Deze sporters stierven in een ongeval

Nieuws | Zaterdagmiddag kwam belofte-international Junior Malanda om het leven bij een auto-ongeluk in Duitsland. Het ongeluk vond plaats op de A2 in Duitsland in de richting van Hannover. Malanda reed niet zelf, maar lag te slapen op de achterbank. Op het moment van het ongeval was het erg slecht weer met felle regen en stevige rukwinden. De terreinwagen begon te slippen, ging van de weg en belandde uiteindelijk tegen een boom. Daarbij zou de middenvelder uit het voertuig geslingerd zijn. Hij was op slag dood. Volg

Door

Deel dit nieuws

Zaterdagmiddag kwam belofte-international Junior Malanda om het leven bij een auto-ongeluk in Duitsland. Het ongeluk vond plaats op de A2 in Duitsland in de richting van Hannover. Malanda reed niet zelf, maar lag te slapen op de achterbank. Op het moment van het ongeval was het erg slecht weer met felle regen en stevige rukwinden. De terreinwagen begon te slippen, ging van de weg en belandde uiteindelijk tegen een boom. Daarbij zou de middenvelder uit het voertuig geslingerd zijn. Hij was op slag dood. Volgens de politie lag onaangepaste snelheid aan de oorzaak van het ongeval.
Malanda was de aanvoerder van de Belgische beloften en was sinds januari 2014 aan de slag bij het Duitse Wolfsburg, de huidige nummer twee in de Bundesliga en ook de club van Kevin De Bruyne. Eerder was Malanda aan de slag bij Zulte-Waregem.

Malanda is spijtig genoeg niet de enige Belgische sporter die het leven liet in een ongeval. Bekijk het tragische lijstje met zijn voorgangers.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top