10 vrolijke kerst-apps

Nieuws | Staat je kerstboom al? Dan is het hoog tijd om ook je smartphone van wat toeters en bellen te voorzien. Kerst-apps, dus. We serveren er tien.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Xmas Photo Frames

Staat je kerstboom al? Dan is het hoog tijd om ook je smartphone van wat toeters en bellen te voorzien. Kerst-apps, dus. We serveren er tien. Om je kerstgroeten over te brengen, kun je gebruikmaken van Xmas Photo Frames. In een handomdraai geef je elke foto een speciaal kersteffect. Vervolgens kun je het resultaat versturen naar je familieleden of vrienden.

Elfyourself

Maak een selfie en plaats die vervolgens in het gezicht van het elfje. Herhaal het eventueel voor meerdere vrienden of familieleden. Voeg nog snel een persoonlijke boodschap toe en een fractie van een seconde later schitter je in een hilarisch dansje. In een elfenpak! Het resultaat kun je delen via YouTube, Facebook en een rits andere populaire kanalen. iTunes en Android.

AppLock Theme Xmas & New Year

Nood aan een ontgrendelscherm in een fraai kerstjasje? Zo gepiept met AppLock Theme Xmas & New Year.

Chicken Invaders 3 Xmas

Heimwee naar een simpel spelletje zoals Space Invaders? Probeer dan Chicken Invaders 3: Revenge of the Yolk Christmas Edition eens. Een uitzinnige bende intergalactische kippen met kerstmutsen probeert het heelal te veroveren en het is jouw missie om daar een stokje voor te steken. Vuur je munitie af en verander de kippen in chickenburgers en ovenverse kippenbillen. iTunes en Android.

Santa Falls

De kerstman komt naar de stad. Hij valt metershoog uit de lucht en het is jouw taak om 'm veilig aan de grond te krijgen. Pas op voor alle obstakels!

Advent 2016

Wil je in stijl aftellen naar Kerstmis? Open in deze digitale adventskalender dagelijks een deurtje en geniet telkens van een nieuwe app. iTunes en Android.

A Call From Santa

Wil je iemand in de maling nemen? Laat hem of haar dan opbellen door de enige echte kerstman! iTunes en Android.

Google Santa Tracker

Deze app bundelt een heleboel leuke minigames. Vanaf 24 december kun je de kerstman tracken. Op een wereldkaart volg je waar de bebaarde man zijn pakjes overal achterlaat.

Kerstmis Radio

Nood aan wat kerstmuziek wanneer je op 24 of 25 december de kalkoen aansnijdt? Dankzij deze app heb je een dertigtal online radiozenders met kerstmuziek binnen handbereik.

Shave Santa

Op zoek naar een leuk spelletje voor je zoon of dochter? Hij of zij kan de kerstman helpen met scheren, knippen en trimmen. Kies een van de vele scheerinstrumenten en leef je lekker uit. Wel voorzichtig zijn! iTunes en Android.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top