Inloggen - Inschrijven
Brussel-Buien met onweer
15° | 24°
Wo. 30/07
Brussel-Licht bewolkt
15° | 22°

Buitenland 2 min geleden 0 keer

Rode Kruis-Vlaanderen vraagt financiële steun voor Gaza

Rode Kruis-Vlaanderen vraagt financiële steun voor Gaza

(Belga) Rode Kruis-Vlaanderen heeft dinsdag een oproep tot financiële steun gelanceerd voor de slachtoffers van "het conflict in Gaza, de Westbank en Israël". De hulpverleningsorganisatie wil wereldwijd 23 miljoen euro ophalen om de humanitaire gevolgen van het conflict aan te pakken. De giften daarvoor kunnen gebeuren op het rekeningnummer BE53 0000 0000 5353.

0 reacties

Belgie 3 min geleden 0 keer

Brandweerman meegesleurd door rioolbuis tijdens ruimingswerken in Roeselare

(Belga) Een duiker van de Roeselaarse brandweer is dinsdagochtend zwaargewond geraakt toen hij tijdens ruimingswerken meters ver werd meegesleurd in een afwateringsriool. Volgens Focus en WTV liep het slachtoffer ernstige verwondingen op aan het hoofd en in het gezicht.

0 reacties

Voetbal 3 min geleden 0 keer

Liverpool bevestigt komst Divock Origi

Liverpool bevestigt komst Divock Origi

(Belga) Divock Origi heeft een langdurig contract getekend bij Liverpool. De Rode Duivel wordt komend seizoen uitgeleend aan Rijsel, de Franse club waarvoor hij sinds 2010 aantreedt, zo maakte de Premier League-club dinsdag op zijn website bekend.

0 reacties

Politiek 36 min geleden 106 keer

Moskou wil dat het westen druk zet op Oekraïense regering

Moskou wil dat het westen druk zet op Oekraïense regering

(Belga) Rusland wil dat het Westen door het escalerend geweld in Oost-Oekraïne meer druk uitoefent op Kiev voor een wapenstilstand. "We eisen opnieuw dat Kiev de oorlog tegen de eigen bevolking stopzet", verklaarde het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag in Moskou. De Russische bondgenoten in het Westen moeten hun invloed aanwenden in Oekraïne. "De verantwoordelijkheid voor slachtoffers onder de burgerbevolking in Oost-Oekraïne ligt ook bij diegenen, die dergelijke misdaden steunen". De VS en de Europese Unie hebben met hun stapsgewijze ondersteuning Kiev aangemoedigd tot "een massale aanval op vreedzame steden en burgers in Oost-Oekraïne". Buitenlandse Zaken in Moskou sprak van "nieuwe oorlogsmisdaden van het Oekraïens regime". De gevechten tussen de Oekraïense troepen en pro-Russische separatisten hebben zich sinds het weekeinde uitgebreid.

0 reacties

Belgie 40 min geleden 67 keer

Topoverleg in Montreal over burgerluchtvaart boven conflictgebieden

Topoverleg in Montreal over burgerluchtvaart boven conflictgebieden

(Belga) In Montreal, Canada, overleggen toplui van vier internationale luchtvaartorganisaties dinsdag over de risico's van burgerluchtvaart boven conflictgebieden. Naast de International Civil Aviaton Organisation (ICAO), dat zijn hoofdkwartier heeft in Montreal, zijn er ook vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiders. De top is een rechtstreeks gevolg van het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines vorige week. Dat vliegtuig werd neergeschoten boven oorlogsgebied in Oost-Oekraïne. Daarbij kwamen bijna 300 mensen om het leven.

0 reacties

Buitenland 1 u geleden 95 keer

Wellicht dertien doden bij nieuw geweld in Chinese provincie Xinjiang

(Belga) Bij een "terroristische aanval" in de Chinese grensregio Xinjiang zijn maandag "tientallen doden of gewonden gevallen", zo meldt het Chinese persbureau Xinhua dinsdag. Volgens BBC News gaat het om dertien slachtoffers. In Xinjiang vinden regelmatig gewelddadigheden plaats als gevolg van de spanningen tussen Oeigoeren, een islamitische minderheid van Turkse origine, en Han-Chinezen, die het overgrote deel van de bevolking in China uitmaken.

0 reacties

Skynet tv 1 u geleden 39 keer

Vlaamse films "Waste Land" en "Welp" in première op festival van Toronto

(Belga) De films "Waste Land" van Pieter Van Hees en "Welp" van Jonas Govaerts gaan begin september in wereldpremière op het Internationaal Filmfestival van Toronto in Canada. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) dinsdag. Het filmfestival van Toronto heeft plaats van 4 tot 14 september.

0 reacties

Belgie 1 u geleden 151 keer

Tom Van Asbroeck sprint naar zege in vierde etappe, Gianni Meersman blijft leider

Tom Van Asbroeck sprint naar zege in vierde etappe, Gianni Meersman blijft leider

(Belga) Tom Van Asbroeck (Topsport Vlaanderen-Baloise) heeft dinsdag de vierde etappe in de Ronde van Wallonië (2.BC) gewonnen. Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) behoudt de gele leiderstrui.

0 reacties

Wetenschappen 1 u geleden 100 keer

Europese ruimtetelescoop Gaia operationeel

Europese ruimtetelescoop Gaia operationeel

(Belga) Eind vorig jaar gelanceerd, is de Europese ruimtetelescoop Gaia klaar voor zijn wetenschappelijke opdracht: het driedimensionaal in kaart brengen van onze Melkweg. Dit heeft het Europese Ruimtevaartbureau ESA dinsdag gemeld.

0 reacties

Belgie 1 u geleden 70 keer

Fretten (en niet Koning Albert) gaan jagen op konijnen

Fretten (en niet Koning Albert) gaan jagen op konijnen

De tuin van de woonst van Koning Albert en Koningin Paola wordt onder de voet gelopen door konijnen. Kasteel Belvedère grenst aan het park van Laken en er is voorlopig geen natuurlijke vijand. ...

0 reacties

Belgie 2 u geleden 71 keer

Stiptheid treinen in juni opnieuw gestegen ondanks staking

Stiptheid treinen in juni opnieuw gestegen ondanks staking

(Belga) Voor de zesde maand op rij ligt de stiptheid van de treinen in België hoger dan in 2013. In juni 2014 reed 87,5 procent van de treinen op tijd, tegenover 85,6 procent in 2013. Dat heeft spoorwegnetbeheerder Infrabel dinsdag bekendgemaakt op haar website. Het aantal afgeschafte treinen lag wel meer dan drie procentpunt hoger dan het jaar voordien, grotendeels te wijten aan de grote spoorstaking eind juni.

0 reacties

Buitenland 3 u geleden 485 keer

Oekraïens leger blijft vechten om crashsite MH17 te heroveren

Oekraïens leger blijft vechten om crashsite MH17 te heroveren

(Belga) Het Oekraïense leger probeert nog altijd de plaats Snizjne te veroveren op de separatisten. Dat heeft luitenant-kolonel Andrej Lysenko van de Oekraïense veiligheidsraad dinsdag gezegd. Vanuit Snizjne zou op 17 juli een luchtdoelraket zijn afgevuurd op het vliegtuig van Malaysia Airlines, waardoor alle 298 inzittenden om het leven kwamen. Snizjne heeft ongeveer 50.000 inwoners en ligt ongeveer 70 kilometer ten oosten van Donetsk. Oekraïense militairen zijn volgens Lysenko ook de steden Sjachtarsk en Torez vlakbij de rampplek binnengegaan. Vanuit Torez vertrok een trein met stoffelijke overschotten van de vliegramp. Die werden via Charkov naar Nederland gebracht.

0 reacties

Muziek 3 u geleden 73 keer

Musical Evita vanavond in première in Oostende

Musical Evita vanavond in première in Oostende

(Belga) Vanavond gaat in Kursaal Oostende de legendarische musical Evita in première. De uitvoering is de originele versie in het Engels van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, ondertiteld in het Nederlands en het Frans. Aan de productie werken 88 mensen mee, waarmee het de grootste musical ooit wordt voor Kursaal Oostende.

0 reacties

Belgie 3 u geleden 511 keer

Man klaagt Brussels rusthuis aan voor de slechte behandeling van zijn vader

(Belga) Een man heeft een klacht ingediend tegen een Brussels rusthuis waar zijn vader, die intussen is overleden, verbleef omdat die er slecht werd behandeld. Er is een onderzoek geopend naar de dood van de vader, aldus het parket van Brussel, dat op die manier de berichtgeving in La Capitale bevestigt. Op dit moment is er nog geen verdachte aangeduid.

2 reacties

Economie 3 u geleden 285 keer

Argentinië hoopt nieuw bankroet te ontlopen

(Belga) In 2001 kreeg Argentinië te maken met een van de grootste landenfaillissementen in de geschiedenis. Nu, dertien jaar later, stevent het Zuid-Amerikaanse land opnieuw af op een ingrijpend bankroet. De schuldeisers, agressieve Amerikaanse hedgefunds, hebben het land in het nauw gedreven. Dinsdag staat nieuw overleg gepland in New York. Als er geen akkoord bereikt wordt, is de kans groot dat ratingbureaus de tweede grootste economie van Zuid-Amerika donderdag als wanbetaler classificeren.

1 reactie

Politiek maandag 28 juli 2014 2274 keer

Regering-­Bourgeois telt 15 kabinetsleden meer

Regering-­Bourgeois telt 15 kabinetsleden meer

(Belga) De centrumrechtse Vlaamse regering gaat van start met 303 kabinetsleden: 15 meer dan de vorige. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.

123 reacties

Belgie maandag 28 juli 2014 1040 keer

Woonwagenbewoners - Minderhedenforum wil dat DJ Jos "desnoods vervolgd wordt"

(Belga) Het Minderhedenforum stapt naar het parket van Leuven om een onderzoek te eisen naar het optreden van het Vlaams-Brabantse Landen tegen een groep woonwagenbewoners. Dat meldt de organisatie in een persbericht. Er zijn "verschillende inbreuken" gepleegd op de strafwetgeving, luidt het. Opvallend is dat ook DJ Jos geviseerd wordt.

33 reacties

Politiek 12 u geleden 746 keer

Regering wil label voor voedsel uit Palestijnse bezette gebieden

Regering wil label voor voedsel uit Palestijnse bezette gebieden

(Belga) De federale regering wil een label introduceren voor goederen afkomstig uit nederzettingen in de door Israël bezette gebieden. Dat schrijft De Morgen vandaag. Met het label moet de consument bewust kunnen kiezen of hij fruit en andere producten uit die gebieden wil kopen.

29 reacties

Politiek maandag 28 juli 2014 1013 keer

Ouderenraad: "Bus en tram moeten betaalbaar blijven, gratis voor ouderen met laag inkomen"

Ouderenraad: "Bus en tram moeten betaalbaar blijven, gratis voor ouderen met laag inkomen"

(Belga) Het openbaar vervoer moet betaalbaar blijven en ouderen met een laag inkomen moeten gratis met de bus en tram kunnen blijven rijden. Dat zegt de Vlaamse Ouderenraad in een reactie op het Vlaams regeerakkoord.

28 reacties

Buitenland maandag 28 juli 2014 613 keer

Amerikaanse rechter vernietigt wapenverbod in Washington

Amerikaanse rechter vernietigt wapenverbod in Washington

(Belga) Na een jarenlange juridische strijd heeft een Amerikaanse federale rechter geoordeeld dat burgers in de hoofdstad Washington handvuurwapens in het openbaar mogen dragen. Een verbod daarop is ongrondwettig. Dat schrijft de Washington Post.

18 reacties

Belgie 12 u geleden 2482 keer

Drie studenten aangeklaagd na doop

(Belga) Drie studenten dierengeneeskunde van de Universiteit van Luik zijn eind juni door het parket van Marche aangeklaagd wegens onmenselijke behandeling omdat ze een jonge studente verplicht hadden 10 liter water te drinken tijdens haar studentendoop in september. Dat schrijven de kranten van Sudpresse en Le Soir vandaag.

13 reacties

Buitenland 7 u geleden 845 keer

Meerderheid Russen geeft Westen de schuld voor Oekraïnecrisis

Meerderheid Russen geeft Westen de schuld voor Oekraïnecrisis

(Belga) De meeste Russen zijn van mening dat het Westen verantwoordelijk is voor de huidige Oekraïnecrisis. Dat blijkt uit een rondvraag door het onafhankelijk instituut Levada in Moskou. Ongeveer 64 procent van de bevraagden wijst met beschuldigende vinger naar de Verenigde Staten en Europa en spreekt over een "ongeoorloofde inmenging". Zo'n 52 procent vreest dat het conflict in de naburige ex-Sovjetrepubliek kan escaleren tot een wereldoorlog.

12 reacties

Politiek 6 u geleden 534 keer

Unizo tegen minder prinselijke missies

Unizo tegen minder prinselijke missies

(Belga) Ondernemersorganisatie Unizo verzet zich vandaag tegen het voornemen van N-VA, CD&V en Open Vld om het aantal prinselijke missies terug te dringen tot nog twee per jaar. "Prinselijke missies openen voor kmo's deuren die anders gesloten zouden blijven", aldus Unizo, dat waarschuwt voor een lagere omzet en minder exportkansen voor de Belgische kmo's.

11 reacties

Buitenland maandag 28 juli 2014 1186 keer

Drie leden van Pakistaanse familie gedood voor godslasterlijke foto op Facebook

(Belga) Een vrouw en twee jonge meisjes die deel uitmaken van een minderheidsgroep zijn in Pakistan door een woedende menigte om het leven gebracht. Soennieten staken verschillende huizen in brand omdat een lid van Ahmadiyya-geloofsgemeenschap een foto op Facebook had geplaatst die als "godslasterlijk" werd beschouwd.

11 reacties

Belgie maandag 28 juli 2014 550 keer

Elke dag zes hectare open ruimte weg

(Belga) Elke dag verdwijnt in Vlaanderen zes hectare aan open ruimte voor bebouwingen. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.

10 reacties

Home maandag 28 juli 2014 1109 keer

"Experts bevestigen raketinslag MH17"

"Experts bevestigen raketinslag MH17"

(Belga) Het onderzoek naar de zwarte dozen van het Maleisische toestel dat onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur neerstortte, bevestigt dat er een raket op is afgevuurd. Dat meldde een woordvoerder van het Oekraïense crisiscentrum dat voor de ramp en de oorlog in het oosten van Oekraïne in het leven is geroepen.

10 reacties

Belgie 6 u geleden 645 keer

Homofobe agressie aan station Charleroi-Zuid

(Belga) Drie personen hebben maandagavond rond 18.30 uur achter het station Charleroi-Zuid een 20-jarige jongeman aangevallen. Ze leken hem eerst te willen beroven, maar nadat ze te weten waren gekomen dat de jongeman homo is, werd hij in elkaar geslagen. Dat maakte de lokale politie bekend.

10 reacties

Buitenland 8 u geleden 492 keer

Enige elektriciteitscentrale van Gaza ligt stil na bombardementen

Enige elektriciteitscentrale van Gaza ligt stil na bombardementen

(Belga) De enige elektriciteitscentrale die de Gazastrook telt ligt stil als gevolg van een Israëlisch bombardement in de nacht van maandag op dinsdag. Dat heeft de adjunct-directeur van de energie-autoriteit in de Palestijnse enclave aan het Franse persagentschap AFP laten weten.

10 reacties

Economie 12 u geleden 687 keer

Bonus van 1,1 miljoen euro voor personeel De Lijn

Bonus van 1,1 miljoen euro voor personeel De Lijn

(Belga) De Lijn moet van de nieuwe Vlaamse regering besparen, maar gaat intussen wel alle 8.220 personeelsleden een bonus van 140 euro betalen, goed voor een totaalbedrag van meer dan 1,1 miljoen euro. De openbaarvervoermaatschappij had die eenmalige bonus beloofd indien het aantal ongevallen zou dalen. Dat schrijven Het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen vandaag.

8 reacties

Belgie 21 u geleden 304 keer

Paleis mag jacht beginnen op Lakense konijnen

Paleis mag jacht beginnen op Lakense konijnen

(Belga) Koning Albert en koningin Paola hebben toestemming gekregen om de overpopulatie van konijnen tegen te gaan in het domein Belvédère in Laken, waar het echtpaar verblijft. Dat melden Brusselnieuws.be en la Capitale.

8 reacties

Belgie 12 u geleden 2482 keer

Drie studenten aangeklaagd na doop

(Belga) Drie studenten dierengeneeskunde van de Universiteit van Luik zijn eind juni door het parket van Marche aangeklaagd wegens onmenselijke behandeling omdat ze een jonge studente verplicht hadden 10 liter water te drinken tijdens haar studentendoop in september. Dat schrijven de kranten van Sudpresse en Le Soir vandaag.

13 reacties

Politiek maandag 28 juli 2014 2274 keer

Regering-­Bourgeois telt 15 kabinetsleden meer

Regering-­Bourgeois telt 15 kabinetsleden meer

(Belga) De centrumrechtse Vlaamse regering gaat van start met 303 kabinetsleden: 15 meer dan de vorige. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.

123 reacties

Buitenland 10 u geleden 2029 keer

Japanse onthoofdt schoolvriendin voor de kick

Japanse onthoofdt schoolvriendin voor de kick

(Belga) In Japan heeft een 16-jarige scholiere afgelopen weekend een van haar klasgenootjes onthoofd, gewoon voor de kick en de ervaring. De feiten speelden zich af in Sasebo, in de prefectuur Nagasaki. De moordenares ging bijzonder driest tewerk: ze wurgde en sloeg het slachtoffer, sneed een arm en het hoofd af en veroorzaakte ook een buikwonde. De 16-jarige heeft de feiten inmiddels bekend, maar toonde geen greintje berouw.

4 reacties

Wielrennen maandag 28 juli 2014 1996 keer

Tour: niet alleen Astana zat aan de vetpot

Tour: niet alleen Astana zat aan de vetpot

(Tagtik) Niet elke renner verdient 4 miljoen per jaar zoals Nibali. Naar de Tour gaan, betekent voor de "gewone" renners of knechten een stevige bonus bovenop de maandwedde. Hierbij het lijstje van de uitgereikte premies en de verdiensten per renner

3 reacties

Buitenland maandag 28 juli 2014 1574 keer

Vliegtuig Kuwait Airways maakt noodlanding op Brussels Airport

Vliegtuig Kuwait Airways maakt noodlanding op Brussels Airport

(Belga) Een vliegtuig van Kuwait Airways heeft rond 17.30 uur met succes een noodlanding gemaakt op Brussels Airport. Het toestel was onderweg van Koeweit naar Londen en had zo'n 200 personen aan boord. Omwille van rookontwikkeling in de cockpit besliste de piloot in volle vlucht om onmiddellijk op Brussels Airport te landen. Dat is vernomen bij Florence Muls, woordvoerster van Brussels Airport.

0 reacties

Voetbal maandag 28 juli 2014 1550 keer

Nu al crisissfeer bij Racing Genk

Nu al crisissfeer bij Racing Genk

(Tagtik) Het seizoen is nog maar 1 speeldag ver en na de nederlaag bij KV Mechelen (3-1) rommelt het al bij Racing Genk, zowel op als naast het veld. Trainer Ferrera zegt de wedstrijd verkeerd te hebben ingeschat, de supporters uiten hun ongenoegen en de spelers mogen het na de wedstrijd gaan uitleggen.

0 reacties

Belgie maandag 28 juli 2014 1406 keer

Onweer zorgt voor zware wateroverlast in Oost-Vlaanderen

(Belga) In Oost-Vlaanderen zorgt het onweer maandagmorgen voor wateroverlast in de streek van het Meetjesland met zware problemen in onder meer Aalter, Maldegem, Knesselare en Eeklo. "We hebben al een honderdtal oproepen gekregen, vooral voor ondergelopen kelders", zegt kapitein Marc Verkest van de Aalterse brandweer.

1 reactie

Belgie maandag 28 juli 2014 1313 keer

Problemen in West-Vlaanderen door fel regenweer

Problemen in West-Vlaanderen door fel regenweer

(Belga) Op verschillende plaatsen in de provincie West-Vlaanderen hebben regenweer en onweersbuien voor problemen gezorgd. Dat blijkt uit een rondvraag vanochtend. Onder meer openbaarvervoersmaatschappij De Lijn moest enkele lijnen omleiden door afgesloten wegen.

1 reactie

Home maandag 28 juli 2014 1218 keer

Ebay zet veiling van 101 jaar oude flessenpost stop

Ebay zet veiling van 101 jaar oude flessenpost stop

(Belga) De onlineveiling van de wellicht oudste flessenpost ter wereld is maandag stopgezet. Vlak voor het einde van de biedperiode heeft de veilingsite eBay beslist om het product van zijn website te halen wegens een schending van de algemene voorwaarden. Op dat moment was al 3.660 euro geboden voor de fles.

0 reacties

Wielrennen 8 u geleden 1189 keer

Criterium Aalst: waarom Van Avermaet won

Criterium Aalst: waarom Van Avermaet won

(Tagtik) Supporters waren aan het wedden wie ging winnen in het beruchte na-Tour criterium: Kittel of Nibali. De vorige edities won er - netjes volgens afspraak - telkens een truiwinnaar uit de Tour. In 2012 Sagan, in 2013 Froome. Dus legden dit keer velen hun boontjes te week op Nibali. En kijk:  niet Nibali, maar "eeuwige tweede" Greg Van Avermaet won! Maar wat heeft dit te maken met de startgelden?

4 reacties

Buitenland maandag 28 juli 2014 1186 keer

Drie leden van Pakistaanse familie gedood voor godslasterlijke foto op Facebook

(Belga) Een vrouw en twee jonge meisjes die deel uitmaken van een minderheidsgroep zijn in Pakistan door een woedende menigte om het leven gebracht. Soennieten staken verschillende huizen in brand omdat een lid van Ahmadiyya-geloofsgemeenschap een foto op Facebook had geplaatst die als "godslasterlijk" werd beschouwd.

11 reacties

Muziek maandag 28 juli 2014 1147 keer

Vrienden George Michael maken zich zorgen

Vrienden George Michael maken zich zorgen

(Belga) De vrienden en buren van George Michael maken zich grote zorgen. Ze vinden dat de zanger veel te teruggetrokken leeft sinds hij in mei moest opgenomen worden in het ziekenhuis nadat hij in zijn huis in Londen onwel was geworden.

0 reacties

Buitenland maandag 28 juli 2014 1124 keer

Identificatieteams na MH17-crash hebben het zeer zwaar

Identificatieteams na MH17-crash hebben het zeer zwaar

(Belga) Wat de leden van de identificatieteams in Oekraïne aantreffen, is "met geen pen te beschrijven". Dat zei de Nederlandse korpschef van de Nationale Politie, Gerard Bouman, tijdens de bijeenkomst met de Tweede Kamer over de ramp van het toestel van Malaysia Airlines. De meeste slachtoffers van de crash zijn vorige week overgebracht naar een kazerne in Hilversum.

2 reacties

Economie 4 u geleden 1123 keer

Ook Belgen kunnen zich melden - ex-Fortis-bestuurders in vizier

Ook Belgen kunnen zich melden - ex-Fortis-bestuurders in vizier

(Belga) De uitspraak van het gerechtshof in Amsterdam dreigt verstrekkende gevolgen te hebben voor Ageas, erfgenaam van Fortis. De schadevergoedingen kunnen oplopen in de miljarden euro's, zegt advocaat Adriaan De Gier van Fortiseffect.nl, dat de rechtszaak aanspande. Belgische beleggers die tussen eind september 2008 en begin oktober 2008 een belang hadden in Fortis -via aandelen, obligaties of opties- kunnen zich trouwens nog steeds aanmelden bij de belangenvereniging, om een kans te maken op een schadevergoeding.

1 reactie

Home maandag 28 juli 2014 1109 keer

"Experts bevestigen raketinslag MH17"

"Experts bevestigen raketinslag MH17"

(Belga) Het onderzoek naar de zwarte dozen van het Maleisische toestel dat onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur neerstortte, bevestigt dat er een raket op is afgevuurd. Dat meldde een woordvoerder van het Oekraïense crisiscentrum dat voor de ramp en de oorlog in het oosten van Oekraïne in het leven is geroepen.

10 reacties

Nieuwsbrief

Twitter
Trekking van vrijdag 25/07/2014
 • 9
 • 10
 • 12
 • 24
 • 43
 • 5
 • 9
Trekking van zaterdag 26/07/2014
 • 17
 • 18
 • 19
 • 25
 • 33
 • 40
 • 5