Nieuwe smartphones voor de zomer

Nieuws | Nood aan een nieuwe smartphone ? Weet je niet goed welke te kiezen? Wij helpen je een eindje op weg en zetten de beste deals van de zomer op een rij. Dit zijn de nieuwe toestellen in het Proximus-aanbod deze maand.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nood aan een nieuwe smartphone ? Weet je niet goed welke te kiezen? Wij helpen je een eindje op weg en zetten de beste deals van de zomer op een rij. Dit zijn de nieuwe toestellen in het Proximus-aanbod deze maand.

ZTE R28

Nieuwe GSM voor Outdoor gebruik

- Water-en stofdicht IP67
- Beschermd met rubberen banden
- Geslaagde crash-test na val van 2 meter
- Krasvrije camera
- LED zoeklicht

Prijs: €99,99

Beschikbaar vanaf midden juni

ZTE R28

Stoere jongen
Deze GSM is ideaal voor outdoor activiteiten zoals mountainbiken, kanovaren of bergbeklimmen. Ook professioneel kan deze gebruikt worden in de bouw of andere outdoor beroepsactiviteiten. Je hoeft niet bang te zijn voor ongelukken: de ZTE R28 doorstaat een val van 2 meter hoogte.

Altijd bereikbaar
De ZTE R28 is je trouwe metgezel. Dankzij de robuuste behuizing blijf je perfect bereikbaar, ook al laat je de GSM in een scherpe bocht van je fiets vallen. Je neemt ook moeiteloos foto's met de 1.3 megapixel-camera. Het toestel beschikt over een geheugenkaartslot tot 32GB voor opslag van je foto’s. Daarnaast kun je korte video’s shooten en luisteren naar je favoriete muziek via de standaard 3,5mm audio-uitgang.

ACER LIQUID ZEST 4G

Smartphone aan knappe prijs

- Standaard TomTom® navigatie
- Slank design
- Prima prijs/kwaliteit

Prijs: €139.99

Beschikbaar vanaf eind juni

ACER LIQUID ZEST 4G

Nooit meer de weg kwijt
De Acer Liquid Zest 4G biedt gratis Acer Navigatie via TomTom® aan. Dat betekent dat je na het downloaden van de landkaarten (via wifi), gratis de navigatie kan raadplegen (het gaat niet via 4G). Trouwens, alle Acer smartphones met een scherm vanaf 5” bieden deze navigatie aan.

Leuke kiekjes
Deze Acer draait op de laatste Android 6.0 Marshmallow versie en herbergt een 8MP camera achteraan en 5MP vooraan voor leuke selfies. Naast de standaard foto’s kun je er panorama foto’s mee maken en is er face detection. Handig voor mooie portretten.

Grote broer
Acer zal midden juli een versie uitbrengen met een groter scherm ( 5.5”).

SONY XPERIA™ XA

Een scherm tot aan de rand!

- 5” touchscreen dat tot aan de rand komt
- Performante camera (13M achteraan en 5MP vooraan)
- Batterij gaat tot 2 dagen mee

Prijs: €299,99

Beschikbaar vanaf begin juli


SONY XPERIA™ XA

Innovatief design
Door het scherm te laten doorlopen aan de rand van het toestel, kan Sony een 5” scherm aanbieden, zonder de smartphone groter te moeten maken.  De 13MP camera activeert supersnel door de ‘fast-launch’  knop. De fabrikant heeft gevoelige sensors ingebouwd waardoor je in minder goede lichtomstandigheden toch heldere en scherpe foto’s kan maken. Dat is van toepassing zowel voor de achterste als de voorste camera.

2 Dagen batterijduur
Sony beweert dat je tot 2 dagen gebruik kan maken van de Xperia™ XA. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh, Deze laadt trouwens supersnel op: na 10 minuten laden zou je de smartphone gedurende 5.5u kunnen gebruiken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top