Dit zijn de beste selfieposes van de celebrities

Nieuws | Celebrities en it-girls zijn stuk voor stuk een kei in het nemen van selfies. In hun strijd om de meeste likes, moeten ze natuurlijk mee zijn met de laatste trends. Bovendien is het niet zo eenvoudig om een selfie te nemen waar je er ook nog eens op je allerbest uitziet. Maar dat weten de Holywoodsterren als geen ander. Laat je inspireren door de beste selfieposes van de celebs...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Celebrities en it-girls zijn stuk voor stuk een kei in het nemen van selfies. In hun strijd om de meeste likes, moeten ze natuurlijk mee zijn met de laatste trends. Bovendien is het niet zo eenvoudig om een selfie te nemen waar je er ook nog eens op je allerbest uitziet. Maar dat weten de Holywoodsterren als geen ander. Laat je inspireren door de beste selfieposes van de celebs...

Op de foto : Bella Hadid, Kylie Jenner en Kourtney Kardashian

Bambi-pose

De hipste pose van het moment is die van Bambi. Net als het sympathieke hertje ga je op je knieën zitten en laat je je achterwerk op je hielen rusten. Ook zet je zo je 'thigh brow', of je plooien in je dijen, in de kijker. Zwoel in de lens kijken is een plus. Styliste Bridget Bahl kent er alles van.

Ribcage bragging

Letterlijk: het pronken met je ribbenkast. Bij die recente trend op het vlak van schoonheidsidealen ga je op je rug of zij liggen of leun je achterover en duw je je ribbenkast omhoog zodat je ribben goed zichtbaar zijn. Zo laat je, net als supermodel Bella Hadid, zien hoe slank je wel bent. Al zou deze pose ook werken voor mensen die niet graatmager zijn.

Downward gaze

Naar beneden (en dus niet recht in de lens) kijken om een pose aan te nemen waarbij de foto zo naturel en spontaan mogelijk overkomt, dat is de 'downward gaze'. Wil je een perfecte 'downward gaze' maken? Kijk dan een beetje moeilijk en doe alsof je iets zoekt. Zo doet model Elyse Knowles het...

Fingermouthing

Het begon met de 'duckface', toen kwam de 'fishgape' en nu is 'fingermouthing' het nieuwe ding om zo knap mogelijk op je selfie te verschijnen. Het klinkt alleszins smeriger dan het lijkt. Deze nieuwe selfiepose heeft alles te maken met je vingers voor je mond houden. Deze pose lijkt voor sterren als Gigi Hadid, Kylie Jenner (foto), Hailey Baldwin en Lily Allen de beste move te zijn voor een geslaagd kiekje.

Thigh gap

De 'thigh gap' is letterlijk vertaald een kloof tussen de dijen, de ruimte tussen je bovenbenen wanneer je met je knieën tegen elkaar staat. De term wordt op Instagram vaak in een adem genoemd met hashtags als #thinspo en is dus echt een trend voor de dunneren onder de sterren, zoals hier bij topmodel Gigi Hadid. Over deze trend ontstond flink wat ophef, omdat veel vrouwen wilden afvallen om een thigh gap te creëren.

Bikini bridge

Nog zo'n trend waarvoor je een behoorlijk slank figuur nodig hebt: de bikini bridge. Dat is het bruggetje dat je bikinibroekje vormt als je ligt, omdat het opgespannen wordt door je uitstekende heupbeenderen, zoals hier bij Gigi Hadid.

Thigh brow

De 'thigh brow' is eigenlijk het tegenovergestelde van de 'thigh gap'. Het gaat om het vouwtje in je dijen dat ontstaat wanneer je zit of hurkt. De 'thigh brow' komt bovendien heel goed uit in een hoog uitgesneden badpak of bikinibroekje. Vrouwen met wat vlees op de heupen kunnen hun hart dus ophalen bij deze trend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de familie Kardashian (zoals Kourtney hier demonstreert) de 'thigh brow' tot een kunst verheven heeft.

Ab crack

De 'ab crack' is nog zo'n trend in beautyland en typisch een schoonheidsideaal dat bij de fitnesstrend van de afgelopen jaren past. Het gaat om het 'gleufje' tussen je borsten en navel, waar vooral de modellen (zoals Gigi Hadid in dit geval) en fitnessfanaten graag mee pronken. Sommigen beweren dat je een 'ab crack' kunt trainen, volgens anderen is het genetisch bepaald. Al zou de juiste lichtinval ook wel in je 'voordeel' kunnen spelen.

Sportfreaks

De sterren weten het maar al te goed : een strak lichaam krijg je niet zonder je uit te sloven in de fitness. En zo'n sportsessie is pas succesvol als iedereen weet dat je je in het zweet aan het werken bent.Gigi Hadid blijft in vorm door te boksen, en ziet tegelijk haar bankrekening flink aandikken door reclame te maken voor sportmerk Reebok. Een win-win dus!

Food lovers

Wie sport, moet eten! Als je dacht dat de sterren constant op dieet zijn of overleven op een blaadje sla en een flesje water, dan heb je het goed mis. Of dat willen ze ons toch laten geloven op hun Instagramaccounts, waar selfies waarop ze noedels, pizza, hamburgers en calorierijke dessertjes à volonté verorberen schering en inslag zijn. Of ze er ook echt van eten, betwijfelen we. Topmodel Bella Hadid laat zich hier alleszins goed gaan in een fastfoodrestaurant.

Opblaasbeestjes

Nog zo'n trend op Instagram deze zomer : een selfie in of aan het zwembad met opblaasbare eenhoorns, flamingo's of andere luchtmatrassen. Kourtney Kardashian dolt met haar dochter op een opblaasbare flamingo.

De ideale selfie

De koningin van de selfie is natuurlijk Kim Kardashian, die al jaren zelfgemaakte foto's van zichzelf op social media plaatst. Benieuwd hoe Kim haar befaamde selfies maakt? Dat legt ze zelf uit in deze video.

Lees ook :
De sterren van het strand
De eerste Instagram-foto’s van wereldsterren
Deze papa maakt van zijn zoon een held op Instagram
Deze dieren zijn echte sterren op Instagram

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top