Sterren in gênante situaties: een top 10

Muziek | We maken allemaal wel eens gênante situaties mee. Ook wereldsterren blijven er niet van gespaard!

Door MediaForta

Deel dit nieuws

We maken allemaal wel eens gênante situaties mee. Ook wereldsterren blijven er niet van gespaard! Het overkwam Katy Perry in 2008 op een concert in Mexico voor de Latin America Awards. De zangeres sprong in een taart nadat ze haar hit "I Kissed A Girl" zong. Door de kleverige en glibberige taartresten bleef ze nog moeilijk overeind. Ze kuste dus meermaals de grond voor de ogen van miljoenen tv-kijkers die de show live volgden.

George Michael

In 1998 wordt George Michael aangehouden voor openbare zedenschennis. De zanger werd op heterdaad betrapt in de openbare toiletten van Beverly Hills. Van een gênant moment gesproken... En het werd nog vervelender wanneer hij het in de studio van David Letterman mocht gaan uitleggen.

Jennifer Lawrence

Op 22-jarige leeftijd won Jennifer Lawrence de Oscar van beste actrice voor haar rol in "Happiness Therapy". Een memorabel moment voor de actrice. En voor het publiek dat haar zag vallen op de trappen richting podium. De volgende dag kon de hele wereld haar val bekijken op het internet. Sinds dit incident tijdens de Oscars van 2013 is Jennifer Lawrence nog verschillende keren tegen de grond gegaan "en plein public".

Beyoncé

Het is niet altijd gemakkelijk om dansend op hoge hakken je evenwicht te bewaren. Queen B in eigenste persoon is dan zelfs niet veilig voor een valpartij. In het midden van haar optreden miste Beyoncé een trede en viel languit op de grond naast het podium. Ondanks die spectaculaire val hernam ze haar choreografie alsof er niets gebeurd was.

Lady Gaga

Eten vlak voor je het podium op moet, valt niet echt aan te raden. Dat heeft ook Lady Gaga aan de lijve moeten ondervinden tijdens een concert in Barcelona. De zangeres moest drie keer overgeven in het midden van een song. Gelukkig probeerde ze het wel een beetje discreet te doen en verstopte ze haar zo goed als ze kon.

Fergie van de Black Eyed Peas

De emoties kunnen hoog oplopen op het podium. Soms zijn de prestaties van de sterren gewoon pure topsport. De zangers van The Black Eyed Peas maakte hierdoor een heel gênant moment mee tijdens een concert in 2005. Jammer genoeg voor haar droeg ze ook nog eens een lichtkleurige broek. Iedereen in het publiek wist dus dat ze net pipi in haar broek had gedaan!

Kings Of Leon

Iedereen is wel al eens bang geweest om een duivenstront op het hoofd te krijgen. Jared Followil, de bassist van Kings Of Leon kreeg het nog zwaarder te verduren tijdens een concert in St Louis in de Verenigde Staten. Een duif deed er zijn gevoeg recht in de mond van Jared. Na dit incident moest de groep het concert onderbreken om er zeker van te zijn dat Jared Followill geen gevaarlijke infectie zou oplopen.

Justin Bieber

Overgeven op een podium, dat is een klassieker. Maar normaal gezien proberen sterren dat zo discreet mogelijk te doen in de coulissen. Behalve dan Justin Bieber. De Canadese zanger gaf over op het midden van het podium waar hij aan het optreden was. De zieke Justin Bieber trok zich daarna wel terug in de coulissen om een tweede keer over te geven.

Christina Aguilera

Het is niet altijd makkelijk voor een meisje om te weten wanneer ze ongesteld zal worden. Als je voorzienig bent, draag je toch wat extra bescherming wanneer het elk moment zover kan zijn. Behalve Christina Aguilera! Tijdens haar eerbetoon op de begrafenis van Etta James kreeg de zangeres haar regels. Het gezelschap zag straaltjes bloed over haar benen lopen...

Janet Jackson

Iedereen herinnert zich wel de borsten van Janet Jackson tijdens de Superbowl van 2004! Meer dan 10 jaar later is de blunder van Justin Timeberlake nog lang niet vergeten. Toen hij een duet zong met Janet Jackson onthulde hij ongelukkigerwijze de rechterborst van de ster!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top