High tech en speelgoed: een prima combinatie

Nieuws | Sinterklaas is bijna in het land. Ok, het is nog even wachten, maar heel wat kinderen zijn al volop verlanglijstjes aan het maken. De trend? High tech speelgoed. Wij schotelen alvast tien leuke hebbedingen voor die het kind in jou ook weer bovenhalen.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

VTech Kidizoom Selfie Cam

Sinterklaas is bijna in het land. Ok, het is nog even wachten, maar heel wat kinderen zijn al volop verlanglijstjes aan het maken. De trend? High tech speelgoed. Wij schotelen alvast tien leuke hebbedingen voor die het kind in jou ook weer bovenhalen.

Wat denk je bijvoorbeeld van deze Kidizoom Selfie Cam? De camera – mét selfiestick – levert kwalitatieve foto's en videofragmenten die je kunt opleuken met allerlei stickers, speciale kapsels en make-up effecten. Helemaal handig is dat de lens 180° draaibaar is. Het grootste voordeel? Nu heeft je dochter jouw smartphone niet meer nodig.

Osmo Genius Kit

Dit educatief pakket voor iPad is niet zomaar bekroond met een award. Zodra je de Osmo op je iPad klemt, tovert ie je tafel om tot een interactief speelveld. Beweeg de blokken, je tablet herkent waar je ze zet. Het lijkt wel magie! In de Genius Kit vind je onder andere een woord- en rekenspel en tangrams. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

LEGO Mindstorms Ev3

Houdt je zoon of dochter van LEGO én robots? Dan is Mindstorms Ev3 het ultieme sinterklaasgeschenk. Bouw de robot en voltooi vervolgens de programmeermissies via de pc of Mac om 'm tot leven te laten komen. Met behulp van je tablet of smartphone kun je je creatie laten rijden, glijden, wandelen, schieten of ronddraaien.

Parrot Swing

Drones zijn waanzinnig populair. Ook bij kinderen. Deze Parrot Swing is een lichte maar oerdegelijke drone met de kracht van een vliegtuig en het gebruiksgemak van een quadcopter. Hij haalt snelheden tot 30 km/u en kent een aantal voorgeprogrammeerde trucs. Klaar voor loopings, backflips en andere stunts? Laat de Sint een briefje toevoegen: Papa mag ook een keertje vliegen!

Hatchimals

Wat zit er in het ei? Dat is dé vraag die heel wat kinderen stellen. Streel en speel met de Hatchimal om hem te laten groeien. Voel je 'm tikken? Op een dag is ie klaar om je te leren kennen en zal ie uit zijn schaal komen. Dé hype van het jaar.

Co-de-Rups

De Co-de-Rups bestaat uit één gemotoriseerde kop en acht segmenten die geprogrammeerd zijn om een bepaalde richting uit de rijden. Deze leerzame speelgoedrups stimuleert kinderen om te experimenteren en helpt ze met probleemoplossend denken, plannen, ordenen en kritisch denken. De mogelijkheden zijn oneindig. Voor jongens en meisjes van 3 tot 6 jaar.

Vtech KidiDoggy

Wil je zoon of dochter een huisdier? KidiDoggy is een grappige robothond die op je stemcommando's reageert. Geef pootje! Zit! Gebruik de bijgeleverde magische kluif om hem te hypnotiseren en laat KidiDoggy transformeren in een stuk of twintig verschillende grappige karakters. Leuk interactief speelgoed voor kinderen van pakweg 5 tot 11 jaar.

Orbotix Ollie

Dat robots er ook een beetje vreemd mogen uitzien, bewijst Sphero met deze Ollie. Je bestuurt Ollie met je smartphone of tablet. Race tegen je vrienden of probeer supercoole trucs uit te voeren. Dankzij de brede wielen heb je een stevige grip op nagenoeg elke ondergrond. Let op, erg verslavend!

Hovertech Target FX

Ben jij een scherpschutter?De Hovertech Target FX drone vliegt uit en het is jouw doel om hem zo snel mogelijk neer te schieten met het meegeleverde geweer. Kleiduifschieten 3.0, als het ware!

Edwin the Duck

Voor de allerkleinsten is er Erwin. Het interactieve eendje fungeert in bad als waterdichte speaker en thermometer. Overdag kun je spelletjes met Erwin the Duck spelen op je tablet en 's avonds doet ie dienst als nachtlampje.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top