Inloggen - Inschrijven
Brussel-Regen
13° | 20°
Vr. 29/08
Brussel-Licht bewolkt
14° | 21°

Tennis 19 min geleden 3 keer

US Open - David Goffin voorbij Niels Desein naar 2e ronde

(Belga) David Goffin (ATP 56) heeft zich woensdag in New York makkelijk geplaatst voor de tweede ronde van de US Open, het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen.

0 reacties

Buitenland 22 min geleden 30 keer

Crisis Oekraïne - Rusland stuurt tanks en raketwerpers naar Oekraïne

(Belga) Rusland heeft tanks, gepantserde voertuigen en raketwerpers naar Oekraïne gestuurd. Dat meldt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag. Russische troepen zijn opgemerkt op Oekraïense bodem op 50 kilometer van de grens.

0 reacties

Voetbal 46 min geleden 86 keer

Champions League - Ludogorets-verdediger Moti held in strafschoppenepiloog

Champions League - Ludogorets-verdediger Moti held in strafschoppenepiloog

(Belga) Het Bulgaarse Ludogorets heeft zich woensdagavond na een thriller van formaat verzekerd van een ticket voor de groepsfase van de Champions League voetbal. Het schakelde in de vierde en laatste voorronde van het kampioenenbal het Roemeense Steaua Boekarest uit. Zowel de heen- als de terugwedstrijd was op 1-0 geëindigd, in de strafschoppenreeks haalde Ludogorets het met 6-5.

0 reacties

High-tech 1 u geleden 107 keer

FBI onderzoekt of Rusland achter grote cyberaanval zit

FBI onderzoekt of Rusland achter grote cyberaanval zit

(Belga) De FBI onderzoekt of Rusland uit wraak voor de recente handelssancties van het Westen een grote cyberaanval uitgevoerd heeft. Daarbij zijn midden augustus gegevens van de Amerikaanse bank JP Morgan en nog minstens één andere financiële instelling buitgemaakt. Dat bericht het financiële persagentschap Bloomberg woensdag op gezag van ingewijden.

0 reacties

Politiek 1 u geleden 76 keer

Federale formatie - Keuze Eurocommissaris kan uitgesteld door Europese onenigheid

(Belga) Doordat de Europese top van zaterdag nog geen beslissingen zou nemen over de samenstelling van de Europese commissie, hebben de toekomstige federale coalitiepartners nog even tijd om een Belgische kandidaat-commissaris aan te duiden. Zo liet een bron nabij de onderhandelaars woensdagavond verstaan.

0 reacties

Voetbal 2 u geleden 165 keer

Champions League - Geen groepsfase voor Mertens, Bruno en De Ridder

Champions League - Geen groepsfase voor Mertens, Bruno en De Ridder

(Belga) De Belgen hebben woensdag niet kunnen schitteren in de Champions League-kwalificaties. Zowel Steve De Ridder (FC Kopenhagen), Dries Mertens (Napoli) als Massimo Bruno (RB Salbzurg) werden gewipt in de vierde en laatste voorronde van het kampioenenbal. Bovendien zorgden de uitslagen er voor dat Anderlecht donderdag in pot vier zit tijdens de loting voor de groepsfase.

0 reacties

Tennis 2 u geleden 32 keer

US Open - Steve Darcis laat ticket voor 2e ronde uit handen glippen

(Belga) Steve Darcis (ATP 364) is er woensdag op de US Open in New York net niet in geslaagd een ticket voor de tweede ronde te bemachtigen. De 30-jarige Luikenaar, die uit de kwalificaties kwam, had in zijn eersterondepartij de zege voor het grijpen, maar leed uiteindelijk een pijnlijke nederlaag na een slopende vijfsetter.

0 reacties

Voetbal 3 u geleden 164 keer

Manuel Almunia moet stoppen met keepen door hartprobleem

Manuel Almunia moet stoppen met keepen door hartprobleem

(Tagtik) Voormalig Arsenal-doelman Almunia speelde de afgelopen 2 seizoenen bij Watford en stond nu dicht bij een transfer naar het Italiaanse Cagliari. Bij de medische tests werd er echter een hartprobleem vastgesteld waardoor de 37-jarige doelman nu noodgedwongen met pensioen moet.

0 reacties

Home 3 u geleden 144 keer

Gecrashte VN-helikopter in Zuid-Soedan neergeschoten

(Belga) De helikopter van de VN-missie in Zuid-Soedan (Minuss), met aan boord een vrachtlading, die dinsdag een tiental kilometer ten zuiden van de noordelijke stad Bentiu gecrasht is, werd neergeschoten. Dat heeft de VN-Veiligheidsraad woensdag meegedeeld. Drie bemanningsleden zijn omgekomen, één bemanningslid raakte gewond. De Raad veroordeelt de aanval.

0 reacties

Politiek 3 u geleden 167 keer

Federale onderhandelaars maken zich op voor eerste lezing laatste hoofdstuk

(Belga) De onderhandelaars van N-VA, MR, CD&V en Open Vld hebben zich van 14 tot 21 uur door de eerste lezing van de hoofdstukken Pensioenen en Sociale Vooruitgang gewerkt. De partijen waren naar verluidt gematigd positief tot positief over het geleverde werk. Morgen bespreken de vier partijen het laatste hoofdstuk Energie, Klimaat en Wetenschappen, zodat de eerste lezing van het ontwerp van regeerakkoord daarmee afgerond is.

1 reactie

Belgie 4 u geleden 148 keer

Bomalarm Sheraton Brussel - Verdacht pakket was kartonnen doos, veiligheidszone opgeheven

Bomalarm Sheraton Brussel - Verdacht pakket was kartonnen doos, veiligheidszone opgeheven

(Belga) Het verdacht pakket dat aangetroffen was aan het Sheraton-hotel op het Brusselse Rogierplein, was een lege kartonnen doos met Arabische opschriften. De doos is verwijderd en de veiligheidszone is sinds 20.15 uur opgeheven. Dat meldt de lokale politie van de zone Brussel Noord (Evere/Schaarbeek/Sint-Joost-ten-Node).

0 reacties

Basket 4 u geleden 218 keer

Belgian Lions sluiten kwalificatiecampagne in stijl af

Belgian Lions sluiten kwalificatiecampagne in stijl af

(Belga) De Belgische basketbalploeg bij de mannen heeft woensdag ook zijn zesde en laatste kwalificatieduel voor het EK van 2015 winnend afgesloten. De Belgian Lions, die zich zondag al verzekerden van een ticket voor het EK, gingen in Horsens met 63-77 winnen op het veld van Denemarken. Bij rust stond het nog 32-34, Axel Hervelle werd topschutter met 24 punten.

0 reacties

Wetenschappen 4 u geleden 531 keer

"Eindelijk bewijs voor Sagalassosbreuk"

"Eindelijk bewijs voor Sagalassosbreuk"

(Belga) De aardbeving die afgelopen zondag de archeologische opgravingssite van Sagalassos in Turkije trof, is het eerste echte bewijs voor het bestaan van de zogenaamde "Sagalassosbreuk" in de aardkorst die in de 6de en 7de eeuw ook verantwoordelijk was voor de zware aardbevingen die de stad grotendeels vernielden en de inwoners aanzetten om ze te verlaten. Dat schrijft de Leuvense geoloog Manuel Sintubin in de Dagkrant van de KU Leuven.

0 reacties

Belgie 5 u geleden 378 keer

Antoine Verschoot blaast 60 jaar Last Post

(Belga) Al 60 jaar lang blaast Ieperling Antoine Verschoot de Last Post aan de Menenpoort. Daarvoor werd de 89-jarige klaroenblazer woensdagavond geëerd. Hij ontving ook de prestigieuze eretitel "Ridder in de Leopoldsorde".

2 reacties

Belgie 5 u geleden 189 keer

Bomalarm Sheraton Brussel - Ontmijningsdienst ter plaatse, hotel niet ontruimd

(Belga) De ontmijningsdienst van het leger, DOVO, is aangekomen aan het Sheraton-hotel op het Brusselse Rogierplein en onderzoekt het verdachte pakket dat daar is aangetroffen. Het hotel zelf is, in tegenstelling tot wat eerder gemeld werd, niet ontruimd maar er is wel een veiligheidszone ingesteld. Dat meldt de politie Brussel Noord (Evere/Sint-Joost-ten-Node/Schaarbeek).

0 reacties

Belgie 13 u geleden 619 keer

Bernard Wesphael verzet zich tegen inbeslagname gedeelte uittredingsvergoeding

Bernard Wesphael verzet zich tegen inbeslagname gedeelte uittredingsvergoeding

(Belga) Bernard Wesphael heeft bij de beslagrechter van de rechtbank van eerste aanleg van Luik derdenverzet aangetekend tegen de inbeslagname van 50.000 euro van zijn parlementaire uittredingsvergoeding. Het voormalige Waals Parlementslid wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote Véronique Pirotton, maar kwam dinsdagavond onder voorwaarden vrij. De zaak wordt op 10 september gepleit.

13 reacties

Economie 14 u geleden 715 keer

Lagarde in beschuldiging gesteld, maar stapt niet op als IMF-topvrouw

Lagarde in beschuldiging gesteld, maar stapt niet op als IMF-topvrouw

(Belga) IMF-topvrouw Christine Lagarde is door het Franse gerecht in beschuldiging gesteld in de Crédit Lyonnais-affaire, maar ze sluit uit dat ze zou aftreden als hoofd van het Internationaal Monetair Fonds. Dat heeft ze verklaard tegenover het Franse persagentschap AFP.

10 reacties

Buitenland 16 u geleden 290 keer

Noord-Korea noemt Verenigde Staten een "mensenrechtenkerkhof"

Noord-Korea noemt Verenigde Staten een "mensenrechtenkerkhof"

(Belga) Noord-Korea heeft woensdag het democratische voorbeeld van de Verenigde Staten in twijfel getrokken, bijna drie weken nadat de jonge zwarte Michael Brown omkwam door een politiekogel in Ferguson. Een woordvoerder van de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken, geciteerd door het officiële persagentschap KCNA, noemde de Verenigde Staten een "mensenrechtenkerkhof". "Amerika is een land dat op een schaamteloze manier de mensenrechten schendt, waar burgers slachtoffer worden van discriminatie en vernedering op basis van hun huidskleur en waar ze permanent vrezen neergeschoten te worden."

9 reacties

Buitenland 12 u geleden 1008 keer

Gedetineerde gedood door agent in Straatsburg tijdens overbrenging naar rechtbank

Gedetineerde gedood door agent in Straatsburg tijdens overbrenging naar rechtbank

(Belga) Een gedetineerde, ongeveer 20 jaar oud, in voorlopige opsluiting in een gevangenis in Straatsburg, is dinsdagnamiddag doodgeschoten door een agent terwijl hij werd overgebracht naar de rechtbank in Colmar. Dat melden woensdag verschillende Franse media.

9 reacties

Buitenland 11 u geleden 795 keer

Syrische rebellen veroveren passage naar door Israël bezette Golanhoogte

Syrische rebellen veroveren passage naar door Israël bezette Golanhoogte

(Belga) De Syrische tak van al-Qaeda en rebellengroepen hebben de Quneitra-passage, die het Syrische deel van de Golanhoogte verbindt met het door Israël bezette deel, veroverd. Dat meldt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten, dat zich baseert op een breed informantennetwerk. Volgens het Observatorium zijn bij de gevechten 20 soldaten en vier rebellen gedood. Bij de gevechten raakte ook een Israëlische soldaat gewond. Als antwoord op "schoten van intern-Syrische conflicten, zeer dicht bij de grens" heeft het Israëlische leger twee militaire posten van het Syrische leger aangevallen.

8 reacties

Home 18 u geleden 1871 keer

Prijsverschil voor tweehandswagens groot

Prijsverschil voor tweehandswagens groot

De Europese zoekertjessite Autoscout 24 heeft onderzoek verricht naar de meest populaire tweedehandswagen op onze Belgische markt.

7 reacties

Belgie 18 u geleden 589 keer

Administratie blokkeert subsidies Brussels Airlines

Administratie blokkeert subsidies Brussels Airlines

(Belga) De FOD Mobiliteit heeft de federale regering laten weten de aan verschillende bedrijven beloofde subsidies niet te kunnen betalen. Het gaat onder meer om Brussels Airlines en NMBS Logistics. De administratie kampt met budgettaire moeilijkheden en kan de middelen niet vrijmaken, schrijft L'Echo woensdag.

6 reacties

Politiek 6 u geleden 231 keer

Perentelers krijgen tot 15,9 cent per kilo niet-geoogste peren

Perentelers krijgen tot 15,9 cent per kilo niet-geoogste peren

(Belga) Vlaamse telers van peren die een deel van hun productie niet oogsten, kennen het bedrag van de compensatie die ze hiervoor krijgen, zegt Vlaams minister van Landbouw Joke Schauvliege (CD&V). Het niet-oogsten is een maatregel om de prijs op niveau te houden nu Rusland de invoer van Westerse voedingsproducten boycot. Ongeveer 37 procent van de totale Vlaamse perenproductie is rechtstreeks voor de Russische markt bestemd.

6 reacties

Buitenland 5 u geleden 141 keer

Buitenlandse Zaken vraagt geen opschorting vluchten Brussels Airlines naar "ebola-landen"

Buitenlandse Zaken vraagt geen opschorting vluchten Brussels Airlines naar "ebola-landen"

(Belga) Buitenlandse Zaken vraagt voorlopig niet aan Brussels Airlines om de vluchten naar Sierra Leone, Liberia en Guinee op te schorten. Wel blijft het reisadvies naar deze landen ongewijzigd en wordt het dus afgeraden om naar de "ebola-landen" af te reizen. Dat zegt Joren Vandeweyer, woordvoerder van Buitenlandse Zaken, aan Belga.

6 reacties

Belgie 11 u geleden 681 keer

Brugse inbreker blijft met broek vasthangen aan hek

Brugse inbreker blijft met broek vasthangen aan hek

(Belga) De politie van Brugge heeft dinsdagnacht een 46-jarige man ingerekend tijdens een inbraak bij een drankencentrale. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge woensdag. De man bleef met zijn broek vasthangen aan een hek en moest uiteindelijk door de politie bevrijd worden.

4 reacties

Entertainment 10 u geleden 1534 keer

Leki stapt op bij 'De Madammen'

Leki stapt op bij 'De Madammen'

(Belga) Leki maakt vanaf 22 september geen deel meer uit van 'De Madammen', het razend populaire Radio2-programma met Anja Daems en Cathérine Vandoorne. Ze wordt vervangen door televisiepresentatrice Britt Vanmarsenille. Waarom Leki het programma verlaat, is niet helemaal duidelijk.

4 reacties

Auto-moto 18 u geleden 202 keer

Fietspaden breder en rechter voor veiligheid

Fietspaden breder en rechter voor veiligheid

(Belga) Nieuwe fietspaden zullen breder zijn en minder bochten krijgen. Dat heeft de Vlaamse regering beslist. Bedoeling is het aantal ongevallen met fietsen, dat de eerste drie maanden van dit jaar met 20 procent is toegenomen, te doen dalen. Het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid vermoedt dat het succes van de elektrische fiets daar voor iets tussen zit, schrijven verschillende kranten woensdag.

4 reacties

High-tech 18 u geleden 852 keer

Cyberspionage ontdekt bij Belgische bedrijven

Cyberspionage ontdekt bij Belgische bedrijven

(Belga) Het federaal parket heeft deze vakantie een vijftal dossiers geopend over grootschalige computerhacking bij belangrijke bedrijven in België.

4 reacties

Belgie 15 u geleden 229 keer

Agentschap Wegen en Verkeer tempert berichtgeving over bredere fietspaden

Agentschap Wegen en Verkeer tempert berichtgeving over bredere fietspaden

(Belga) Het Agentschap Wegen en Verkeer spreekt tegen dat elk nieuw fietspad een stuk breder zal zijn. "De elektrische fiets wordt geïntegreerd in het vademecum fietsvoorzieningen, maar vandaag is er nog geen duidelijkheid of daardoor elk nieuw fietspad breder zal zijn en minder bochten krijgt", zegt Ilse Luypaerts, woordvoerster van het Agentschap Wegen en Verkeer.

3 reacties

Wetenschappen 12 u geleden 1139 keer

KUL-archeologen vinden in Sagalassos onaangeroerde eetkamer uit 200 na Christus

(Belga) De Leuvense archeologen die opgravingen verrichten in Sagalassos, een Turkse stad die in de 7de eeuw na Christus verlaten werd, hebben in een pas ontdekt gebouw drie kamers aangetroffen waarin zich enorme hoeveelheden etensmateriaal bevond alsof het gisteren achtergelaten werd. "De tientallen aanwezigen ruimden de tafels om een of andere reden niet af, maar gooiden ze omver en hebben ze zo achtergelaten", aldus professor Jeroen Poblome.

3 reacties

Home 18 u geleden 1871 keer

Prijsverschil voor tweehandswagens groot

Prijsverschil voor tweehandswagens groot

De Europese zoekertjessite Autoscout 24 heeft onderzoek verricht naar de meest populaire tweedehandswagen op onze Belgische markt.

7 reacties

Entertainment 10 u geleden 1534 keer

Leki stapt op bij 'De Madammen'

Leki stapt op bij 'De Madammen'

(Belga) Leki maakt vanaf 22 september geen deel meer uit van 'De Madammen', het razend populaire Radio2-programma met Anja Daems en Cathérine Vandoorne. Ze wordt vervangen door televisiepresentatrice Britt Vanmarsenille. Waarom Leki het programma verlaat, is niet helemaal duidelijk.

4 reacties

Wetenschappen 12 u geleden 1139 keer

KUL-archeologen vinden in Sagalassos onaangeroerde eetkamer uit 200 na Christus

(Belga) De Leuvense archeologen die opgravingen verrichten in Sagalassos, een Turkse stad die in de 7de eeuw na Christus verlaten werd, hebben in een pas ontdekt gebouw drie kamers aangetroffen waarin zich enorme hoeveelheden etensmateriaal bevond alsof het gisteren achtergelaten werd. "De tientallen aanwezigen ruimden de tafels om een of andere reden niet af, maar gooiden ze omver en hebben ze zo achtergelaten", aldus professor Jeroen Poblome.

3 reacties

Buitenland 12 u geleden 1008 keer

Gedetineerde gedood door agent in Straatsburg tijdens overbrenging naar rechtbank

Gedetineerde gedood door agent in Straatsburg tijdens overbrenging naar rechtbank

(Belga) Een gedetineerde, ongeveer 20 jaar oud, in voorlopige opsluiting in een gevangenis in Straatsburg, is dinsdagnamiddag doodgeschoten door een agent terwijl hij werd overgebracht naar de rechtbank in Colmar. Dat melden woensdag verschillende Franse media.

9 reacties

Voetbal 12 u geleden 879 keer

Truitjessoap – 1 enkele ploeg diende klacht in: SK Lierse!

Truitjessoap – 1 enkele ploeg diende klacht in: SK Lierse!

(Tagtik) Na het truitjesincident tijdens de wedstrijd Lierse-Charleroi, heeft het bestuur van de Zebra’s beslist om dan toch geen klacht in te dienen. De Belgische voetbalbond heeft echter wel een klacht ontvangen…van Lierse!

0 reacties

High-tech 18 u geleden 852 keer

Cyberspionage ontdekt bij Belgische bedrijven

Cyberspionage ontdekt bij Belgische bedrijven

(Belga) Het federaal parket heeft deze vakantie een vijftal dossiers geopend over grootschalige computerhacking bij belangrijke bedrijven in België.

4 reacties

Auto-moto 8 u geleden 831 keer

Aantrekkelijke prijs en fiscaliteit voor de Lexus NX 300h

Aantrekkelijke prijs en fiscaliteit voor de Lexus NX 300h

De nieuwe NX 300h staat vanaf begin oktober in de toonzaal. Deze compacte premium SUV kan erg lage CO2-waarden voorleggen. Lexus wil op deze manier zoveel mogelijk potentiële kopers aantrekken die op zoek zijn naar een fiscaalgunstige auto.

0 reacties

Voetbal woensdag 27 augustus 2014 817 keer

Belgen in het buitenland - Vermijl, Pereira en Januzaj lijden met Manchester United 4-0 nederlaag tegen derdeklasser

Belgen in het buitenland - Vermijl, Pereira en Januzaj lijden met Manchester United 4-0 nederlaag tegen derdeklasser

(Belga) Louis van Gaal krijgt Manchester United voorlopig niet op de rails. Dinsdag liep de Engelse recordkampioen in de tweede ronde van de League Cup een blamage van formaat op. Op het terrein van de bescheiden derdeklasser Milton Keynes Dons werd met 4-0 verloren.

0 reacties

Buitenland 11 u geleden 795 keer

Syrische rebellen veroveren passage naar door Israël bezette Golanhoogte

Syrische rebellen veroveren passage naar door Israël bezette Golanhoogte

(Belga) De Syrische tak van al-Qaeda en rebellengroepen hebben de Quneitra-passage, die het Syrische deel van de Golanhoogte verbindt met het door Israël bezette deel, veroverd. Dat meldt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten, dat zich baseert op een breed informantennetwerk. Volgens het Observatorium zijn bij de gevechten 20 soldaten en vier rebellen gedood. Bij de gevechten raakte ook een Israëlische soldaat gewond. Als antwoord op "schoten van intern-Syrische conflicten, zeer dicht bij de grens" heeft het Israëlische leger twee militaire posten van het Syrische leger aangevallen.

8 reacties

Muziek 16 u geleden 727 keer

Neil Young eindigt huwelijk na 36 jaar

Neil Young eindigt huwelijk na 36 jaar

(Belga) Zanger Neil Young heeft aangekondigd dat hij gaat scheiden van zijn vrouw Pegi. Het einde van een huwelijk dat maar liefst 36 jaar stand heeft gehouden. In die tijd stonden Neil Young en Pegi meerdere keren samen op het podium.

0 reacties

Economie 14 u geleden 715 keer

Lagarde in beschuldiging gesteld, maar stapt niet op als IMF-topvrouw

Lagarde in beschuldiging gesteld, maar stapt niet op als IMF-topvrouw

(Belga) IMF-topvrouw Christine Lagarde is door het Franse gerecht in beschuldiging gesteld in de Crédit Lyonnais-affaire, maar ze sluit uit dat ze zou aftreden als hoofd van het Internationaal Monetair Fonds. Dat heeft ze verklaard tegenover het Franse persagentschap AFP.

10 reacties

Belgie 11 u geleden 681 keer

Brugse inbreker blijft met broek vasthangen aan hek

Brugse inbreker blijft met broek vasthangen aan hek

(Belga) De politie van Brugge heeft dinsdagnacht een 46-jarige man ingerekend tijdens een inbraak bij een drankencentrale. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge woensdag. De man bleef met zijn broek vasthangen aan een hek en moest uiteindelijk door de politie bevrijd worden.

4 reacties

Belgie 13 u geleden 619 keer

Bernard Wesphael verzet zich tegen inbeslagname gedeelte uittredingsvergoeding

Bernard Wesphael verzet zich tegen inbeslagname gedeelte uittredingsvergoeding

(Belga) Bernard Wesphael heeft bij de beslagrechter van de rechtbank van eerste aanleg van Luik derdenverzet aangetekend tegen de inbeslagname van 50.000 euro van zijn parlementaire uittredingsvergoeding. Het voormalige Waals Parlementslid wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote Véronique Pirotton, maar kwam dinsdagavond onder voorwaarden vrij. De zaak wordt op 10 september gepleit.

13 reacties

Economie 6 u geleden 612 keer

Russisch gerecht sluit nog eens drie vestigingen van McDonald's in Moskou

Russisch gerecht sluit nog eens drie vestigingen van McDonald's in Moskou

(Belga) Het Russische gerecht heeft woensdag de sluiting uitgesproken van nog eens drie vestigingen van de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's in Moskou. Daarmee zijn er al zes McDonald's gesloten in Rusland. Reden voor de sluiting zijn inbreuken op de sanitaire voorschriften.

1 reactie

Economie 6 u geleden 592 keer

Electrabel stapt uit gemengde distributienetbeheerders

Electrabel stapt uit gemengde distributienetbeheerders

(Belga) Electrabel en de Vlaamse gemengde distributienetbeheerders hebben een principeakkoord bereikt over de uitstap van Electrabel tegen eind dit jaar. Dat staat in een persbericht van Eandis, dat de gemengde intercommunales groepeert. "Het gaat nog maar om een principeakkoord", beklemtoont woordvoerder Simon Van Wijmeersch. De bedoeling is dat alle betrokken Vlaamse steden en gemeenten het licht op groen zette. Om de operatie voor hen financieel neutraal te houden, is ook beslist dat de gemeenten uit Electrabel Customer Solutions (ECS) stappen.

1 reactie

Nieuwsbrief

Twitter
Trekking van dinsdag 26/08/2014
 • 10
 • 22
 • 36
 • 45
 • 48
 • 4
 • 11
Trekking van woensdag 27/08/2014
 • 2
 • 14
 • 15
 • 25
 • 31
 • 40
 • 13