10 populaire Belgische instagrammers

Nieuws | Er is zo veel te volgen op Instagram dat het soms moeilijk is om te weten waar te beginnen. Daarom helpen wij je graag op weg met deze 10 populaire Belgische Instagrammers.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

@annegienschilling

Er is zo veel te volgen op Instagram dat het soms moeilijk is om te weten waar te beginnen. Daarom helpen wij je graag op weg met deze 10 populaire Belgische Instagrammers.

Hoewel Annegien Schilling nog op de middelbare school zit, heeft ze nu al meer dan 297.000 Instagram-volgers en dat bedrag tikt nog elke dag aan. Die populariteit heeft ze echter niet te danken aan foto's van wat ze eet of de koffie waar ze van slurpt: de 16-jarige post alleen ware kunstwerkjes online. En dat levert haar bij momenten zelfs meer likes op dan Beyoncé.

@crisam

Cristina Munteanu is een fotografe met een fantastisch oog voor detail. De foto's van deze Roemeense Belgische doen je Brussel herontdekken op een verrassende manier. Ze slaagt er altijd in om er de leukste en mooiste plekjes te vinden. Ook de BBC is fan van haar Instagram. Zij selecteerden haar als hun Brusselse fotograaf-op-locatie voor BBC Travel.

@uglybelgianhouses

Zelfspot is belangrijk, en in België staan nu eenmaal flink wat lelijke huizen. De Belgische blogger Hannes Coudenys verzamelt al enkele jaren de lelijkste gedrochten die in ons land gebouwd zijn. Niet dat hij ze koopt, nee, hij fotografeert ze en dat groeide uit tot een echte hit. Zijn Instagram Ugly Belgian Houses is met 380 000 fans dan ook een van de meest bekende Belgische accounts.

@idoitmyself.be

Céline doet het graag zelf. Op haar blog I Do It Myself toont ze leuke manieren om zelf aan de slag te gaan met interieur en decoratie. En dat allemaal met betaalbare materialen. Zo maakt ze juwelenhangers in de vorm van gouden dinosaurussen en fabriceert ze haar eigen rieten mandjes. Haar knutselwerkjes zijn niet enkel leuk om te imiteren, maar leveren ook prachtige Instagramfoto's op.

@matthiasgeerts

Matthias Geerts is een 21-jarige jongeman uit Antwerpen en ongetwijfeld een van de populairste bloggers over mannenmode in de Benelux. H&M verkoos hem als "Best geklede man van België" in 2015. Zijn outfits kan je bewonderen op zijn Instagramaccount, waar hij intussen al meer dan 136 000 volgers heeft verzameld. Hoewel de kans bestaat dat er daar alweer een paar honderd zijn bijgekomen sinds we dit stuk begonnen schrijven.

@hapjesprinces

De Gentse Julie Van Weehaeghe vind je onder de naam Hapjesprinces op Facebook, Twitter en dus ook op Instagram. Julie is gepassioneerd door eten en sporten. Ze leest massa's kookboeken en deelt het resultaat van de recepten die ze uitprobeert via social media. De recepten die bij de foto's horen, vind je op haar blog, net als het antwoord op de vraag 'Wat eten we vanavond?'.

@milkywaysblueeyes

Claire is 21 jaar, studeert rechten en blogt over mode. Onder de naam Milky Way's Blue Eyes showt ze haar outfits, die altijd on point zijn. De foto's op haar Instagram feed zijn dan ook stuk voor stuk pareltjes. De knappe blondine reist ook vaak naar Londen en Parijs om op zoek te gaan naar de nieuwste mode en laat haar volgers graag meekijken in haar fashionable leven.

@blokfood

De Antwerpse Ann-Eline deelt op haar account wat een student zoal eet. Ben je zelf student? Dan zet je dit nieuwe academiejaar in met tonnen inspiratie voor een gezonde, snelle hap. Van een toast met avocado en ei als ontbijt tot een frisse limonade om je hoofd koel te houden tussen de boeken. Door Ann-Eline's account scrollen is sowieso een goed bestede pauze.

@celineschh en @talisalo

De Totally Two-dames Céline en Talisa behoren ongetwijfeld tot de populairste Belgische Instagrammers. De  dames hebben ondertussen allebei hun job als juf en verkoopster opgezegd om zich voluit op hun social media accounts toe te leggen. De twee mochten al voor Bjorn Börg naar Stockholm en werden uitgenodigd op de lancering van het nieuwe Yves Saint Laurent parfum in Amsterdam. Wat een leven!

@augoutdemma

De 26-jarige Emma heeft een passie voor gastronomie en dat laat zich ook voelen op haar Instagram account. Als een echte levensgenieter houdt ze van gezellig tafelen, reizen en een goed glas wijn. Op haar blog deelt ze dan ook de beste gastronomische tips en ideeën voor citytrips. Het is altijd heerlijk vertoeven in de wereld van Emma en haar goede smaak.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top