10 angstaanjagende halloween apps

Nieuws | De griezeligste dag van het jaar nadert. Uiteraard horen daar wat bijpassende apps bij. Wij serveren onze — net niet met bloed overgoten — top tien van halloween apps.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

The Ghost Child

De griezeligste dag van het jaar nadert. Uiteraard horen daar wat bijpassende apps bij. Wij serveren onze — net niet met bloed overgoten — top tien van halloween apps.

Een eerste spelletje om de kriebels van te krijgen is The Ghost Child (iOS). Deze razendsnelle running game zit tjokvol gevaarlijke obstakels. Kun jij het tempo aan?

VR Silent Home

Mag het nog een tikkeltje enger? Deze escape game (Android) speel je met een VR-bril zoal de Google Cardboard. Je zit gevangen in een oud, verlaten huis en het is jouw taak om aan de hand van allerlei hints en minipuzzels te ontsnappen. Deze escape game laat je niet meer los!

Halloween Scary Face

Wil je vrienden of familieleden de stuipen op het lijf jagen? Dan heb je Halloween Scary Face (iOS) nodig. Nadat je een selfie gemaakt hebt, kun je die immers pimpen met allerlei littekens en akelige voorwerpen. Daarna verstuur je het resultaat via e-mail of publiceer je het op Facebook of Instagram.

Halloween Smash

Een mysterieus geel slijm vanuit de ruimte vergiftigt alles wat het aanraakt. Als Opperpompoen moet je je een weg stuiteren door een verraderlijk kerkhof gevuld met het giftige slijm en een horde andere vijanden. Hoe lang houd jij het uit? Verslavend platformspel voor iPhone en iPad.

Walking Zombies

Liever een first person shoot met hoog horrorgehalte? In deze game voor iOS is de hele stad overgenomen door zombies. Het is jouw taak om ze een kopje kleiner te maken.

Dumb Deaths on Halloween

Een leuke halloweengame met iets minder bloederige taferelen is Dumb Deaths on Halloween (iOS en Android). Dit spel zit bomvol met allerlei leuke minigames die je tegen de klok tot een goed eind moet proberen te brengen. Leuk maar verslavend! En ook geschikt voor stoere kinderen.

Halloween Makeup Ghost Makeup

Android-gebruikers kunnen zich met deze app virtueel schminken in halloweenthema. Maak gebruik van allerlei stickers en kaders. De mogelijkheden zijn eindeloos: ga aan de slag met bloedspatten, loshangende oogballen, littekens, vampiertanden enzovoort. Het resultaat kun je achteraf delen met je vrienden.

Shoot the Zombirds

Vreselijke vogels willen de babypompoenen pikken. Dat laten we niet gebeuren. Bescherm de kleintjes en schiet de gevleugelde Zombirds uit de lucht, maar let op dat je geen kostbare pijlen verspilt. Probeer zoveel mogelijk vijanden in één keer neer te halen! Voor iOS en Androïd.

How to Draw Halloween

Op zoek naar een leuke Android-app om iets bij te leren? Met behulp van How to Draw Halloween leer je stap voor stap een heks, pompoen, spin of spook tekenen.

Halloween Scary Prank Soundboard

Zin in wat speciale geluidseffecten die door merg en been gaan? Dan moet je deze app op je iPhone installeren! Je kunt ze zelfs in loop laten afspelen. Ideaal als er iemand aan je deur komt voor Trick or Treat.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top