De tien grootste celebrity-schandalen ooit

Muziek | In 2009 werd Phil Spector schuldig bevonden aan de moord op actrice Lana Clarkson.De beroemde muziekproducer bracht de jonge vrouw zes jaar eerder met een kogel door de mond om het leven. Dit verhaal mocht dan wel voer zijn voor de rioolpers van toen, andere - zij het ietwat minder lugubere - verhalen zorgden op hun beurt ook voor heel wat ophef.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Phil Spector

In 2009 werd Phil Spector schuldig bevonden aan de moord op actrice Lana Clarkson.De beroemde muziekproducer bracht de jonge vrouw zes jaar eerder met een kogel door de mond om het leven. Dit verhaal mocht dan wel voer zijn voor de rioolpers van toen, andere - zij het ietwat minder lugubere - verhalen zorgden op hun beurt ook voor heel wat ophef.

Jennifer Lawrence

Vorig jaar nam een sterrenhacker Jennifer Lawrence in het vizier.De actrice moest twee keer na mekaar lijdzaam toezien op uitgelekte naaktbeelden- en video's van zichzelf op het net.

Bill Cosby

Eind 2014 was Bill Cosby de spilfiguur in een grote verkrachtingszaak.Alles begon met Barbara Bowman. Zij beschuldigde de steracteur van de Cosby show van verkrachting toen ze nog minderjarig was. Sindsdien dienden dertien andere vrouwen klacht in voor gelijkaardige feiten.

Roman Polanski

In 1977 wordt de amper dertienjarige Samantha Geimer verkracht.De dader is niet eender wie, maar Roman Polanski. Dertig jaar later staat hij terecht in een aanslepend proces.

Woody Allen

Twintig jaar geleden choqueerde filmmaker Woody Allen heel Hollywood door zijn relatie met Soon-Yo, de adoptiefdochter van zijn partner Mia Farrow.Vandaag zijn Allen en Soon-Yi, die toen 22 was, getrouwd. Mia Farrow zal hem het schandaal uit 1992 echter nooit vergeven.

Hugh Grant

Toen Hugh Grant in 1995 een stel vormde met Liz Hurley werd hij op heterdaad betrapt met een prostituee.De acteur werd gefotografeerd toen hij uit de auto stapte met Divine Brown, een 23-jarige dame van lichte zeden. De foto's verschenen in elk denkbaar roddelblad en betekenden het einde van zijn idylle met het Britse topmodel.

John Travolta

In 2012 dienden twee masseurs achtereenvolgens klacht in tegen de Amerikaanse acteur.John Travolta zou de masseurs fysiek benaderd hebben en geprobeerd seks met hen te hebben. Hij heeft deze beschuldigingen altijd weerlegd.

Prins Harry

Harry was altijd de grootste rebel van het Britse Koningshuis.Toen hij twintig was, choqueerde hij de wereld door verkleed als nazi naar een feestje te gaan. Tien jaar later schopte hij opnieuw keet in Los Angeles. Hij werd er naakt gefotografeerd op een wild feestje met veel coke en champagne.

Britney Spears

Wie herinnert zich niet het moment waarop in 2007 de stoppen doorsloegen bij Britney Spears?De zangeres zette haar afkickkuur stop en scheerde zich kaal. Ze werd op straat gefotografeerd en zag er zichtbaar verwaarloosd uit. Later werd ze opgenomen voor verslavingsproblemen.

Kate Moss

De Britse tabloids kopten in 2005 'Cocaine Kate' boven een foto van een cocaïne snuivende Kate Moss in een trein.Door deze foto's speelde ze belangrijke contracten kwijt met Chanel, Burberry en H&M. De ranke dame kon haar imago echter herstellen en mag zich tien jaar later nog steeds een mode-icoon noemen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top