nieuwe biografische film over de (mede)-oprichter van Apple van regisseur Danny Boyle, bekend van "Slumdog Millionaire". Dat nieuws is bekendgemaakt door Aaron Sorkin, bekend van zijn scenario's voor "The Social Network" (over dat andere internet-fenomeen, Mark Zuckerberg) en "The West Wing", die het script van de nieuwe Jobs-job zal ter harte nemen. De nieuwste Jobs-biopic zou het boek van Walter Isaacson uit 2011 getrouw volgen.

0 reacties

Belgie 2 u geleden 439 keer

Vliegtuig cirkelt urenlang boven Vlaanderen door technisch probleem

(Belga) Een passagiersvliegtuig van de luchtvaartmaatschappij US Airways heeft verschillende uren boven een deel van Oost-Vlaanderen gecirkeld na een technisch probleem. Dat is vernomen bij luchtverkeersleider Belgocontrol, die zo informatie van de website www.airlive.net bevestigde. Het toestel kon iets na 17.30 uur probleemloos landen op Brussels Airport.

0 reacties

Economie 2 u geleden 157 keer

Stakingsdreiging bij Electrabel en GDF Suez

Stakingsdreiging bij Electrabel en GDF Suez

(Belga) De vakbonden bij Electrabel en GDF Suez CC (coördinatiecentrum) hebben een stakingsaanzegging ingediend. Dat is vernomen van Gazelco-secretaris Jan Van Wijngaerden.

0 reacties

Politiek 2 u geleden 89 keer

Galant preciseert besparingen bij NMBS, maar overtuigt oppositie niet

Galant preciseert besparingen bij NMBS, maar overtuigt oppositie niet

(Belga) De federale regering heeft beslist in 2015 een besparing van 188 miljoen euro door te voeren bij de NMBS en Infrabel. Vanaf 2016 tot en met 2019 gaat het telkens om een bedrag van 118 miljoen euro. Dat heeft minister van Mobiliteit Jacqueline Galant (MR) in de Kamer verklaard. De oppositie was niet overtuigd door haar antwoord.

0 reacties

Auto-moto 2 u geleden 176 keer

Audi roept meer dan 16.000 wagens terug in België

Audi roept meer dan 16.000 wagens terug in België

(Belga) De Duitse autofabrikant Audi roept in België 16.854 wagens terug wegens een probleem met de software van de airbag. Het gaat om wagens van het type A4 die gebouwd zijn tussen april 2010 en oktober 2014. Dat bevestigt Thomas De Meûter, woordvoerder van Audi België binnen de D'Ieteren groep. Het is niet duidelijk of de airbags van dezelfde fabrikant zijn waardoor ook Nissan al meer dan 1.000 wagens heeft teruggeroepen in België.

0 reacties

Belgie 2 u geleden 132 keer

Zes West-Vlaamse gemeenten werken mee aan inplanting kleine windmolens

(Belga) Alveringem, Anzegem, De Haan, Diksmuide, Roeselare en Wingene werden door de provincie West-Vlaanderen geselecteerd als pilootgemeenten voor een provinciaal project rond de inplanting van kleine windmolens, tot vijftien meter hoog. Dat besliste de West-Vlaamse deputatie.

0 reacties

Voetbal 2 u geleden 506 keer

De belachelijke boete voor Lokeren

De belachelijke boete voor Lokeren

(Tagtik) Donderdagavond speelt Lokeren in de Europa League uit bij het Turkse Trabzonspor. Op de gebruikelijke training op de avond voor de wedstrijd maakten de Oost-Vlamingen kennis met de strenge regels van de UEFA, met een boete tot gevolg.

0 reacties

Economie 3 u geleden 120 keer

SALK-plan belooft Limburg 3.000 jobs op korte termijn

(Belga) Eén jaar na de opstart van het Ondernemersplatform Limburg, dat de Limburgse economie competitief moet maken nadat de deuren van Ford Genk sluiten, beloven de initiatiefnemers binnen een jaar 3.000 nieuwe jobs in de provincie te mogen aankondigen. Dat heeft voorzitter Urbain Vandeurzen gezegd op een persontmoeting, vlak voor het congres Limburg Next, waarop een stand van zaken werd meegedeeld van het fameuze SALK-reconversieplan.

0 reacties

Skynet tv 3 u geleden 554 keer

Hondenfokker eist 10.000 euro van An Lemmens

Hondenfokker eist 10.000 euro van An Lemmens

(Belga) Hondenfokker Marc De Rijcke uit Kasterlee daagde gisteren VTM-gezicht An Lemmens voor de rechter in Gent. Volgens de advocaat van Lemmens doet ze niets strafbaars: "dit is gewoon vrije meningsuiting", zegt hij aan HLN.be.

0 reacties

Politiek 3 u geleden 176 keer

Charles Michel maakt entree op hoogste Europese politieke niveau

Charles Michel maakt entree op hoogste Europese politieke niveau

(Belga) Premier Charles Michel neemt vandaag en morgen deel aan zijn allereerste Europese Raad, de vergadering van de 28 staatshoofden en regeringsleiders van de Europese Unie. Het wordt meteen een belangrijke Europese top voor de 38-jarige liberaal, want hij moet mee vorm geven aan een ambitieus klimaat- en energieakkoord.

0 reacties

Politiek 11 u geleden 1700 keer

Ophef rond N-VA'er Degroote op Colloquium Joris Van Severen

Ophef rond N-VA'er Degroote op Colloquium Joris Van Severen

(Belga) N-VA-Kamerlid Koenraad Degroote verzorgt zaterdag het welkomstwoord op het Colloquium Joris Van Severen, rond de ideeën en het werk van de oprichter van het fascistische Verdinaso. Hij staat ook in voor de receptie achteraf, schrijven Le Soir en het Anti-Fascistisch Front. Eerder zorgde de aanwezigheid van andere N-VA'ers op het verjaardagsfeest van VMO-stichter Bob Maes al voor ophef.

96 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 1167 keer

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

(Belga) In de zaak van de Bende van Nijvel hebben rechercheurs vanmorgen Michel L., een gewezen kopstuk van de extreemrechtse groepering Westland New Post (WNP), opgepakt. Er werd ook een huiszoeking bij hem uitgevoerd, zo zegt Christian De Valkeneer, de procureur des Konings van Luik.

23 reacties

Economie 12 u geleden 538 keer

Sporten om job te vinden

Sporten om job te vinden

(Belga) Vlaams minister van Werk en Economie Philippe Muyters (N-VA) gaat jongeren met een foute werkattitude laten sporten om ze klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Hij heeft daarover afspraken gemaakt met de VDAB, schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen.

15 reacties

Politiek woensdag 22 oktober 2014 283 keer

Caron (Groen) hekelt hoger inschrijvingsgeld voor volwassenen in deeltijds kunstonderwijs

Caron (Groen) hekelt hoger inschrijvingsgeld voor volwassenen in deeltijds kunstonderwijs

(Belga) De Vlaamse regering verhoogt het inschrijvingsgeld voor volwassenen in het deeltijds kunstonderwijs van 202 naar 300 euro per schooljaar. Dat leidt Groen-parlementslid Bart Caron af uit het programmadecreet 2015 van de Vlaamse regering. Volgens Caron wordt de drempel naar de muziek- of tekenacademie daarvoor voor veel volwassenen te hoog.

10 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 1586 keer

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

(Belga) Komend weekeinde kruipen we met zijn allen in een teletijdsmachine, want dan gaat opnieuw de wintertijd in.

9 reacties

Politiek 6 u geleden 404 keer

De Croo wil ontwikkelingshulp laten inzetten op versterking kmo's

De Croo wil ontwikkelingshulp laten inzetten op versterking kmo's

(Belga) Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) wil de komende jaren vanuit de Belgische Ontwikkelingssamenwerking sterk inzetten op de ondersteuning van de lokale privé-sector in het Zuiden, en dan vooral van kleine en middelgrote ondernemingen. Die boodschap gaf De Croo mee op een seminarie van de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden (BIO) over het investerings- en ondernemersklimaat in de Democratische Republiek Congo.

9 reacties

Buitenland 7 u geleden 363 keer

"Schutter in Ottawa mentaal verward en aangetrokken tot de islam"

"Schutter in Ottawa mentaal verward en aangetrokken tot de islam"

(Belga) De dader van de schietpartij aan het parlement in de Canadese hoofdstad Ottawa was mentaal verward en voelde zich aangetrokken tot de islam. Dat berichtte de krant The Globe and Mail . "Ik denk dat hij geestesziek was", wordt een vriend van de 32-jarige Michael Zehaf-Bibeau geciteerd.

8 reacties

Economie 5 u geleden 123 keer

ABVV wil schoonmaken laten erkennen als risicoberoep voor spier- en gewrichtsziektes

ABVV wil schoonmaken laten erkennen als risicoberoep voor spier- en gewrichtsziektes

(Belga) De Algemene Centrale van de socialistische vakbond ABVV wil dat de schoonmaaksector erkend wordt als risicosector voor spier- en gewrichtsziektes. Meer dan 90 procent van de werknemers in de sector klaagt over pijn. Daarnaast hamert het ABVV op de rol van preventie op de werkvloer. Dat blijkt uit de resultaten van een studie naar pijn bij werknemers in de schoonmaaksector, uitgevoerd door het ABVV.

8 reacties

Economie woensdag 22 oktober 2014 841 keer

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

(Belga) "De aankondiging van Jetairfly om vanop Antwerp International Airport vanaf april 2015 drie keer per week zakensteden Berlijn, Milaan en Barcelona aan te vliegen, bevestigt opnieuw dat luchtvaartmaatschappijen toekomst zien in deze luchthaven." Dag zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

8 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 236 keer

Actievoerders houden bomenkap tegen

Actievoerders houden bomenkap tegen

Een tiental studenten en actievoerders heeft zich vastgeketend aan bomen op de site La Plaine, bij universiteit ULB in Elsene. Ze protesteren zo tegen een vastgoedproject op de campus. ...

7 reacties

Economie 12 u geleden 674 keer

Regering-Michel zet turbo op fiscale amnestie

Regering-Michel zet turbo op fiscale amnestie

(Belga) De regering-Michel zet alle zeilen bij om het begrotingstekort dit jaar onder 3 procent te houden. Duizenden fiscaleamnestiedossiers die nog niet behandeld zijn, worden zo snel mogelijk verwerkt, vernam De Tijd. Dat kan dit jaar ruim 1 miljard euro opbrengen.

7 reacties

Belgie 23 u geleden 694 keer

Drie verdachten aangehouden in onderzoek naar Vilvoordse Syrië-strijders

(Belga) De federale gerechtelijke politie van Brussel en de lokale politie van de zone ViMa (Vilvoorde/Machelen) hebben vanochtend drie mannen opgepakt in een gerechtelijk onderzoek naar Syrië-strijders. De drie, geboren in 1988, 1993 en 1992, zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en in verdenking gesteld voor deelname aan de activiteiten van een terroristische groepering. Een vierde verdachte is geïdentificeerd maar bevindt zich momenteel in Syrië. Tegen hem werd een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd. Dat meldt het federaal parket.

6 reacties

Economie 22 u geleden 807 keer

Uitbater plant uitbreiding luchthaven Deurne en vraagt treinhalte

Uitbater plant uitbreiding luchthaven Deurne en vraagt treinhalte

(Belga) Egis, de uitbater van de luchthaven van Deurne, wil ze uitbreiden. Het vraagt ook dat er een treinhalte komt op de spoorlijn die vlakbij loopt. Op de plek van Swissport plant men een betaalparking. Nu kan parkeren nog gratis.

5 reacties

Politiek 11 u geleden 481 keer

Ruim negen federale ambtenaren op tien vallen onder Vlaamse minister

Ruim negen federale ambtenaren op tien vallen onder Vlaamse minister

(Belga) Ruim negen op de tien federale ambtenaren vallen onder een Nederlandstalige minister. Dat blijkt volgens La Libre Belgique uit een onderzoek door Gerfa, een Franstalige studiegroep die destijds werd opgericht door een groepje ambtenaren.

5 reacties

Politiek woensdag 22 oktober 2014 431 keer

Turtelboom wil in 2015 grondig debat over afschakelplan

Turtelboom wil in 2015 grondig debat over afschakelplan

(Belga) Vlaams minister van Energie Annemie Turtelboom wil in 2015 samen met de collega-ministers bevoegd voor Energie een grondig debat voeren over het afschakelplan. Het bestaande afschakelplan is volgens de Open Vld-minister te "technisch" opgesteld en houdt onvoldoende rekening met socio-economische criteria, zoals de impact op bedrijven, havens en de bevolking. "Een aanpassing van het plan voor de komende winter 2014-2015 is niet meer mogelijk, maar in 2015 wil ik het debat aangaan", zei minister Turtelboom in het Vlaams Parlement.

5 reacties

High-tech woensdag 22 oktober 2014 1931 keer

Nederlandse verpleegkundige in de fout op Facebook

Nederlandse verpleegkundige in de fout op Facebook

(Belga) Een ludiek bedoeld bericht op Facebook dreigt een verpleegkundige van het Nederlands-Limburgse Atrium Medisch Centrum een tuchtmaatregel op te leveren. De verpleegkundige vroeg in een bericht aan een oud-leraar of hij nog last had van zijn benen na een behandeling in het ziekenhuis. Het bericht schoot in het verkeerde keelgat van de patiënt die een tuchtzaak tegen zijn oud-leerling begon.

2 reacties

Politiek 11 u geleden 1700 keer

Ophef rond N-VA'er Degroote op Colloquium Joris Van Severen

Ophef rond N-VA'er Degroote op Colloquium Joris Van Severen

(Belga) N-VA-Kamerlid Koenraad Degroote verzorgt zaterdag het welkomstwoord op het Colloquium Joris Van Severen, rond de ideeën en het werk van de oprichter van het fascistische Verdinaso. Hij staat ook in voor de receptie achteraf, schrijven Le Soir en het Anti-Fascistisch Front. Eerder zorgde de aanwezigheid van andere N-VA'ers op het verjaardagsfeest van VMO-stichter Bob Maes al voor ophef.

96 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 1586 keer

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

(Belga) Komend weekeinde kruipen we met zijn allen in een teletijdsmachine, want dan gaat opnieuw de wintertijd in.

9 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 1480 keer

Aquatopia verwijdert twee haaien wegens te gevaarlijk

Aquatopia verwijdert twee haaien wegens te gevaarlijk

(Belga) Twee haaien die nog maar sinds afgelopen zomer in Aquatopia in Antwerpen te zien waren, een stierhaai en een sikkelvincitroenhaai, moeten alweer weg omdat ze een te groot gevaar vormen voor de andere dieren. De vissen verhuizen naar Split in Kroatië, waar ze een afzonderlijk aquarium krijgen. Aquatopia belooft wel tegen de komende herfstvakantie opnieuw enkele nieuwe diersoorten te presenteren.

2 reacties

Skynet tv woensdag 22 oktober 2014 1479 keer

Renee Zellweger na haar metamorfose: "Ik ben blij dat het de mensen is opgevallen"

Renee Zellweger na haar metamorfose: "Ik ben blij dat het de mensen is opgevallen"

(Belga) Opvallend tafereel maandag in Los Angeles: Renee Zellweger betrad de rode loper van een event, maar zag er helemaal anders uit dan we gewoon waren van haar. "Ik ben blij dat het mensen is opgevallen. Ik heb namelijk grote veranderingen doorgevoerd in mijn leven, ik ben nu gelukkiger en ik ben blij dat mensen dat zien", zo verklaarde de actrice tegenover entertainmentsite People.

0 reacties

Voetbal woensdag 22 oktober 2014 1470 keer

Een zwarte dag voor de supporters van Man City

Een zwarte dag voor de supporters van Man City

(Tagtik) Manchester City zag dinsdagavond twee kostbare punten verloren gegaan tegen CSKA Moskou. Voor enkele supporters van de Sky Blues was dat puntenverlies het minste van hun zorgen: zij hadden eerder al veel slechter nieuws te verwerken gekregen.

0 reacties

Buitenland woensdag 22 oktober 2014 1455 keer

Gezonken Duitse onderzeeër gevonden op bodem Atlantische Oceaan

Gezonken Duitse onderzeeër gevonden op bodem Atlantische Oceaan

(Belga) Voor de kust van het Amerikaanse Noord-Carolina zijn op de bodem van de Atlantische Oceaan een gezonken onderzeeër en een Amerikaans koopvaardijschip uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Dat hebben de Amerikaanse autoriteiten dinsdag gemeld. De schepen vergingen tijdens de Slag om de Atlantische Oceaan in 1942 en zonken naar de vergetelheid in wat ook wel eens het kerkhof van de Atlantische Oceaan wordt genoemd.

2 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 1397 keer

Verkeerschaos door dodelijk ongeval op Antwerpse ring op Linkeroever

(Belga) Op Linkeroever in Antwerpen is vanmiddag een zwaar ongeval gebeurd op de Antwerpse ring tussen de knooppunten Sint-Anna en Antwerpen-West richting Antwerpen. Drie vrachtwagens reden er op elkaar in. Er viel één dode en de weg is er momenteel volledig versperd, wat al voor een lange file zorgt op de E34. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht de komende uren heel wat bijkomende verkeershinder in de ruime omgeving, vooral ook op de lokale wegen in Zwijndrecht en Beveren en aan de Waaslandtunnel.

0 reacties

Belgie 5 u geleden 1278 keer

Hilarische Homans: 'Mag ik mijn neus snuiten?'

Hilarische Homans: 'Mag ik mijn neus snuiten?'

In het Vlaams parlement schoot minister van Onderwijs Hilde Crevits uit haar sloffen. Collega Liesbeth Homans was tijdens haar betoog stevig van haar neus aan het maken. ...

3 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 1167 keer

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

(Belga) In de zaak van de Bende van Nijvel hebben rechercheurs vanmorgen Michel L., een gewezen kopstuk van de extreemrechtse groepering Westland New Post (WNP), opgepakt. Er werd ook een huiszoeking bij hem uitgevoerd, zo zegt Christian De Valkeneer, de procureur des Konings van Luik.

23 reacties

Home 9 u geleden 999 keer

Welke tien citytrips moet u in 2015 gedaan hebben?

Welke tien citytrips moet u in 2015 gedaan hebben?

(Belga) Het is een jaarlijkse gewoonte geworden: reisgids Lonely Planet die zijn top tien bekend maakt waar u het volgende jaar eens naartoe moet trekken. Ditmaal in de aanbieding: de tien meest interessante citytrips voor 2015.

0 reacties

Skynet tv woensdag 22 oktober 2014 939 keer

Erik Van Looy krijgt excuses van Bret Easton Ellis

Erik Van Looy krijgt excuses van Bret Easton Ellis

(Belga) Bret Easton Ellis, de juryvoorzitter van het 41ste Film Fest Gent, heeft vandaag zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn uitlatingen vorige week over "The Loft", de remake die Erik Van Looy maakte van zijn eigen Vlaamse versie "Loft". Ellis had de film met de grond gelijk gemaakt en "de domste film ooit" genoemd.

0 reacties

Voetbal woensdag 22 oktober 2014 887 keer

"Anderlecht is op zijn plaats in de Champions League"

"Anderlecht is op zijn plaats in de Champions League"

(Tagtik) Geen Arteta, Debuchy, Giroud, Koscielny, Özil, Rosický of Szczesny bij Arsenal, maar toch start Anderlecht woensdagavond met beperkte verwachtingen tegen de Gunners. Arsenal-trainer Wenger heeft lof voor paars-wit.

0 reacties

Economie woensdag 22 oktober 2014 841 keer

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

(Belga) "De aankondiging van Jetairfly om vanop Antwerp International Airport vanaf april 2015 drie keer per week zakensteden Berlijn, Milaan en Barcelona aan te vliegen, bevestigt opnieuw dat luchtvaartmaatschappijen toekomst zien in deze luchthaven." Dag zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

8 reacties

Bizarre-nieuwtjes 11 u geleden 832 keer

Kortste fietspad van België slechts twee meter

Kortste fietspad van België slechts twee meter

(Belga) Wie in de gemeenten Zaventem en Wezembeek-Oppem fietst, moet eens passeren langs de Hippodroomlaan. Daar werd een gloednieuw fietspad aangelegd. Lang zult u er wel niet kunnen oprijden, want het is amper twee meter lang.

0 reacties

Nieuwsbrief

Twitter
Trekking van dinsdag 14/10/2014
 • 4
 • 5
 • 15
 • 23
 • 32
 • 3
 • 7
Trekking van woensdag 22/10/2014
 • 7
 • 11
 • 14
 • 16
 • 31
 • 38
 • 26