TravelBird lanceert nieuwe baanbrekende App in België

Nieuws | Online reisorganisatie TravelBird lanceert een vooruitstrevende nieuwe functie in de app die realtime-assistentie biedt aan reizigers. Deze noviteit in de sector, zowel beschikbaar voor iOS en Android, is een effectieve stap in de richting van een zorgeloze vakantie voor reizigers.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Online reisorganisatie TravelBird lanceert een vooruitstrevende nieuwe functie in de app die realtime-assistentie biedt aan reizigers. Deze noviteit in de sector, zowel beschikbaar voor iOS en Android, is een effectieve stap in de richting van een zorgeloze vakantie voor reizigers.

Realtime-assistentie - pionier in de sector

In overeenstemming met de bedrijfsmissie om een zorgeloze, inspirerende reiservaring te bieden, werd de functie ontwikkeld met het oog op de noden en wensen van de reiziger. Naast het bieden van realtime-assistentie wanneer nodig, belooft de technologie ook om de reiziger automatisch op de hoogte te houden van nuttige informatie tijdens de trip.

Houdt reizigers automatisch op de hoogte van de volgende stap in hun reis

Daarbij een voorbeeld van de werking van de app: wanneer een reiziger uit het vliegtuig stapt en de app opent, zal de functie onmiddellijk de volgende stap van de vakantie tonen, zoals de details van een huurauto enzovoort. Of als de reizigers ergens in de stad aan het eten zijn en terug willen keren naar het hotel, zal de app hen met één klik van navigatie voorzien. Het is niet langer nodig om het adres of routebeschrijvingen op te zoeken. De reiziger krijgt onmiddellijk de juiste informatie te zien, zonder ook maar enige moeite te hoeven doen.

Mogelijkheid om onmiddellijk feedback te geven aan TravelBird

De realtime-assistentiefunctie in de app is de eerste in de sector, en geeft reizigers de mogelijkheid om probleemloos feedback te geven op elk moment van de reis, net zoals de mogelijkheid om hulp te vragen. Indien nodig zijn de vakantieadviseurs van TravelBird direct bereikbaar voor hulp.

Hulp op elk moment

De CEO van TravelBird, Symen Jansma, zegt : "We willen dat onze reizigers weten dat ze hulp kunnen krijgen op elk moment van hun reis. Met realtime-assistentie en onmiddellijke feedback zijn onze toegewijde vakantieadviseurs slechts enkele klikken verwijderd. Zo kunnen reizigers ons op een snellere en gemakkelijkere manier om hulp en advies vragen. We zijn opgetogen om deze nieuwe functies te introduceren in de TravelBird-app. Hiermee zijn we de eerste om de klantendienst binnen de toeristische sector op een proactieve en gepersonaliseerde manier te benaderen."


Over TravelBird
TravelBird is een online reisorganisatie die een verzorgde selectie van vakantie- en reiservaringen biedt, van korte inspirerende trips tot internationale reizen. De gepassioneerde lokale reisadviseurs van TravelBird werken nauw samen met touroperators van over de hele wereld. Op deze manier biedt TravelBird een selectie van reiservaringen die reizigers uitnodigen om iets nieuws te ontdekken en om zichzelf onder te dompelen in verschillende culturen. Kijk voor meer informatie op travelbird.be

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top