10 sterren die hun tranen de vrije loop laten

Muziek | Sterren zijn mensen zoals jij en ik, hartzeer en melancholische buien zijn hen niet vreemd. Het is dus niet verwonderlijk dat ze zich zo af en toe ook eens laten gaan en plein public.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Sterren zijn mensen zoals jij en ik, hartzeer en melancholische buien zijn hen niet vreemd. Het is dus niet verwonderlijk dat ze zich zo af en toe ook eens laten gaan en plein public. Denk maar aan Ariana Grande die enkele traantjes liet op het podium toen ze "Honeymoon Ave" zong. Een poosje later bekende ze dat dit liedje geschreven werd na haar breuk met Jai Brooks. Maar ze is niet de enige die al eens huilde voor een publiek.

Selena Gomez

Selena Gomez heeft niet veel nodig om geëmotioneerd te worden. Na haar breuk met Justin Bieber barstte ze in tranen uit op het podium terwijl ze "Love Will Remember" zong, een song die geschreven werd met de Canadese zanger in gedachten. Onlangs overkwam haar hetzelfde tijdens een interview. Toen ze haar een video van haar fans toonden, werd Selena Gomez tot tranen toe geroerd.

Kanye West

Ook mannen huilen. Denk maar aan Kanye West die het niet droog hield toen hij over zijn mentor Louise Wilson, een professor in fashion design, praatte.Twee jaar geleden overleed zij aan kanker. Normaal kan niets hem van zijn stuk brengen, maar toch snikte hij het uit bij het noemen van haar naam.

Demi Lovato

Zangeres Demi Lovato is steeds diep ontroerd wanneer ze het liedje "Skyscraper" zingt. Al verschillende keren liepen de tranen over haar wangen tijdens deze song. Zoals hier in Club Nokia in Los Angeles.

Justin Bieber

Tussen sterren en hun fans kunnen echte vriendschapsbanden gevormd worden. Neem nu Justin Bieber en zijn Beliebers. Een van hen, Avalanna is onlangs overleden. Toen Justin Bieber dit vernam barstte hij in tranen uit. Hij was duidelijk erg geraakt door haar heengaan.

Taylor Swift

Taylor Swift heeft al enkele relatiebreuken achter de rug. Maar sommige laten meer sporen na dan andere. Zoals de breuk met Jake Gyllenhaal. Op een concert kon ze haar tranen niet bedwingen tijdens "All Too Well" een lied dat ze geschreven heeft met de acteur in gedachten.

Harry Styles

Ook de zanger van One Direction pinkt al eens een traantje weg. Tijdens een concert in Melbourne (Australië) begon Harry Styles te wenen toen hij "Over Again" zong. Geen mens die weet waarom, maar hij kon de hele menigte beroeren!

Rihanna

Er zijn liefdeshistories die onuitwisbare sporen nalaten. Rihanna kan erover meepraten. De roddelpers smulde van haar breuk met Chris Brown die vooral ook diepe littekens naliet bij Riri. Tijdens een interview met Oprah Winfrey barstte de zangeres in tranen uit toen ze over haar liefdesverhaal met de rapper vertelde.

Katy Perry

Nog een relatiebreuk die sporen naliet. Wanneer ze over haar scheiding van Russel Brand praat wordt Katy Perry overmand door emoties. Zo hield ze het niet droog tijdens een interview voor haar film "Part of Me".

Niall Horan

Geen twijfel mogelijk, de leden van One Direction zijn emotionele jongens. In Ierland was het de beurt aan Niall Horan om enkele traantjes te laten tijdens de song "Little Things". Dit keer wel tranen van vreugde!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top