De meest vreselijke terreuraanslagen sinds 9/11

Nieuws | Parijs werd vorige week geteisterd door de ergste terreuraanslagen sinds de Algerijnse Oorlog. Eerst werden bij een inval op het satirische weekblad Charlie Hebdo twaalf mensen doodgeschoten door de broers Chérif en Saïd Kouachi. De dagen daarna vermoorde Ahmedy Coulibaly ook nog eens een politieagente en vier aanwezigen in een joodse supermarkt. De moslimterroristen kenden elkaar en handelden naar eigen zeggen in naam van Al Qaida en IS. Ze werden bij politieacties uiteindelijk vermoord.

Door

Deel dit nieuws

Parijs werd vorige week geteisterd door de ergste terreuraanslagen sinds de Algerijnse Oorlog. Eerst werden bij een inval op het satirische weekblad Charlie Hebdo twaalf mensen doodgeschoten door de broers Chérif en Saïd Kouachi. De dagen daarna vermoorde Ahmedy Coulibaly ook nog eens een politieagente en vier aanwezigen in een joodse supermarkt. De moslimterroristen kenden elkaar en handelden naar eigen zeggen in naam van Al Qaida en IS. Ze werden bij politieacties uiteindelijk vermoord.

Gevreesd wordt dat deze aanslagen slechts het begin zijn van veel meer geweld. Al loert het gevaar sinds de aanslagen van 11 september 2001 in Amerika eigenlijk altijd om de hoek. Een overzicht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top