KoKoB

Door

Deel dit nieuws

KoKoB is, voor zover we weten, het enige Ethiopische restaurant in Brussel en bestaat al 5 jaar. Reserveren is niet onnodig, want het restaurant zit vaak vol. De muren van KoKoB hangen vol Afrikaanse foto’s en de achtergrondmuziek is trendy en tegelijk loungy.

Als je voor het eerst proeft van de Ethiopische keuken, kies dan voor de formules die een aantal schotels van de kaart verenigen in een schotel. De formules zijn zowel met vlees, vegetarisch (groot aanbod) als met vis te verkrijgen. Het eten wordt er gepresenteerd op een schotel die je deelt met je tafelgenoten, zodat het er gezellig aan toe gaat en je niet hoeft te vragen of je van iemands schotel mag proeven. Bij elke schotel hoort injera, een opgerold pannenkoekenachtig brood gemaakt van teff-meel dat traditioneel gegeten wordt in Ethiopië en Eritrea.

Het onthaal is sympathiek, de bediening heel vriendelijk en er heerst een ontspannen sfeer. De bediening is misschien wat aan de trage kant, maar in deze omgeving neem je dat er met veel plezier bij.

KoKoB
Rue des Grands Carmes 10
1000 Brussel
02/511 19 50

Maandag tot woensdag van 18u tot middernacht (keuken open van 18u30 tot 23u)
Donderdag en zondag van 11u tot 1u ‘s nachts (keuken open van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 23u)
Vrijdag en zaterdag van 11u tot 1u ‘s nachts (keuken open van 12u tot 15u en van 18u30 tot 23u30)

De site: www.kokob.be

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top