10 apps die je helpen beter te slapen

Nieuws | We weten allemaal dat een goede nachtrust een basisvereiste is om optimaal aan je dag te beginnen. Maar dankzij stress, late werkuren of een avond Netflix binge-watchen gebeurt het zelden dat we de acht uur slaap halen. Je smartphone bevindt zich 's nachts waarschijnlijk toch aan je bed, dus laat het ding je rust bevorderen met deze 10 slaapapps.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Awoken

We weten allemaal dat een goede nachtrust een basisvereiste is om optimaal aan je dag te beginnen. Maar dankzij stress, late werkuren of een avond Netflix binge-watchen gebeurt het zelden dat we de acht uur slaap halen. Je smartphone bevindt zich 's nachts waarschijnlijk toch aan je bed, dus laat het ding je rust bevorderen met deze 10 slaapapps. Zoals Awoken, een app die je "lucid dreaming" leert. Beschikbaar op Android.

Relax Melodies

Val vredig in slaap met de relaxerende tonen van deze app. Relax Melodies heeft voor jou 64 sfeervolle melodieën geselecteerd die ervoor zorgen dat je heerlijk kan indommelen. De app helpt je verder met een wekker en een timer en je kan er je favoriete slaapliedjes gemakkelijk op bewaren en hernoemen. Beschikbaar op Android en iOS.

Relax and Sleep by Glenn Harrold

Als je moeite ondervindt om je hoofd leeg te maken wanneer je gaat slapen, probeer dan eens een zelf-hypnose medidatie-app zoals deze. Val in slaap met de rustgevende Britse stem van Glenn Harrold, een ervaren klinische hypnotherapist. Relax and Sleep by Glenn Harrold is beschikbaar op Android en iOS.

Sleepmaker Rain

Val stressvrij in slaap met de natuurlijke geluiden van de regen. De Sleepmaker Rain heeft 20 audio clips beschikbaar die gaan van rustige plensbuien, over semi-natte regenbuien tot intense wolkbreuken. Met opties zoals "aangename plensbuien" tot "zware regenwoud stortbui", vind je zeker de rustgevende neerslag die je nodig hebt.Sleepmaker Rain is beschikbaar op Android en iOS.

Relax Melodies: Oriental Meditation

Deze app is ontwikkeld door dezelfde mensen als Relax Melodies en focust op de geluiden van de Oosterse natuur. Sluit je ogen en luister naar traditionele, ontspannende Aziatische muziek en exotische klanken.Relax Melodies: Oriental Meditation is beschikbaar op Android en iOS.

aSleep

Als je op zoek bent naar een app met een variëteit aan geluiden, dan is deze app misschien iets voor jou. Naast natuurgeluiden, instrumentale muziek en slaapdeuntjes, is er ook een categorie "Life". Daarmee kan je luisteren naar geluiden van helikopters, douches, bubbels en zelf het ritme van een kloppend hart. aSleep is beschikbaar op iOS.

Sleep as Android

Naar het schijnt slaapt Android goed. Deze app heeft verschillende nuttige opties zodat jij binnenkort even rustig soest. Zet je wekker met een ringtone naar keuze, houd je slaappatronen en -kwaliteit bij. Je kan zelfs je eigen gebabbel tijdens je slaap opnemen en bijhouden hoe vaak je snurkt.Sleep as Android vind je, natuurlijk, op Android.

Alarm Tunes

Als je graag indommelt op je favoriete muziek, dan wordt deze app misschien wel je nieuwe bedpartner. De multifunctionele app met muziekspeler en timer laat je toe om in slaap te vallen op de tonen van je persoonlijke playlist en maakt je na een heerlijk verkwikkende nacht  weer wakker met je zelf gekozen ringtone. Alarm Tunes is beschikbaar op iOS.

Insomnia Yoga

Yoga is een ideale manier om tot rust te komen en vredig in slaap te vallen. Deze app maakt yoga gemakkelijk door je op weg te helpen met eenvoudige afbeeldingen en een basis uitleg over de houdingen. Je kan er je eigen yogaroutine mee opbouwen en lenige poses mee aanleren, op eender welk niveau.Insomnia Yoga is beschikbaar op Android en iOS.

Long Deep Breathing

Laat je stresserende dag achter je dankzij een aantal ademhalingsoefeningen. Deze app leidt je door een reeks simpele oefeningen die je helpen ontspannen voor je gaat slapen. Het heeft verschillende geavanceerde opties, waardoor je zelf kunt bepalen hoe lang je in- en uitademt. Long Deep Breathing is beschikbaar op iOS.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top