Inloggen - Inschrijven
Brussel-Regen
|
Do. 27/11
Brussel-Motregen
| 12°

Belgie 1 u geleden 68 keer

Drie personen van rook bevangen in Gits

(Belga) In het West-Vlaamse Gits, bij Hooglede, zijn dinsdagavond drie personen bevangen geraakt van rook, nadat een televisie geïmplodeerd was. Dat zegt de brandweer van Hooglede.

0 reacties

Buitenland 2 u geleden 85 keer

Ferguson - Nog twee onderzoeken op nationaal niveau

(Belga) Het juridische steekspel na de dodelijke schietpartij in het Amerikaanse stadje Ferguson is nog niet voorbij. VS-minister van Justitie Eric Holder zegt dinsdag (plaatselijke tijd) dat twee lopende onderzoeken op nationaal niveau voortgezet worden. Zij moeten binnenkort afgerond worden.

0 reacties

Wetenschappen 3 u geleden 78 keer

Child Focus denkt na over preventieve aanpak pedofilie

(Belga) Op een studiedag in Antwerpen wil Child Focus woensdag aftoetsen wat mogelijk is aan preventieve hulp aan mensen met pedofiele gevoelens. Met de evaluatie van ervaringen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Nederland en Duitsland, wil het centrum mee nadenken op welke manier in Vlaanderen het preventieve hulpverleningsaanbod verder kan uitgebouwd worden.

0 reacties

Belgie 4 u geleden 139 keer

Speciaal transport haalt kerstversiering neer in Wevelgem

(Belga) In het West-Vlaamse Wevelgem is een deel van de kerstversiering neergekomen door de passage van speciaal transport. Het incidentje gebeurde dinsdagavond.

0 reacties

Buitenland 5 u geleden 170 keer

Vervanging F-16 - Dassault belooft 'belangrijke industriële' compensaties voor België

(Belga) Indien België voor de vervanging van zijn verouderende F-16 het Franse gevechtstoestel Rafale kiest, dan belooft de Franse producent GIE (Groupement d'intérêt économique) Rafale belangrijke industriële compensaties aan ons land.

0 reacties

Voetbal 5 u geleden 238 keer

Champions League - Chelsea-Belgen verzekeren zich van groepswinst

Champions League - Chelsea-Belgen verzekeren zich van groepswinst

(Belga) Op de vijfde speeldag van de Champions League hebben Eden Hazard en Thibaut Courtois zich met Chelsea verzekerd van een plaats in de volgende ronde. De Blues verpletterden Schalke 04 met 0-5 en zijn zo zeker van groepswinst in groep G.

0 reacties

Politiek 5 u geleden 155 keer

Stad Brussel overweegt vuurwerk op Oudejaar te schrappen

(Belga) De stad Brussel overweegt het traditionele vuurwerk op Oudejaarsavond te schrappen. Het kijkstuk, dat wordt afgevuurd op de Kunstberg, lokt elk jaar meer dan 100.000 toeschouwers, ouders en kinderen die Nieuwjaar vieren. Joëlle Milquet van oppositiepartij cdH reageerde dinsdagavond met verbazing op het voornemen van burgemeester Yvan Majeur (PS).

1 reactie

Voetbal 5 u geleden 171 keer

Champions League - Lionel Messi heeft weer doelpuntenrecord beet

Champions League - Lionel Messi heeft weer doelpuntenrecord beet

(Belga) Lionel Messi (Barcelona) heeft dinsdag het doelpuntenrecord in de Champions League verbeterd. De Argentijnse spits van Barcelona tikte op verplaatsing bij APOEL Nicosia in de 38e minuut de 0-2 binnen, goed voor zijn 72e doelpunt op het kampioenenbal. De 27-jarige Argentijnse superster doet daarmee één goal beter dan de Spanjaard Raul, die tussen 1995 en 2012 zijn 71 doelpunten voor Real Madrid en Schalke 04 scoorde.

0 reacties

Skynet tv 5 u geleden 38 keer

Leeuwenpak uit "Tovenaar van Oz" voor 3 miljoen dollar geveil

Leeuwenpak uit "Tovenaar van Oz" voor 3 miljoen dollar geveil

(Belga) Het leeuwenkostuum uit de film "De Tovenaar van Oz" is voor bijna 3,1 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) van eigenaar gewisseld. Dat deelde veilinghuis Bonhams dinsdag in New York mee.

0 reacties

Politiek 7 u geleden 366 keer

Oppositie Limburgse provincieraad stapt op na fouten in begroting

(Belga) De oppositie is voltallig opgestapt in de Limburgse provincieraad uit ongenoegen met de begroting die door de bestendige deputatie werd voorgesteld. "Er staan veel fouten in, en toch wil men dit door onze strot rammen", aldus provincieraadslid Bert Lambrechts (N-VA). "Klopt niet", aldus de bevoegde gedeputeerde, Frank Smeets (CD&V). "Het gaat om fouten in de begeleidende nota's, die ter info zijn meegestuurd. De rekeningen zelf kloppen wel."

3 reacties

Voetbal 8 u geleden 314 keer

AS Roma (Nainggolan) laat op de valreep driepunter uit handen glippen

AS Roma (Nainggolan) laat op de valreep driepunter uit handen glippen

(Belga) Radja Nainggolan heeft op de vijfde speeldag van de Champions League met AS Roma een punt behaald op het veld van CSKA Moskou. De Romeinen stonden tot de laatste seconden 0-1 voor, maar vlak voor affluiten scoorden de Russen alsnog de 1-1.

0 reacties

Skynet tv 8 u geleden 339 keer

Jean Lambrecks vraagt VTM Dutroux-docu niet uit te zenden

Jean Lambrecks vraagt VTM Dutroux-docu niet uit te zenden

(Belga) Jean Lambrecks, de vader van de vermoorde Eefje, heeft VTM gevraagd de dubbelaflevering van "De Kroongetuigen" rond de zaak-Dutroux niet uit te zenden. De eerste aflevering zou donderdag op het scherm komen.

0 reacties

Economie 8 u geleden 99 keer

Amerikaanse restaurantketens moeten calorieën vermelden

Amerikaanse restaurantketens moeten calorieën vermelden

(Belga) Restaurantketens en pizzeria's in de VS zullen het aantal calorieën moeten vermelden op hun menu's. Dat heeft de FDA, het Amerikaan voedsel- en geneesmiddelenagentschap, beslist. De maatregel kadert in de strijd tegen obesitas.

0 reacties

Buitenland 8 u geleden 107 keer

Paus over misbruikschandaal in Spanje: "Waarheid niet achterhouden"

Paus over misbruikschandaal in Spanje: "Waarheid niet achterhouden"

(Belga) Paus Franciscus heeft gevraagd het schandaal rond het seksueel misbruik van kinderen door geestelijken in Spanje snel op te helderen. "Het is een groot verdriet, we mogen de waarheid niet achterhouden", zei de Argentijn volgens het persagentschap Ansa dinsdag op de terugvlucht naar Rome, na zijn korte bezoek aan Straatsburg. Maandag werden in het Zuid-Spaanse Granada vier verdachten opgepakt. Uit speurderskringen werd vernomen dat het om drie geestelijken en een leraar godsdienst ging.

0 reacties

Politiek 9 u geleden 361 keer

Jambon kondigt bilateraal overleg in komende dagen aan met bonden over politiepensioenen

Jambon kondigt bilateraal overleg in komende dagen aan met bonden over politiepensioenen

(Belga) Woensdag en donderdag zijn er bilaterale contacten met de politievakbonden over het dossier van de politiepensioenen. "De tijd tikt", zei minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon dinsdag tijdens zijn hearing over de beleidsverklaring Veiligheid, Politie en Binnenlandse Zaken. De commissieleden bestookten de minister gedurende bijna vier uur met vragen, maar veel nieuws was er niet te horen in de antwoorden van de N-VA-excellentie.

5 reacties

Politiek 20 u geleden 877 keer

ACV biedt sociale vrede aan in ruil voor tax shift

(Belga) Marc Leemans, de topman van de christelijke vakbond ACV, laat verstaan dat een "eerlijkere fiscaliteit" de belangrijkste voorwaarde is om sociaal overleg mogelijk te maken. "Pas als er een tax shift komt, kunnen we over de regeringsmaatregelen praten en kunnen we onze verantwoordelijkheid opnemen", klinkt het in zowel De Tijd als De Morgen.

44 reacties

Politiek 16 u geleden 852 keer

Sp.a: "er is wel een alternatief voor besparingen en er is geen excuus"

Sp.a: "er is wel een alternatief voor besparingen en er is geen excuus"

(Belga) Oppositiepartij sp.a vindt dat de Vlaamse regering de begrotingsinpanningen moet spreiden in de tijd naar het voorbeeld van de federale regering. Op die manier zou ze de koopkracht van de gezinnen sparen, wat de economie ten goede moet komen. "Er zijn wel degelijk andere keuzes mogelijk", zegt sp.a-fractieleider John Crombez.

40 reacties

Politiek 18 u geleden 1220 keer

Van Overtveldt vreest dat België "collateral damage" wordt van Frankrijk en Italië

Van Overtveldt vreest dat België "collateral damage" wordt van Frankrijk en Italië

(Belga) België kreeg op technisch vlak "vrij intens" Europees groen licht voor zijn begrotingswerk voor volgend jaar, maar dreigt door toedoen van landen als Frankrijk en Italië niettemin met slechte punten opgezadeld te worden. Die analyse lanceerde financieminister Johan Van Overtveldt (N-VA) dinsdag in De Ochtend op Radio 1, enkele dagen voor het eindoordeel van Europa valt.

25 reacties

Politiek 20 u geleden 491 keer

"Minstens 322 miljoen euro aan rekenfouten in begroting"

"Minstens 322 miljoen euro aan rekenfouten in begroting"

(Belga) In de ontwerpbegroting 2015 van de federale regering zitten voor minstens 322,6 miljoen euro rekenfouten. Dat zeggen oppositiepartijen Groen en Ecolo, die het rapport van het Rekenhof over de begroting analyseerden, dinsdag.

15 reacties

Buitenland 13 u geleden 458 keer

Politie en gerecht zoeken gevaarlijke verdachte van dodelijke steekpartij in Antwerpen

(Belga) Politie en gerecht in Antwerpen zijn op zoek naar een 27-jarige Dominicaanse man, Jose Guillermo Mora, die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een steekpartij in de Antwerpse binnenstad waarbij een 26-jarige Ecuadoraan om het leven kwam. Volgens het parket is de man geen onbekende voor het gerecht, aangezien hij in het buitenland al verschillende gewelddadige feiten zou hebben gepleegd. Het parket benadrukt dan ook dat wie de wapengevaarlijke man ziet zeker niet zelf iets moet ondernemen, maar wel meteen de politie moet bellen.

9 reacties

Politiek 18 u geleden 589 keer

Van Overtveldt wil zich niet laten opjagen door ACV

Van Overtveldt wil zich niet laten opjagen door ACV

(Belga) Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) wil de regering "niet vastzetten in een tijdsinterval" voor een mogelijke verdere tax shift. "We hebben vijf jaar om het te doen", zei hij dinsdag in De Ochtend op Radio 1, in reactie op het ACV-aanbod van sociale vrede in ruil voor een ruimere fiscale verschuiving.

9 reacties

Economie 16 u geleden 656 keer

Oeso pleit voor tax shift in België

Oeso pleit voor tax shift in België

(Belga) De Oeso adviseert België om het loonvormingsmechanisme, het indexsysteem dus, aan te passen en een tax shift door te voeren om de werkgelegenheid en de concurrentiekracht te verbeteren. Dat staat in een rapport dat de organisatie van geïndustrialiseerde landen dinsdag gepubliceerd heeft.

8 reacties

Politiek 14 u geleden 207 keer

Groen maant CD&V aan tot meer spoed om vermogenswinstbelasting te realiseren

Groen maant CD&V aan tot meer spoed om vermogenswinstbelasting te realiseren

(Belga) Groen-voorzitter Meyrem Almaci gelooft in de wil van CD&V-collega Wouter Beke om een verdere tax shift door te voeren. Maar het momentum is er nu, niet binnen vijf jaar, zo reageert ze op zijn opiniestuk dinsdag in De Standaard. Bovendien moet de verschuiving van de lasten voldoende groot zijn om effect te hebben, waarschuwt Almaci.

8 reacties

Economie 12 u geleden 473 keer

Vakbond verspreidt boodschap via luidsprekers van treinen

Vakbond verspreidt boodschap via luidsprekers van treinen

(Belga) De Franstalige vakbond CGSP heeft een vakbondsboodschap via de luidsprekers van zeven of acht treinen verspreid. "We wilden een andere actie voeren, zonder treinen te blokkeren en vertraging te veroorzaken", legt Michel Abdissi, de voorzitter van de socialistische spoorbond, uit. De directie van de NMBS noemt de actie illegaal.

8 reacties

Politiek 12 u geleden 624 keer

De Croo: "Geen exotische fiscale avonturen meer voor Belgacom"

De Croo: "Geen exotische fiscale avonturen meer voor Belgacom"

(Belga) Minister van Digitale Agenda en Telecom Alexander De Croo (Open Vld) zal zich ver weg houden van inmenging in Belgacom en Bpost. "Dat heeft de voorbije jaren tot te veel frustratie geleid", zei hij tijdens zijn hoorzitting in de bevoegde Kamercommissie. "Maar ik wil geen exotische fiscale avonturen meer. Blijkbaar behoren die zaken tot het verleden, maar ik heb aan het management toch duidelijk gemaakt dat ik ze niet meer zal tolereren."

6 reacties

Politiek 9 u geleden 361 keer

Jambon kondigt bilateraal overleg in komende dagen aan met bonden over politiepensioenen

Jambon kondigt bilateraal overleg in komende dagen aan met bonden over politiepensioenen

(Belga) Woensdag en donderdag zijn er bilaterale contacten met de politievakbonden over het dossier van de politiepensioenen. "De tijd tikt", zei minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon dinsdag tijdens zijn hearing over de beleidsverklaring Veiligheid, Politie en Binnenlandse Zaken. De commissieleden bestookten de minister gedurende bijna vier uur met vragen, maar veel nieuws was er niet te horen in de antwoorden van de N-VA-excellentie.

5 reacties

Economie 10 u geleden 640 keer

Provinciale actiedag - Journalistenvereniging niet te spreken over uitlatingen Antwerpse politie

Provinciale actiedag - Journalistenvereniging niet te spreken over uitlatingen Antwerpse politie

(Belga) De Vlaamse Vereniging van Journalisten (VVJ) heeft maandag en dinsdag naar eigen zeggen tientallen boze reacties van leden gekregen op de communicatie van de Antwerpse lokale politie op de provinciale stakingsdag maandag. Vooral een tweet van de politie die stelde dat de pers op een door stakers bezet kruispunt de gemoederen zou ophitsen, schoot in het verkeerde keelgat. Het nationale bestuur van de VVJ en de Antwerpse VVJ-afdeling verstuurden daarom dinsdag gezamenlijk een brief naar de korpsleiding.

4 reacties

Buitenland 14 u geleden 764 keer

Kim Jong Un roept op tot absolute strijd tegen VS

Kim Jong Un roept op tot absolute strijd tegen VS

(Belga) De aanhoudende beschuldigingen van de Verenigde Staten dat Noord-Korea de mensenrechten schendt, blijven niet onbeantwoord. Tijdens een bezoek aan een museum in Sinchon, dat moet herinneren aan de Amerikaanse gruweldaden tijdens de Koreaanse oorlog (1950-1953), heeft leider Kim Jong Un opgeroepen tot een ongelimiteerde strijd tegen de VS. Hij noemde Amerikanen ook "kannibalen".

4 reacties

High-tech 13 u geleden 405 keer

App verwittigt reizigers De Lijn wanneer ze moeten afstappen

App verwittigt reizigers De Lijn wanneer ze moeten afstappen

(Belga) De Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn gaat de reizigers via een nieuwe mobiele applicatie waarschuwen wanneer ze moeten afstappen. De reizigers die de app gebruiken, kunnen via hun smartphone bovendien zien over hoeveel minuten ze aan hun bestemming zijn. Daarvoor maakt de applicatie gebruik van de gps-positie van de bus. De toepassing is handig voor slechtzienden en blinden, zegt De Lijn dinsdag in een persbericht.

4 reacties

Politiek 15 u geleden 187 keer

Paus Franciscus vraagt Europa om mens opnieuw centraal te zetten

Paus Franciscus vraagt Europa om mens opnieuw centraal te zetten

(Belga) In een toespraak voor het Europees Parlement heeft paus Franciscus de Europese beleidsmakers opgeroepen om de mens opnieuw in het midden van het Europese project te plaatsen. "De grote ideeën die ooit Europa inspireerden, hebben hun aantrekkingskracht verloren en zijn vervangen door bureaucratische techniciteiten van de Europese instellingen", zei de kerkvorst in Straatsburg.

4 reacties

Politiek 18 u geleden 1220 keer

Van Overtveldt vreest dat België "collateral damage" wordt van Frankrijk en Italië

Van Overtveldt vreest dat België "collateral damage" wordt van Frankrijk en Italië

(Belga) België kreeg op technisch vlak "vrij intens" Europees groen licht voor zijn begrotingswerk voor volgend jaar, maar dreigt door toedoen van landen als Frankrijk en Italië niettemin met slechte punten opgezadeld te worden. Die analyse lanceerde financieminister Johan Van Overtveldt (N-VA) dinsdag in De Ochtend op Radio 1, enkele dagen voor het eindoordeel van Europa valt.

25 reacties

Voetbal 11 u geleden 951 keer

Als de bondscoach op het matje wordt geroepen...

Als de bondscoach op het matje wordt geroepen...

(Tagtik) Steven Martens, de CEO van de Belgische voetbalbond, heeft de puntjes op de i gezet in een interview met Humo. Hij gaat daarin geen enkel onderwerp uit de weg, zoals de ontslagen bij de voetbalbond of bondscoach Marc Wilmots...

0 reacties

Politiek 20 u geleden 877 keer

ACV biedt sociale vrede aan in ruil voor tax shift

(Belga) Marc Leemans, de topman van de christelijke vakbond ACV, laat verstaan dat een "eerlijkere fiscaliteit" de belangrijkste voorwaarde is om sociaal overleg mogelijk te maken. "Pas als er een tax shift komt, kunnen we over de regeringsmaatregelen praten en kunnen we onze verantwoordelijkheid opnemen", klinkt het in zowel De Tijd als De Morgen.

44 reacties

Politiek 16 u geleden 852 keer

Sp.a: "er is wel een alternatief voor besparingen en er is geen excuus"

Sp.a: "er is wel een alternatief voor besparingen en er is geen excuus"

(Belga) Oppositiepartij sp.a vindt dat de Vlaamse regering de begrotingsinpanningen moet spreiden in de tijd naar het voorbeeld van de federale regering. Op die manier zou ze de koopkracht van de gezinnen sparen, wat de economie ten goede moet komen. "Er zijn wel degelijk andere keuzes mogelijk", zegt sp.a-fractieleider John Crombez.

40 reacties

Buitenland 14 u geleden 764 keer

Kim Jong Un roept op tot absolute strijd tegen VS

Kim Jong Un roept op tot absolute strijd tegen VS

(Belga) De aanhoudende beschuldigingen van de Verenigde Staten dat Noord-Korea de mensenrechten schendt, blijven niet onbeantwoord. Tijdens een bezoek aan een museum in Sinchon, dat moet herinneren aan de Amerikaanse gruweldaden tijdens de Koreaanse oorlog (1950-1953), heeft leider Kim Jong Un opgeroepen tot een ongelimiteerde strijd tegen de VS. Hij noemde Amerikanen ook "kannibalen".

4 reacties

Voetbal 16 u geleden 736 keer

"Anderlecht is net een kleuterschool"

"Anderlecht is net een kleuterschool"

(Tagtik) Op twee dagen van het duel tussen Anderlecht en Galatasaray geeft Jan Mulder in Extra Time zijn mening over de wedstrijd van Anderlecht in Charleroi van afgelopen zaterdag. Vooral Anthony Vanden Borre en Aleksandar Mitrovic moeten het ontgelden.

0 reacties

Belgie 10 u geleden 685 keer

Het Lam Gods "verrijst" in Wetteren

Het Lam Gods "verrijst" in Wetteren

(Belga) Dag op dag tachtig jaar geleden overleed Wetteraar Arsène Goedertier, de hoofdverdachte achter de beruchte diefstal van het Lam Godspaneel "Rechtvaardige Rechters". Een documentaire "Van zijn Lam Gods geslegen", tentoonstelling en een kunstwerk brengen die gebeurtenis in herinnering in de Wetterse Sint-Gertrudiskerk.

2 reacties

Bizarre-nieuwtjes 13 u geleden 683 keer

Sergio Herman wint 1 jaar gratis friet

Sergio Herman wint 1 jaar gratis friet

(Belga) Topchef Sergio Herman heeft een wel heel vreemde prijs gewonnen op een horecabeurs in Gent. Als boegbeeld van de Belgische culinaire wereld mag hij 1 jaar lang gratis friet eten in het Antwerpse frituur N°1. Hij kreeg de prijs, verbonden aan de 'Inspiration Award', aangeboden door collega-kok Roger Vandamme.

3 reacties

Economie 16 u geleden 656 keer

Oeso pleit voor tax shift in België

Oeso pleit voor tax shift in België

(Belga) De Oeso adviseert België om het loonvormingsmechanisme, het indexsysteem dus, aan te passen en een tax shift door te voeren om de werkgelegenheid en de concurrentiekracht te verbeteren. Dat staat in een rapport dat de organisatie van geïndustrialiseerde landen dinsdag gepubliceerd heeft.

8 reacties

Sport 14 u geleden 649 keer

Van der Poel en Nys nu al op hun tandvlees?

Van der Poel en Nys nu al op hun tandvlees?

(Tagtik) Ziekte of uitputting? De renners willen het niet met zoveel woorden toegeven, maar misschien zijn ze wel te diep gegaan. En het seizoen is nog maar halfweg

2 reacties

Economie 10 u geleden 640 keer

Provinciale actiedag - Journalistenvereniging niet te spreken over uitlatingen Antwerpse politie

Provinciale actiedag - Journalistenvereniging niet te spreken over uitlatingen Antwerpse politie

(Belga) De Vlaamse Vereniging van Journalisten (VVJ) heeft maandag en dinsdag naar eigen zeggen tientallen boze reacties van leden gekregen op de communicatie van de Antwerpse lokale politie op de provinciale stakingsdag maandag. Vooral een tweet van de politie die stelde dat de pers op een door stakers bezet kruispunt de gemoederen zou ophitsen, schoot in het verkeerde keelgat. Het nationale bestuur van de VVJ en de Antwerpse VVJ-afdeling verstuurden daarom dinsdag gezamenlijk een brief naar de korpsleiding.

4 reacties

Politiek 12 u geleden 624 keer

De Croo: "Geen exotische fiscale avonturen meer voor Belgacom"

De Croo: "Geen exotische fiscale avonturen meer voor Belgacom"

(Belga) Minister van Digitale Agenda en Telecom Alexander De Croo (Open Vld) zal zich ver weg houden van inmenging in Belgacom en Bpost. "Dat heeft de voorbije jaren tot te veel frustratie geleid", zei hij tijdens zijn hoorzitting in de bevoegde Kamercommissie. "Maar ik wil geen exotische fiscale avonturen meer. Blijkbaar behoren die zaken tot het verleden, maar ik heb aan het management toch duidelijk gemaakt dat ik ze niet meer zal tolereren."

6 reacties

Politiek 18 u geleden 589 keer

Van Overtveldt wil zich niet laten opjagen door ACV

Van Overtveldt wil zich niet laten opjagen door ACV

(Belga) Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) wil de regering "niet vastzetten in een tijdsinterval" voor een mogelijke verdere tax shift. "We hebben vijf jaar om het te doen", zei hij dinsdag in De Ochtend op Radio 1, in reactie op het ACV-aanbod van sociale vrede in ruil voor een ruimere fiscale verschuiving.

9 reacties

Belgie 17 u geleden 558 keer

Van Dale maakt kandidaten voor "Woord van het Jaar" bekend

Van Dale maakt kandidaten voor "Woord van het Jaar" bekend

(Belga) Woordenboekenuitgever Van Dale heeft tien neologismen of nieuwe woorden genomineerd voor de verkiezing van Woord van het Jaar in Vlaanderen. Vanaf vandaag tot en met 15 december kan er worden gestemd via de website woordvanhetjaar.vandale.be/nl/.

0 reacties

Politiek 15 u geleden 543 keer

Ryanair haalt slag thuis bij Europees hof

Ryanair haalt slag thuis bij Europees hof

(Belga) Ryanair heeft een slag thuisgehaald voor het Gerecht van het Europees Hof van Justitie. De lowcostmaatschappij was destijds ten strijde getrokken tegen een Ierse vliegbelasting, die volgens Ryanair neerkwam op verdoken staatssteun aan de traditionele maatschappijen. De Europese Commissie wees die klachten van de hand, maar wordt nu dus teruggefloten door het Hof.

0 reacties

Nieuwsbrief

Twitter
Trekking van vrijdag 21/11/2014
 • 4
 • 7
 • 28
 • 32
 • 37
 • 5
 • 10
Trekking van zaterdag 22/11/2014
 • 4
 • 10
 • 11
 • 19
 • 27
 • 37
 • 7