10 apps om je budget te beheren

Nieuws | Iedereen wil aan het einde van de maand nog wat geld aan de kant zetten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Heb jij een gat in je hand? Vind je het moeilijk om je inkomsten en uitgaven te beheren? Met behulp van deze 10 apps is het alvast een stuk makkelijker.Wally (iOS en Android) is een prima voorbeeld om je dagelijkse uitgaven te beheren. De app oogt clean en is erg gebruiksvriendelijk. Wally geeft je in een handomdraai een overzicht van uitgaven op vlak van persoonlijke verzorging, transport, horeca enzovoort. Zo weet je onmiddellijk of je te veel naar concerten gaat of te veel geld aan kleding uitgeeft.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Wally – Smart Personal Finance

Iedereen wil aan het einde van de maand nog wat geld aan de kant zetten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Heb jij een gat in je hand? Vind je het moeilijk om je inkomsten en uitgaven te beheren? Met behulp van deze 10 apps is het alvast een stuk makkelijker.Wally (iOS en Android) is een prima voorbeeld om je dagelijkse uitgaven te beheren. De app oogt clean en is erg gebruiksvriendelijk. Wally geeft je in een handomdraai een overzicht van uitgaven op vlak van persoonlijke verzorging, transport, horeca enzovoort. Zo weet je onmiddellijk of je te veel naar concerten gaat of te veel geld aan kleding uitgeeft.

Mijn huishoudboek

Wil je samen met je partner en andere gezinsleden een overzicht van je budget krijgen?Dan kunnen we je Mijn huishoudboek (iOS) aanraden. Deze app tovert in een handomdraai allerlei statistieken en grafieken op je scherm en kan overweg met vreemde valuta als je naar het buitenland trekt.

Study Money

Als student zit je ongetwijfeld wel eens krap bij kas.Dankzij Study Money (iOS) heb je een handige tool binnen handbereik om je studentenbudget perfect te beheren. De app berekent na een poosje hoeveel geld je wekelijks per categorie kunt uitgeven en waarschuwt je bij eventuele budgettekorten.

Trail Wallet

Op reis durf je al eens meer uitgeven dan je denkt.De domper volgt pas als je thuis alle bonnetjes of je rekeninguittreksels bekijkt. Om teleursttellingen te voorkomen, kun je maar beter Trail Wallet (iOS) installeren. Dankzij deze app kun je nauwgezet volgen hoeveel geld je per reis of locatie uitgegeven hebt.

Toshl Finance

Houd je van een vleugje humor? Dan moet je Toshl Finance (iOS en Android) eens proberen.Een eenogig monstertje houdt je op elk ogenblik op de hoogte van je persoonlijke financiën. Werken met meerdere gezinsleden of herinneringen voor facturen instellen? Ook dat kan. Er zitten zelfs wisselkoersen voor maar liefst 165 valuta in de app verwerkt. En de app is eenvoudig te beveiligen met een wachtwoord. Kwestie van pottenkijkers buiten te houden.

Tab App

Als je met vrienden op stap of op vakantie gaat is het moeilijk om bij te houden wie wat betaalt.Dankzij Tab App (iOS) kun je nauwkeurig gezamenlijke uitgaven registreren. Desgewenst kun je zelfs een foto (van een betaalbewijs) of een beschrijving toevoegen. Ook handig is dat je op elk ogenblik de persoonlijke balans van alle leden kunt opvragen zodat je weet wie welk bedrag verschuldigd is.

YNAB

YNAB staat voor You Need a Budget.De tool is zowel beschikbaar voor desktop als smartphones. Eén van de troeven is dat er ook mogelijkheden zijn om onder andere de uitgaven via creditcards te beheren. Bovendien synchroniseert YNAB (iOS en Android) alles in de cloud zodat je je inkomsten en uitgaven via verschillende apparaten kunt invoeren.

Spendee

Je inkomsten en uitgaven beheren hoeft geen saaie bedoening te zijn.Dat bewijzen de makers van Spendee (iOS en Android). In een tik en een veeg kun je in deze app aangeven waar je je geld aan spendeert. De app schotelt je vervolgens overzichtelijke grafiekjes voor. Wij houden van de fraaie en minimalistische interface.

Mint

Je geld op een slimmere manier uitgeven en tegelijkertijd flink wat euro's besparen aan de hand van allerhande tips. Klinkt dat je wel wat?Dan moet je Mint (Android) eens proberen. De app geeft je op een overzichtelijke en veilige manier inzichten in je uitgaven en herinnert je tijdig om je facturen te betalen.

Shoeboxed

Zit jouw portefeuille ook altijd propvol restaurantbonnetjes of garantiebewijzen?Dankzij Shoeboxed (iOS en Android) kun je al je tickets digitaal bewaren. Maak simpelweg een foto van het betaalbewijsje, Shoeboxed digitaliseert alle informatie en analyseert de aankoopdatum, de betaalmethode en het totaalbedrag.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top