Dit moet je weten over de Samsung Gear Fit2

Nieuws | Op zoek naar een stijlvolle activity tracker met flink wat interessante functies? Op het kristalheldere scherm van de Samsung Gear Fit2 lees je op elk moment het uur, het afgelegde aantal stappen en verbrande calorieën af. Sterker nog, de Gear Fit2 weet ook hoeveel verdiepingen je dagelijks doet en vergelijkt je prestaties met die van je vrienden! 's Nachts brengt ie zelfs je slaappatroon in kaart. De vormgeving en hoeveelheid info op het scherm stel je helemaal zelf in. Via de S Health-app op je telefoon krijg je nog meer statistieken te zien. Het is zelfs mogelijk om dagelijks je waterinname en stressniveau in te voeren.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Complete tracker

Op zoek naar een stijlvolle activity tracker met flink wat interessante functies? Op het kristalheldere scherm van de Samsung Gear Fit2 lees je op elk moment het uur, het afgelegde aantal stappen en verbrande calorieën af. Sterker nog, de Gear Fit2 weet ook hoeveel verdiepingen je dagelijks doet en vergelijkt je prestaties met die van je vrienden! 's Nachts brengt ie zelfs je slaappatroon in kaart. De vormgeving en hoeveelheid info op het scherm stel je helemaal zelf in. Via de S Health-app op je telefoon krijg je nog meer statistieken te zien. Het is zelfs mogelijk om dagelijks je waterinname en stressniveau in te voeren.

GPS & hartslag

Aan de onderkant van de spatwaterdichte tracker vind je een nauwkeurige hartslagmonitor. De Gear Fit2 meet dus constant je polsslag. Kwestie van het maximum uit je work-out te halen en de lat tijdens elke training een beetje hoger te leggen. Dankzij de ingebakken gps-sensor trackt ie zelfs je hardloop- of fietsroute. Je smartphone kan dus simpelweg thuisblijven. Muziek? Mis je niet! Want de Gear Fit2 heeft 4 GB opslagruimte voor je favoriete nummers. Bluetooth oortjes zijn dan wel een must.

Superscherm

De Gear Fit2 is uitgerust met een rechthoekig Super AMOLED touchscreen. De schermgrootte van 1,5 inch is perfect om tijdens het trainen naar je prestaties te kijken. Ook handig: als je smartphone in de buurt is, kun je ook je berichten en inkomende oproepen via de activity tracker aflezen. Dat betekent dat je pijlsnel op een sms'je kunt reageren met een vooraf ingesteld antwoord. En de batterij? Die zingt het zonder problemen 2 tot 3 dagen uit. Daarna moet ie anderhalf uur aan het magnetisch oplaadstation.


Voor hem en haar

Het gebogen display is niet enkel haarscherp en uitermate helder, het zit ook perfect om je pols. Discreet, slank en stijlvol. Zowel 's nachts als overdag. Voor hem én haar. De Samsung Gear Fit 2 is verkrijgbaar in twee maten: small en large. Opvallend of liever sober? Ook de kleur van het rubberen bandje kies je helemaal zelf: blauw, grijs of roze.


Promotie

De Gear Fit2 kost 199 euro en is zijn geld meer dan waard. Heb je ook een nieuwe telefoon nodig? Als je nu een Samsung Galaxy S7 (edge) via Proximus koopt, krijg je er de Gear Fit2 helemaal gratis bij!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top