Enkele originele cadeaus voor social media junks

Nieuws | Op zoek naar een geschenk voor iemand die verslaafd is aan social media? Wij zetten tien originele cadeaus op een rijtje.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Douchegordijn met veel likes

Op zoek naar een geschenk voor iemand die verslaafd is aan social media? Wij zetten tien originele cadeaus op een rijtje. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit Facebook-douchegordijn? Het oogt als je Facebook-profielpagina en er zit een transparant venster in zodat je gekke bekken kunt trekken.

Emoji-kussen

Ken je iemand die geen zin kan typen zonder emoji's te gebruiken? Verras hem of haar met een Emoji Pillow. Het zachte kussen is beschikbaar in diverse uitvoeringen: als lachende, verlegen of boze smiley, bijvoorbeeld.

Insta-manicure

Dames die er alles aan doen om de mooiste selfies op Instagram te publiceren, doe je ongetwijfeld een plezier met dit geschenk. De Photo Manicure Set bestaat uit een nagelknipper, -schaar en -vijl. Ideaal om nog snel je handen bij te werken vooraleer je je nieuwe ring of armband met je volgers wilt delen. Dankzij het pincet hoef je je zelfs geen zorgen meer te maken over wilde wenkbrauwgroei en sta je perfect op elke selfie.

#chips

Echte tweeps eten chips (of olijven of kerstomaatjes) uit deze hashtag-schaal van Ivy Lane Design. In het midden is er ruimte voor een heerlijk dipsausje.

I like your kitchen glove

Keukenprins(ess)en die elk gerecht op Facebook zwieren? Die maak je maar al te blij met deze ovenwanten.

Originele speelkaarten

Instagrammers die ook nog eens graag een kaartspel spelen, zijn bij Firebox aan het juiste adres. Je kunt er een dek van 54 kaarten laten drukken met je eigen Instagram-plaatjes in de hoofdrol.

Social Media T-shirt

Ken je iemand die wanhopig op zoek is naar meer likes, retweets of vrienden? Dankzij dit social media T-shirt maak je dat onmiddellijk duidelijk. Beschikbaar in stijlvol zwart, Twitter-blauw, Facebook-blauw en Pinterest-rood.

Social telraam

Kickt je vriend(in) erop om zoveel mogelijk likes of volgers te hebben? Dankzij dit digitale telraam houd je de stand in realtime bij. Smiirl is beschikbaar voor Facebook, Twitter en Instagram.

Coole likes

Mixt en shaket je vriend(in) vaak een cocktail om die vervolgens online met de rest van de wereld te delen? Met deze ijsblokjes in de vorm van Facebook-likes maak je hem of haar dolblij.

Persoonlijk bericht

Krap bij kas? En toch op zoek naar een leuk cadeautje voor een Facebook-addict? Deze post-its in de vorm van een persoonlijk Facebook-bericht zijn ongetwijfeld een hit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top