10 apps om je vrienden beet te nemen

Nieuws | Zin om je vrienden of familieleden voor aap te zetten? Dan heb je deze tien apps nodig!

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Tattoo You

Zin om je vrienden of familieleden voor aap te zetten? Dan heb je deze tien apps nodig! Met Tattoo You zet je in een handomdraai een neptattoo. Je maakt simpelweg een selfie of een foto van één of ander lichaamsdeel en je plakt er een tattoo uit de database op. Vervolgens kun je de foto delen via Instagram, WhatsApp, Facebook of andere populaire diensten.

Fake the Weather

Vertrekt er weldra een vriend of collega op vakantie? Met behulp van Fake the Weather doe je hem of haar geloven dat 't sneeuwt op die ene tropische bestemming!

Annoying Sounds

Liever een beetje pesten? Dankzij Annoyings Sounds gaan de haren van de mensen in je buurt rechtop staan. Maak je keuze tussen onder andere een krijsende baby, een bij, een krassende vork in een bord of een gastoeter. Uiteraard laat je je smartphone in je broekzak of handtas zitten!

Atomic Fart Free

Als je iemand echt in een vervelende situatie wil brengen, heb je Atomic Fart Free nodig. In een tik en een veeg simuleer je een waanzinnige scheet! Pfffffffftttt!

Voice Changer

Altijd al willen weten hoe je zou klinken als je een ander geslacht had? Of liever opnieuw een kinderstem? Met Voice Changer op je smartphone heb je altijd een stemomvormer in je broekzak.

MSQRD

Ook leuk om iemand beet te nemen: maak een selfie en voeg daarna één van de vele MSQRD-filters toe. In een handomdraai zie je er vijftig jaar ouder uit of lijkt het alsof je een flink pak rammel hebt gekregen! Wedden dat je moeder schrikt?

Truth and Lie Detector Scanner

Ideaal voor tijdens familiefeestjes: de Truth and Lie Detector Scanner. Maak die ene dronken tante of oom wijs dat je een echte leugendetector hebt en vuur de meest genante vragen af.

Fake Call

Een benarde situatie? Daar maak je onmiddellijk komaf mee met behulp van Fake Call. Er is zelfs een Girls Simulated-versie zodat je indruk kunt maken met allerlei mooie dames die je bellen! Je vrienden zullen onwijs jaloers zijn.

Dubsmash

Kies een beroemde quote, spreek 'm in en laat jezelf vervolgens dubben door Dubsmash. Stuur het fragment door en creëer hilarische momenten!

Fake Prank for WhatsApp

Met Fake Prank for WhatsApp creëer je nepberichten in WhatsApp. Je kunt elk detail – ook de leesbevestiging of het afleveruur – wijzigen. Vervolgens stuur je het screenshot door naar je vrienden. Wedden dat ze versteld staan?

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top