10 games waar je niet genoeg van krijgt

Nieuws | Op zoek naar een leuk spelletje om de tijd te doden? Deze tien apps voor iOS en Android installeer je op eigen risico. Want eens je begint, kun je onmogelijk nog stoppen.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Monument Valley

Op zoek naar een leuk spelletje om de tijd te doden? Deze tien apps voor iOS en Android installeer je op eigen risico. Want eens je begint, kun je onmogelijk nog stoppen. Een eerste topper is Monument Valley. Het doel? De stille prinses Ida door fantastische architectuur loodsen tijdens een surrealistische ontdekkingstocht. Ga op zoek naar verborgen paden, ontvouw optische illusies en probeer de code te kraken. Voor iOS en Androïd.

Six!

Een torenflat en een zeshoekige blok. Daar draait het om in Six! Tik de stenen één voor één weg zodat de zeshoekige blok naar beneden kan. Let op, hij mag niet uit beeld rollen. Ben jij tactisch genoeg? Uitdagend en erg verslavend spel voor jong en oud! Voor iOS en Android.

Slither.io

Noem dit gerust de moderne versie van de Nokia-klassieker Snake. In Slither.io speel je online tegen gamers uit alle hoeken van de wereld. De uitdaging bestaat erin de langste slang te verkrijgen door andere spelers in de val te lokken en ze op te eten. Voor iOS en Android.

Boom Beach

Bedenk een strijdplan of word verslagen! In deze ongeëvenaarde, strategische vechtgame moet je slim én sterk zijn om kans te maken tegen de Zwarte Garde. Val vijandelijke basissen aan om onderdrukte eilandbewoners te bevrijden en ontgrendel de geheimen van dit tropische paradijs. Richt een gevechtsgroep op met spelers uit de hele wereld en neem het samen op tegen de vijand. Verken, bedenk een strijdplan en bestorm het strand! Voor iOS en Android.

Subway Surfers

Lopen! Sneller! Ontwijk de arriverende treinen en verzamel zo veel mogelijk munten. Je hebt een door verf aangedreven aanstuwingspakket om te vliegen en je vrienden te redden. Ben jij de klaar voor deze zenuwslopende achtervolgingsrace? Voor iOS en Android.

Candy Crush Soda Saga

Na de snoepjesversie is er nu ook soda-editie. Het doel van Candy Crush Soda Saga? Zo veel mogelijk lekkernijen met dezelfde kleur uit het spelbord krijgen. Het aantal levels is gigantisch! Waanzinnig populair bij vrouwen, overigens. Voor iOS en Android.

Minecraft: Pocket edition

Met miljoenen downloads kun je gerust spreken van een topgame. In Minecraft: Pocket edition verzamel je eerst allerlei grondstoffen om vervolgens je eigen wereld te bouwen aan de hand van virtuele kubussen. Met kolossale torens of onderaardse achtbanen, aan jou de keuze. Speel, experimenteer en beleef plezier in je blokkenwereld. Voor je het weet, ben je enkele uren verder. Voor iOS en Android.

Perfect Square!

In dit spel draait het allemaal om inzicht. Plaats het vierkant op het platform zodat het precies uitgelijnd is. Het klinkt heel simpel, maar dat is het niet! Voor iOS en Android.

Flappy Golf 2

Vergeet Flappy Bird!In Flappy Golf 2 moet je je al golfend een weg banen doorheen de knotsgekke levels. Onderweg moet je proberen om zoveel mogelijk gouden sterren te verzamelen. Probeer zeker de Super Star Mode! Voor iOS en Android.

Blek

Voor deze minimalistische puzzelgame moet je je hersens pijnigen. De eerste vijf levels zijn een fluitje van een cent, maar daarna begint het echte avontuur. Kun je een lijn tekenen en alle gekleurde bollen raken? Let wel, de zwarte cirkels moet je ontwijken... of er verschijnt 'game over' op je scherm. Elegant, uitdagend en geniaal! Voor iOS en Android.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top