Brussel

Vandaag
  • 17°
  • 10%
  • WZW 15km/u
Het weer voor 10 dagen

10 wearables die iedereen zou moeten dragen

Wearables zijn booming business. En dan hebben we het niet enkel over smartwatches. Wij serveren je onze top tien van slimme kledingstukken, horloges en accessoires.Shiftwear is de meest aanpasbare schoen ooit. De waterdichte sneaker is voorzien van twee e-ink schermen aan de zijkanten waardoor je de looks constant kunt aanpassen via een app op je smartphone. De batterij van het scherm houdt het zo'n 30 dagen uit met één laadbeurt. Daarna moet je 'm even aan de stekker hangen.

Apple Watch

Apple Watch © Apple


iPhone-gebruikers die op zoek zijn naar een stijlvolle smartwatch, moeten zeker de Apple watch eens overwegen. Dit horloge doet dienst als verlengstuk van je iPhone waardoor je smsjes, e-mails, agenda-afspraken of tweets rechtstreeks via de pols kunt lezen. Stappen tellen, je hartslag monitoren of dienst doen als navigatie-instructeur, kan eveneens.

Sensoria Fitness Smart Sock

Sensoria Fitness Smart Sock © Sensoria


Intelligente sokken? Ja, ook dat bestaat.Deze Sensoria-sokken zit tjokvol sensoren en laten je via een app weten hoe je je voeten plaatst tijdens het lopen. Via allerhande tips leer je 'beter' lopen en kun je blessures vermijden.

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 © Samsung


Voor Android-fans is de Samsung Gear S2 een must have. Deze smartwatch meet niet enkel je stappen en verbrande calorieën maar ook je hartslag. Voorts blijf je op de hoogte via allerlei notificaties en kan je smartphone in je broekzak blijven zitten.

Win een Samsung Galaxy Gear S2!

Zembro bracelet

Zembro bracelet © Zembro


Deze wearable van Belgische makelij is speciaal ontworpen voor ouderen. De Zembro bracelet slaat alarm en brengt familie op de hoogte in noodgevallen. Bovendien kun je de drager altijd lokaliseren en werkt ie als een telefoon. Ook handig: de Zembro is waterdicht en de batterij houdt het zo'n 10 dagen uit met één laadbeurt.

Ringly

Ringly © Ringly


Je hoeft helemaal geen smartwatch om op de hoogte te blijven van allerlei notificaties, het kan ook met een ring. Ringly is een intelligent sieraad dat oplicht wanneer er een bericht, e-mail of telefoongesprek binnenkomt. Daarnaast kun je ook notificaties krijgen van Snapchat, Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram enzovoort. De ring vibreert en licht op. Jij kunt zelf de kleur instellen.

Pebble Time Round

Pebble Time Round © Pebble


Na heel wat vierkante versies, komt Pebble ook met een ronde smartwatch. De Pebble Time Round maakt nog altijd gebruik van een e-paper scherm maar is veel dunner dan zijn voorganger (en de concurrentie!). Voor wie van een elegante pols houdt.

Fever Scout

Fever Scout © VivaLnk


Niks zo vervelends als kinderen die 's nachts met koorts wakker worden. Fever Scout is een slimme pleister die de temperatuur meet. Dankzij de app krijg jij een melding zodra de temperatuur van je zoon of dochter opnieuw stijgt. Kwestie van op tijd medicatie te kunnen toedienen. Handig!

TAG Heuer Connected

TAG Heuer Connected © TAG Heuer


Ook traditionele horlogebouwers springen op de smart-kar.TAG Heuer brengt met haar Connected watch een knap staaltje design met onder andere titanium en saffierglas. Onder de motorkap van de waterdichte premium smartwatch zit een vingerafdruksensor, een Intel Atom-processor en 4 GB opslagruimte. Compatibel met Android en iOS!

Netatmo June

Netatmo June © Netatmo


Deze slimme armband verbind je met bluetooth met je smartphone. Het juweeltje is uitgerust met een UV-sensor en vertelt je via de app wanneer je zonnebrandcrème moet smeren of een hoedje of zonnebril moet dragen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Dossiers