Inloggen - Inschrijven
Brussel-Zwaar bewolkt
| 14°
Vr. 24/10
Brussel-Zwaar bewolkt
| 14°

Buitenland 8 min geleden 0 keer

Man gearresteerd die over hek Witte Huis klom

Man gearresteerd die over hek Witte Huis klom

(Belga) In Washington is gisterenavond een man gearresteerd die erin geslaagd was over het hek rond het witte huis te klimmen. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN.

0 reacties

Economie 9 min geleden 1 keer

Sporten om job te vinden

Sporten om job te vinden

(Belga) Vlaams minister van Werk en Economie Philippe Muyters (N-VA) gaat jongeren met een foute werkattitude laten sporten om ze klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Hij heeft daarover afspraken gemaakt met de VDAB, schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen.

0 reacties

Economie 16 min geleden 32 keer

Regering-Michel zet turbo op fiscale amnestie

Regering-Michel zet turbo op fiscale amnestie

(Belga) De regering-Michel zet alle zeilen bij om het begrotingstekort dit jaar onder 3 procent te houden. Duizenden fiscaleamnestiedossiers die nog niet behandeld zijn, worden zo snel mogelijk verwerkt, vernam De Tijd. Dat kan dit jaar ruim 1 miljard euro opbrengen.

0 reacties

Economie 19 min geleden 14 keer

Verdere groei groene stroom jaarlijks goed voor 10.000 banen extra

Verdere groei groene stroom jaarlijks goed voor 10.000 banen extra

(Belga) De verdere uitbouw van hernieuwbare energie in ons land levert tot 2020 elk jaar meer dan 10.000 arbeidsplaatsen extra op. Dat blijkt uit onderzoek van Ernst & Young in opdracht van drie Belgische belangenorganisaties voor hernieuwbare energie, schrijven De Standaard en De Tijd.

0 reacties

Belgie 19 min geleden 45 keer

Zorgpremie dubbel zo duur, maar geen betere zorg

Zorgpremie dubbel zo duur, maar geen betere zorg

(Belga) Vijftig euro in plaats van 25 euro, zo veel betaalt u binnenkort voor de Vlaamse zorgpremie. Met die premie komt de overheid tussen bij de hulp voor zwaar zorgbehoevende ouderen. En dat systeem zou fors uitgebreid worden, verdedigde de Vlaamse regering de verdubbeling van de jaarlijkse premie. Maar nu blijkt dat de 104 miljoen euro die die verhoging oplevert, een pure besparing is. Want de regering vermindert tegelijk haar eigen bijdrage aan het fonds met een even groot bedrag, zo bericht Het Nieuwsblad.

0 reacties

Belgie 20 min geleden 42 keer

Regering wil gevangenen ziekte-uitkering afnemen

Regering wil gevangenen ziekte-uitkering afnemen

(Belga) De federale regering gaat de ziekte-uitkering voor gevangenen herbekijken. Gedetineerden blijven die vandaag nog behouden tijdens hun tijd in de gevangenis. Het schrappen zou de overheid bijna 6 miljoen euro opleveren. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen.

0 reacties

Economie 3 u geleden 101 keer

Ondernemers in moeilijkheden kunnen voortaan terecht bij Dyzo

(Belga) Vlaamse ondernemers in moeilijkheden hebben voortaan een enkel aanspreekpunt: Dyzo. Dat ontstaat uit de fusie van twee bestaande initiatieven, Efrem en Tussenstap, zo meldt deze laatste. Zij begeleidden de voorbije jaren al meer dan 10.000 ondernemers in nood.

0 reacties

Buitenland 4 u geleden 106 keer

Aanslag in Ottawa - "Canada laat zich niet intimideren", zegt premier Harper

(Belga) De dodelijke schietpartij aan het Canadese parlement toont aan dat het land "niet immuun" is voor terrorisme, maar "wij laten ons niet intimideren". Dat heeft de Canadese premier Stephen Harper woensdagavond gezegd in een televisietoespraak aan de natie.

0 reacties

Buitenland 5 u geleden 77 keer

Ebola - Verpleegster uit Texas genezen van ebola

(Belga) In de Verenigde Staten is een verpleegster van een ziekenhuis in Texas genezen verklaard van ebola. Amber Vinson liep het virus op bij de verzorging van een inmiddels overleden besmette man uit Liberia. De familie van de vrouw heeft in een communiqué laten weten dat de 29-jarige verpleegster voorlopig nog even in het ziekenhuis blijft voor verzorging, maar blijkbaar geen symptomen meer vertoont.

0 reacties

Buitenland 5 u geleden 95 keer

Verdwijning studenten Mexico - Gerecht vaardigt aanhoudingsmandaat uit tegen burgemeester Iguala

(Belga) Het Mexicaanse gerecht heeft woensdag een aanhoudingsmandaat uitgevaardigd tegen de burgemeester van Iguala, die ervan verdacht wordt de aanval in zijn stad te hebben bevolen op tientallen studenten op 26 september. Bij die aanval vielen 6 doden en 43 vermisten.

1 reactie

Buitenland 6 u geleden 71 keer

Blackwater-bewakers schuldig bevonden na schietpartij op Iraakse burgers in 2007

(Belga) In de Verenigde Staten heeft een rechter in Washington vier voormalige bewakers van de inmiddels in Academi herdoopte beveiligingsfirma Blackwater schuldig bevonden aan de dodelijke schietpartij op Iraakse burgers in 2007. Een van de bewakers - Nicholas Slatten - werd veroordeeld wegens moord, de andere drie - Paul Slough, Evan Liberty en Dustin Heard - zijn volgens de rechter schuldig aan doodslag.

0 reacties

Sport 6 u geleden 47 keer

Flamini: 'Lekker om zo te winnen'

Flamini: 'Lekker om zo te winnen'

De spelers van Arsenal hebben hun manager een mooi verjaardagscadeau gegeven, al moest Arsène Wenger er lang op wachten. Anderlecht ging op de valreep voor de bijl met 1-2. ...

0 reacties

Sport 6 u geleden 54 keer

Cyriac: 'Dit doet pijn'

Cyriac: 'Dit doet pijn'

'Zoro' Cyriac speelde een sterk in de spits tegen Arsenal en mocht net voor tijd gaan rusten. Vanop de bank zag hij hoe Anderlecht de zege nog uit handen gaf. ...

0 reacties

Sport 6 u geleden 58 keer

Deschacht: 'We konden geschiedenis schrijven'

Deschacht: 'We konden geschiedenis schrijven'

Een zwaar teleurgestelde Olivier Deschacht had de stunt graag aan zijn kinderen verteld, maar het werd een verhaal zonder happy end. Arsenal ging in drie dolle slotminuten met de zege lopen. ...

0 reacties

Sport 6 u geleden 52 keer

Praet: 'Grootste anticlimax uit mijn leven'

Praet: 'Grootste anticlimax uit mijn leven'

Ongeloof in de tribunes en op het veld in Anderlecht na het 1-2 verlies tegen Arsenal. Paars-wit leidde met 1-0 tot de 88ste minuut, tot The Gunners plots alles aan flarden schoten. ...

0 reacties

Belgie 12 u geleden 695 keer

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

(Belga) In de zaak van de Bende van Nijvel hebben rechercheurs vanmorgen Michel L., een gewezen kopstuk van de extreemrechtse groepering Westland New Post (WNP), opgepakt. Er werd ook een huiszoeking bij hem uitgevoerd, zo zegt Christian De Valkeneer, de procureur des Konings van Luik.

12 reacties

Politiek 19 u geleden 256 keer

Caron (Groen) hekelt hoger inschrijvingsgeld voor volwassenen in deeltijds kunstonderwijs

Caron (Groen) hekelt hoger inschrijvingsgeld voor volwassenen in deeltijds kunstonderwijs

(Belga) De Vlaamse regering verhoogt het inschrijvingsgeld voor volwassenen in het deeltijds kunstonderwijs van 202 naar 300 euro per schooljaar. Dat leidt Groen-parlementslid Bart Caron af uit het programmadecreet 2015 van de Vlaamse regering. Volgens Caron wordt de drempel naar de muziek- of tekenacademie daarvoor voor veel volwassenen te hoog.

10 reacties

Belgie 22 u geleden 1553 keer

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

(Belga) Komend weekeinde kruipen we met zijn allen in een teletijdsmachine, want dan gaat opnieuw de wintertijd in.

9 reacties

Economie 18 u geleden 799 keer

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

(Belga) "De aankondiging van Jetairfly om vanop Antwerp International Airport vanaf april 2015 drie keer per week zakensteden Berlijn, Milaan en Barcelona aan te vliegen, bevestigt opnieuw dat luchtvaartmaatschappijen toekomst zien in deze luchthaven." Dag zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

8 reacties

Belgie 19 u geleden 215 keer

Actievoerders houden bomenkap tegen

Actievoerders houden bomenkap tegen

Een tiental studenten en actievoerders heeft zich vastgeketend aan bomen op de site La Plaine, bij universiteit ULB in Elsene. Ze protesteren zo tegen een vastgoedproject op de campus. ...

7 reacties

Politiek 20 u geleden 409 keer

Turtelboom wil in 2015 grondig debat over afschakelplan

Turtelboom wil in 2015 grondig debat over afschakelplan

(Belga) Vlaams minister van Energie Annemie Turtelboom wil in 2015 samen met de collega-ministers bevoegd voor Energie een grondig debat voeren over het afschakelplan. Het bestaande afschakelplan is volgens de Open Vld-minister te "technisch" opgesteld en houdt onvoldoende rekening met socio-economische criteria, zoals de impact op bedrijven, havens en de bevolking. "Een aanpassing van het plan voor de komende winter 2014-2015 is niet meer mogelijk, maar in 2015 wil ik het debat aangaan", zei minister Turtelboom in het Vlaams Parlement.

5 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 319 keer

Verdachte van verkrachting minderjarigen vraagt aan rechter in Charleroi om euthanasie

(Belga) Een man die voor de correctionele rechtbank van Charleroi terecht staat op verdenking van verkrachting en aanranding van de eerbaarheid van verschillende adolescenten heeft de rechter in een brief gevraagd om zijn verzoek tot euthanasie in te willigen. Yves V. werd in het verleden een eerste keer aangehouden wegens misbruik van een jonge tiener, op wie hij naar eigen zeggen verliefd was. Nadat V. onder voorwaarden was vrijgekomen, pleegde hij opnieuw soortgelijke feiten met verschillende jongens. Hij verklaarde nadien dat de slachtoffers hem herinnerden aan zijn eerste slachtoffer.

5 reacties

Belgie 21 u geleden 145 keer

Vierhonderd Gentse scholieren op straat tegen besparingen

(Belga) In Gent zijn een vierhonderdtal scholieren op straat gekomen tegen de besparingen. Dat bevestigt de lokale politie.

4 reacties

Belgie 17 u geleden 483 keer

Luchthavens maken zich op voor drukke uittocht

Luchthavens maken zich op voor drukke uittocht

(Belga) Brussels Airport en de luchthaven van Brussel Zuid Charleroi maken zich op voor een drukke uittocht bij het begin van de herfstvakantie. Op Brussels Airport zijn er komende vrijdag meer dan 39.000 vertrekkende passagiers, meteen de drukste dag van de maand op Zaventem. Op de luchthaven van Brussels South Charleroi worden dagelijks meer dan 20.000 passagiers verwacht, met een piek tijdens het eerste weekend van de vakantie.

4 reacties

Politiek 16 u geleden 402 keer

NMBS en Infrabel waarschuwen FOD Mobiliteit voor besparingen

NMBS en Infrabel waarschuwen FOD Mobiliteit voor besparingen

(Belga) De financiële directeurs van de NMBS en Infrabel hebben de directie van de FOD Mobiliteit ervoor gewaarschuwd dat de structurele besparingen die de federale regering van het spoorbedrijf vraagt, hen dwingt "de fundamenten van hun strategie" te herzien. Dat heeft Waals minister van Openbare Werken Maxime Prévot (cdH) vandaag verklaard.

4 reacties

Politiek 15 u geleden 221 keer

PS laat voorzitterschap commissie Sociale Zaken schieten voor Infrastructuur

PS laat voorzitterschap commissie Sociale Zaken schieten voor Infrastructuur

(Belga) N-VA, PS en Open Vld hebben in de Kamer geschoven met het voorzitterschap van enkele commissies, nu de meerderheid definitief in het zadel zit. Opvallend is dat de PS het voorzitterschap van de commissie Sociale Zaken laat vallen om zo de leiding te kunnen nemen over de commissie Infrastructuur, waar MR-minister Jacqueline Galant ongetwijfeld vaak present zal moeten tekenen.

3 reacties

Politiek 13 u geleden 112 keer

Gent schakelt gouverneur én burgerlijke rechtbank in tegen afschakelplan haven

Gent schakelt gouverneur én burgerlijke rechtbank in tegen afschakelplan haven

(Belga) De Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a) kreeg van 180 bedrijven uit de Gentse kanaalzone een lijst met problemen die kunnen opduiken als de stroom wordt afgeschakeld. Gebruik makende van een bepaling uit het KB van 2005, zal Oost-Vlaams gouverneur Jan Briers binnenkort de bevoegde ministers vragen om de Gentse haven uit het plan te halen, zo werd vernomen van de Gentse burgemeester.

3 reacties

Economie 10 u geleden 494 keer

Uitbater plant uitbreiding luchthaven Deurne en vraagt treinhalte

Uitbater plant uitbreiding luchthaven Deurne en vraagt treinhalte

(Belga) Egis, de uitbater van de luchthaven van Deurne, wil ze uitbreiden. Het vraagt ook dat er een treinhalte komt op de spoorlijn die vlakbij loopt. Op de plek van Swissport plant men een betaalparking. Nu kan parkeren nog gratis.

3 reacties

Belgie 11 u geleden 357 keer

Drie verdachten aangehouden in onderzoek naar Vilvoordse Syrië-strijders

(Belga) De federale gerechtelijke politie van Brussel en de lokale politie van de zone ViMa (Vilvoorde/Machelen) hebben vanochtend drie mannen opgepakt in een gerechtelijk onderzoek naar Syrië-strijders. De drie, geboren in 1988, 1993 en 1992, zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en in verdenking gesteld voor deelname aan de activiteiten van een terroristische groepering. Een vierde verdachte is geïdentificeerd maar bevindt zich momenteel in Syrië. Tegen hem werd een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd. Dat meldt het federaal parket.

2 reacties

Politiek 15 u geleden 138 keer

Inschrijvingsgeld hoger onderwijs blijft hele legislatuur op 890 euro

Inschrijvingsgeld hoger onderwijs blijft hele legislatuur op 890 euro

(Belga) Het inschrijvingsgeld voor niet-beursstudenten in het hoger onderwijs blijft de komende jaren op 890 euro, ook als er volgend jaar extra budgettaire ruimte zou zijn. Dat heeft Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits vandaag gezegd tijdens een actualiteitsdebat over het hoger onderwijs in het Vlaams Parlement.

2 reacties

Belgie 22 u geleden 1553 keer

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

U mag, of beter, moet weer goochelen met de tijd

(Belga) Komend weekeinde kruipen we met zijn allen in een teletijdsmachine, want dan gaat opnieuw de wintertijd in.

9 reacties

Skynet tv 19 u geleden 1432 keer

Renee Zellweger na haar metamorfose: "Ik ben blij dat het de mensen is opgevallen"

Renee Zellweger na haar metamorfose: "Ik ben blij dat het de mensen is opgevallen"

(Belga) Opvallend tafereel maandag in Los Angeles: Renee Zellweger betrad de rode loper van een event, maar zag er helemaal anders uit dan we gewoon waren van haar. "Ik ben blij dat het mensen is opgevallen. Ik heb namelijk grote veranderingen doorgevoerd in mijn leven, ik ben nu gelukkiger en ik ben blij dat mensen dat zien", zo verklaarde de actrice tegenover entertainmentsite People.

0 reacties

Buitenland woensdag 22 oktober 2014 1414 keer

Gezonken Duitse onderzeeër gevonden op bodem Atlantische Oceaan

Gezonken Duitse onderzeeër gevonden op bodem Atlantische Oceaan

(Belga) Voor de kust van het Amerikaanse Noord-Carolina zijn op de bodem van de Atlantische Oceaan een gezonken onderzeeër en een Amerikaans koopvaardijschip uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Dat hebben de Amerikaanse autoriteiten dinsdag gemeld. De schepen vergingen tijdens de Slag om de Atlantische Oceaan in 1942 en zonken naar de vergetelheid in wat ook wel eens het kerkhof van de Atlantische Oceaan wordt genoemd.

2 reacties

Voetbal 22 u geleden 1386 keer

Een zwarte dag voor de supporters van Man City

Een zwarte dag voor de supporters van Man City

(Tagtik) Manchester City zag dinsdagavond twee kostbare punten verloren gegaan tegen CSKA Moskou. Voor enkele supporters van de Sky Blues was dat puntenverlies het minste van hun zorgen: zij hadden eerder al veel slechter nieuws te verwerken gekregen.

0 reacties

Belgie 18 u geleden 1359 keer

Verkeerschaos door dodelijk ongeval op Antwerpse ring op Linkeroever

(Belga) Op Linkeroever in Antwerpen is vanmiddag een zwaar ongeval gebeurd op de Antwerpse ring tussen de knooppunten Sint-Anna en Antwerpen-West richting Antwerpen. Drie vrachtwagens reden er op elkaar in. Er viel één dode en de weg is er momenteel volledig versperd, wat al voor een lange file zorgt op de E34. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht de komende uren heel wat bijkomende verkeershinder in de ruime omgeving, vooral ook op de lokale wegen in Zwijndrecht en Beveren en aan de Waaslandtunnel.

0 reacties

High-tech 13 u geleden 1340 keer

Nederlandse verpleegkundige in de fout op Facebook

Nederlandse verpleegkundige in de fout op Facebook

(Belga) Een ludiek bedoeld bericht op Facebook dreigt een verpleegkundige van het Nederlands-Limburgse Atrium Medisch Centrum een tuchtmaatregel op te leveren. De verpleegkundige vroeg in een bericht aan een oud-leraar of hij nog last had van zijn benen na een behandeling in het ziekenhuis. Het bericht schoot in het verkeerde keelgat van de patiënt die een tuchtzaak tegen zijn oud-leerling begon.

2 reacties

Belgie 16 u geleden 1233 keer

Aquatopia verwijdert twee haaien wegens te gevaarlijk

Aquatopia verwijdert twee haaien wegens te gevaarlijk

(Belga) Twee haaien die nog maar sinds afgelopen zomer in Aquatopia in Antwerpen te zien waren, een stierhaai en een sikkelvincitroenhaai, moeten alweer weg omdat ze een te groot gevaar vormen voor de andere dieren. De vissen verhuizen naar Split in Kroatië, waar ze een afzonderlijk aquarium krijgen. Aquatopia belooft wel tegen de komende herfstvakantie opnieuw enkele nieuwe diersoorten te presenteren.

2 reacties

Voetbal 23 u geleden 812 keer

"Anderlecht is op zijn plaats in de Champions League"

"Anderlecht is op zijn plaats in de Champions League"

(Tagtik) Geen Arteta, Debuchy, Giroud, Koscielny, Özil, Rosický of Szczesny bij Arsenal, maar toch start Anderlecht woensdagavond met beperkte verwachtingen tegen de Gunners. Arsenal-trainer Wenger heeft lof voor paars-wit.

0 reacties

Economie 18 u geleden 799 keer

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

Nieuwe verbindingen Jetairfly: "Uitbouw Deurne definitief op juiste koers"

(Belga) "De aankondiging van Jetairfly om vanop Antwerp International Airport vanaf april 2015 drie keer per week zakensteden Berlijn, Milaan en Barcelona aan te vliegen, bevestigt opnieuw dat luchtvaartmaatschappijen toekomst zien in deze luchthaven." Dag zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

8 reacties

Skynet tv 15 u geleden 768 keer

Erik Van Looy krijgt excuses van Bret Easton Ellis

Erik Van Looy krijgt excuses van Bret Easton Ellis

(Belga) Bret Easton Ellis, de juryvoorzitter van het 41ste Film Fest Gent, heeft vandaag zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn uitlatingen vorige week over "The Loft", de remake die Erik Van Looy maakte van zijn eigen Vlaamse versie "Loft". Ellis had de film met de grond gelijk gemaakt en "de domste film ooit" genoemd.

0 reacties

Belgie woensdag 22 oktober 2014 758 keer

Michel I ziet af van plan om aandelen te stimuleren

Michel I ziet af van plan om aandelen te stimuleren

(Belga) De regering-Michel stapt af van haar plannen om de fiscale vrijstelling van het spaarboekje uit te breiden naar obligaties en aandelen. "Dat plan is afgevoerd wegens de te hoge kostprijs", klinkt het in regeringskringen, zo meldt De Tijd.

2 reacties

Buitenland 19 u geleden 750 keer

Pistorius brengt eerste nacht cel door in ziekenboeg

Pistorius brengt eerste nacht cel door in ziekenboeg

(Belga) De Zuid-Afrikaanse paralympiër Oscar Pistorius heeft zijn eerste nacht van zijn gevangenisstraf doorgebracht in de ziekenboeg van de gevangenis. Dat zegt de directeur van de Zuid-Afrikaanse gevangenis, Zebilon Monama. Pistorius deelt de ziekenboeg met acht andere gevangenen met een beperking. De man werd veroordeeld tot vijf jaar cel voor het doodschieten van zijn vriendin Reeva Steenkamp, die hij naar eigen zeggen heeft aangezien als een inbreker.

0 reacties

Belgie 23 u geleden 735 keer

Zacht weekend in zicht

(Belga) Deze middag kan de zon schijnen, maar komen, vooral in het noorden en oosten van het land, ook enkele buien voor. De wind waait matig tot vrij krachtig, met aan zee een krachtige noordwestenwind. Tijdens de buien kunnen windstoten optreden. In de Hoge Venen wordt het tot 6 graden, elders 12 graden. De wind neemt woensdagavond snel in sterkte af, de buienactiviteit verdwijnt en er komen ook wat meer opklaringen.

1 reactie

Belgie 12 u geleden 695 keer

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

Gewezen WNP-lid opgepakt in zaak Bende van Nijvel

(Belga) In de zaak van de Bende van Nijvel hebben rechercheurs vanmorgen Michel L., een gewezen kopstuk van de extreemrechtse groepering Westland New Post (WNP), opgepakt. Er werd ook een huiszoeking bij hem uitgevoerd, zo zegt Christian De Valkeneer, de procureur des Konings van Luik.

12 reacties

Buitenland woensdag 22 oktober 2014 660 keer

Strijd tegen IS - FBI houdt in Frankfurt drie tienermeisjes tegen die op weg waren naar Syrië

(Belga) Op de luchthaven van Frankfurt zijn drie minderjarige meisjes uit de Verenigde Staten tegengehouden die zich in Syrië vermoedelijk wilden aansluiten bij de jihadisten van de Islamitische Staat (IS). De meisjes werden teruggebracht naar hun ouders in Denver, in de Amerikaanse staat Colorado. Dat heeft een woordvoerster van de FBI gemeld. Volgens diverse mediaberichten gaat het om twee zussen van vijftien en zeventien jaar oud en een zestienjarig meisje uit een ander gezin.

2 reacties

Nieuwsbrief

Twitter
Trekking van dinsdag 14/10/2014
 • 4
 • 5
 • 15
 • 23
 • 32
 • 3
 • 7
Trekking van woensdag 22/10/2014
 • 7
 • 11
 • 14
 • 16
 • 31
 • 38
 • 26