Je mooiste eindejaarsgeschenk win je bij ons! Doe mee en waag je kans…

Nieuws | Een Huawei Mate 10 Pro, LG Ultra HD Smart TV, Samsung Galaxy S8, iPhone 8 of een Samsung Galaxy A5. Onder onze kerstboom vind je alleen het beste van het beste. Met dank aan de kerstman en zijn elfjes, uiteraard! Waag je kans en win een van deze toffe geschenken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Win een prachige Huawei Mate 10 Pro!

Ook Huawei begeeft zich in de wereld van de randloze smartphones. En dat doen ze met stijl want de Huawei Mate 10 Pro is een mooi afgewerkt toestel mét een aardige camera. Achteraan vind je een 20 megapixel-camera, aangevuld met een 12 megapixel-camera. In de camera-app zitten extra’s zoals een 3D Scanner waarmee je objecten in de echte wereld om kunt zetten in virtuele varianten.

Huawei werkte opnieuw samen met Leica voor de ontwikkeling van de twee lenzen voor de HUAWEI Mate 10 Pro. De lenzen zijn een combinatie van 12-megapixel RGB + 20-megapixel monochrome sensoren, optische beeldstabilisatie (OIS), 's werelds grootste diafragmaopening f/1.6, bokeh op AI en een digitale zoom op AI. De nieuwe real-time object- en plaatsherkenning op AI, die automatisch camera-instellingen kiest op basis van het object en de omgeving, ondersteunt een geavanceerde digitale zoom op AI met AI Motion Detection voor helderdere portretten en scherpere objectfoto's.

De AI (artificiële intelligentie) zorgt ervoor dat het toestel leert welke foto applicaties je het liefst gebruikt. De camera herkent scenes en past z’n instellingen automatisch aan. Zo krijg je telkens het beste fotoresultaat.
 
De vingerafdruksensor op de Huawei Mate 10 Pro zit achteraan om het scherm alle ruimte te bieden. Bovendien is de Huawei Mate 10 Pro stof- en waterbestendig volgens de IP67 standaard.

Het toestel, dat trouwens is uitgerust met de meest recente versie van Android 8.0 Oreo,  is uitgerust met de Kirin 970-chip die zorgt voor snelle prestaties, een lange betterijduur voor een volle dag zonder opladen en slimme suggesties op basis van jouw smartphonegedrag.


Meer info over de Huawei Mate 10 Pro

Grijp hier je kans om deze leuke eindejaarsprijs te winnen! We geven er twee exemplaren van weg; een blauwe en een grijze.

Win een sublieme Samsung Galaxy S8!

Op zoek naar een smartphone met een revolutionair design en topprestaties? Dan is de Samsung Galaxy S8 zeker iets voor jou! Dit paradepaardje van Samsung is uitgerust met een nagenoeg randloos Super AMOLED Infinity Display van 5,8 inch. Elk beeld op je smartphone wordt op die manier niets minder dan adembenemend. Voorts is het toestel uitgerust met een geavanceerde 12 MP Dual Pixel camera aan de achterkant en een 8 MP Smart Autofocus camera aan de voorzijde. Met deze 2 camera’s ben je steeds klaar voor de actie. Bovendien kan je ook 4K-video’s maken van al je avonturen.  De S8 is uitgerust met een vingerafdruksensor, irisscanner én gezichtsherkenning. Jij kiest de biometrische authenticatiemethode die het best bij je past. Zo krijg je gemakkelijk en in alle veiligheid toegang tot al je bestanden. Dankzij zijn IP68-certificatie is deze smartphone bestand tegen morsen, spetteren en onderdompelen. Je kan hem tot 30 minuten onder water houden, tot 1,5 meter diep.

Getest: de nieuwe Samsung Galaxy S8

Meer info over de Samsung Galaxy S8

Grijp hier je kans om deze leuke eindejaarsprijs te winnen! We geven er één Orchid Grey exemplaar van weg.

Win een hippe iPhone 8!

De iPhone 8 heeft een volledig glazen achterkant en een LCD-scherm van 4,7 inch met TrueTone-technologie. Die technologie is ook in de nieuwe iPads te vinden en zorgt voor meer natuurgetrouwe kleuren in beeld. Ook de witbalans past zich automatisch aan naargelang het omgevingslicht waardoor je ogen minder snel vermoeid geraken. De iPhone 8 wordt draadloos opgeladen door het toestel op een speciale pad te leggen die verbonden is met het stopcontact. Leg je de iPhone op zo’n matje, dan wordt hij vanzelf opgeladen. Verder beschikt de iPhone 8 over een efficiënte camera die heel wat minder energie vraagt van de batterij en werkt de interne processor tot 70% sneller dan die in de iPhone7.

Meer info over de iPhone 8

Dossier: Dit moet je weten over de iPhone8

Grijp hier je kans om deze leuke eindejaarsprijs te winnen! We geven er één Space Grey exemplaar van weg.

Win een stijlvolle Samsung Galaxy A5!

De Samsung Galaxy A5 ziet er niet alleen goed uit met zijn verzorgde vormgeving. Het toestel ligt ook nog eens goed in de hand en voelt erg premium aan. Het 5,2 inch Super AMOLED-beeldscherm is helder en kleurrijk en heeft een Full HD beeldresolutie. Op de voorzijde vind je bovendien een ingebouwde vingerafdruksensor voor meer beveiligingsmogelijkheden. Onder de motorkap van de Galaxy A5 vinden we een 1,9 GHz octa-core processor, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit. Het toestel heeft daarnaast een behoorlijk krachtige batterij die het langer uithoudt zonder opladen dan een vergelijkbaar toestel. Ook je foto’s en filmpjes kan je zonder blozen aan je vrienden laten zien want de Galaxy A5 beschikt zowel aan de voor- als achterkant over een 16-megapixelcamera. De moeite dus!

Meer info over de Samsung Galaxy A5 (2017)

Grijp hier je kans om deze leuke eindejaarsprijs te winnen! We geven er één zwart exemplaar van weg.

Win een mooie LG Ultra HD Smart TV (LG 43UJ630V)!

De UJ630V is een prachtige Ultra HD/4K-tv ideaal voor tv-programma’s en games in hoge beeldkwaliteit. Je kan deze tv via WiFi of via het Ethernet aansluiten op het internet waardoor je gemakkelijk apps zoals Netflix of YouTube kan gebruiken. Dankzij het IPS-paneel maakt het niet meer uit of je recht voor, of aan de zijkant van je tv zit. Waar je ook zit, ervaar je dezelfde kwaliteit. Het IPS 4K-scherm biedt rijke kleuren en een hoog contrast vanuit alle kijkhoeken. Laat je daarnaast ook meenemen door het nieuwste en meest geavanceerde gesimuleerde surroundgeluid van LG met zeven virtuele kanalen voor superieure geluidskwaliteit.

Meer over de LG Ultra HD Smart TV

Grijp hier je kans om deze leuke eindejaarsprijs te winnen! We geven er één exemplaar van weg.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top