10 high-tech cadeautips voor onder de kerstboom

Nieuws | Geen inspiratie voor de feestdagen? In deze top 10 vind je ongetwijfeld een toestel dat bij je past.De Samsung Galaxy Gear S2 is een technisch pareltje voor rond je pols Het verlengstuk voor je Samsung Galaxy smartphone oogt slank en is personaliseerbaar dankzij de verschillende polsbandjes. De smartwatch monitort je hartslag en bewegingen, hij geeft je een melding bij nieuwe e-mails of berichten en helpt je de weg vinden in de stad. Opladen? Dat kan draadloos. Een must voor gadgetliefhebbers! Prijs: 349,99 euro.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Samsung Galaxy Gear S2

Geen inspiratie voor de feestdagen? In deze top 10 vind je ongetwijfeld een toestel dat bij je past. De Samsung Galaxy Gear S2 is een technisch pareltje voor rond je pols Het verlengstuk voor je Samsung Galaxy smartphone oogt slank en is personaliseerbaar dankzij de verschillende polsbandjes. De smartwatch monitort je hartslag en bewegingen, hij geeft je een melding bij nieuwe e-mails of berichten en helpt je de weg vinden in de stad. Opladen? Dat kan draadloos. Een must voor gadgetliefhebbers! Prijs: 349,99 euro.

Meer info over de Samsung Galaxy Gear S2

Win een Samsung Galaxy Gear S2 smartwatch!

Nokia 222

Heb je graag een telefoon met fysieke toetsen? Deze prijsknaller (44.99 euro) heeft een 2-megapixelcamera, stereo FM-radio en een glossy behuizing. Facebook checken of Skypen? Het kan allemaal. De sterkste troef is de batterij. Deze Nokia 222 heeft een maximale standby-tijd van 29 dagen en een maximale spreektijd van 20 uur.

Acer Liquid Z330

Dat goede smartphones helemaal niet duur moeten zijn, bewijst Acer met deze Z330. Het scherm levert levendige, heldere kleuren, de camera's staan garant voor scherpe foto's en fantastische selfies. Richtprijs: 120 euro. Het beste nieuws? Dit toestel is 100% terugbetaald met Pay&Go belkrediet!

Meer info over de Acer Liquid Z330

Huawei Y6

Je wilt een groot HD-scherm zonder fortuinen te moeten spenderen. Voor 149,99 euro is deze Y6 van Huawei van jou. Deze 4G-smartphone draait op Android Lollipop en laat je razendsnel surfen. De 8-megapixelcamera staat bovendien garant voor prima foto's.

Meer info over de Huawei Y6

Lumia 830

Voor net geen 250 euro krijg je wel heel erg veel waarde voor je geld. Deze Windows Phone heeft een helder scherm van 5 inch, een waanzinnig goede Pureview 10-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en een forse batterij. Dankzij de puike software – Microsoft Office, HERE Drive en OneDrive – ben je helemaal gesteld. Je krijgt er zelfs een gratis Fatboy oplader bij.

Meer info over de Nokia Lumia 830

SwipeBox

Dit compact zwart doosje maakt je televisietoestel een stuk slimmer. Dankzij SwipeBox en een bijhorende app kun je namelijk je foto's en video's van je smartphone of tablet op je tv-scherm bekijken. Naast persoonlijke content kun je ook YouTube-fragmenten op het grote scherm bekijken of Facebook checken. Internetradio luisteren of Picasa gebruiken? Het kan allemaal. Helemaal handig is dat alles volledig geïntegreerd is met Proximus TV. Prijs: 59,95 euro.

Meer info over de SwipeBox

Samsung Galaxy Tab A

Liever een tablet? Dit lichtgewicht is uitgerust met een 5-megapixelcamera en heeft onder de motorkap een snelle 1,2 GHz Quad Core processor en 2 GB werkgeheugen. De 16 GB opslagruimte kun je eenvoudig uitbreiden met behulp van een geheugenkaartje. Dankzij de 4G-module surf je bovendien altijd en overal razendsnel. Voor 319,99 euro is deze tablet van jou.

Meer info over de Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy S6 edge 32 GB

Wie op zoek is naar een echte krachtpatser, haalt met deze S6 edge een topper in huis. Deze elegante Android-telefoon is voorzien van een kristalhelder 5,1 inch Quad HD Super AMOLED scherm, een lichtsterke 16-megapixelcamera aan de achterzijde en een waanzinnige selfiecamera van 5 megapixels. Het vlaggenschip met afgeronde schermrand heeft een puike batterij die razendsnel oplaadt. Prijs: 699,99 euro.

Meer info over de Samsung Galaxy S6 edge 32 GB

iPhone 6s 64 GB

Liever een iPhone? De nieuwste iPhone 6s heeft een drukgevoelig 3D Touch screen, een fantastische 12-megapixelcamera en een razendsnelle, geavanceerde A9 chip. Dit paradepaardje maakt je voor een hele poos futureproof. De 64 GB versie gaat over de toonbank voor 859,99 euro. Beschikbaar in het spacegrijs, roségoud, goud en zilver.

Meer info over de iPhone 6s 64 GB

Azuri Music Power Bank 4000 mAh

Accessoires heb je nooit genoeg! Nood aan wat extra energie? Dit batterypack voorziet je smartphone van extra power. Helemaal handig is de geïntegreerde luidspreker. Kwestie van altijd en overal van je favoriete muziek te kunnen genieten. De 2-in-1 oplossing wisselt voor 34,99 euro van eigenaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top