De beste apps om het weer te checken

Nieuws | De standard weer-app op je smartphone is maar saai. Er zitten veel betere, mooiere en grappigere alternatieven in de App Store en Google Play Store. We schotelen je onze tien favorieten voor.Live Weer is als eerste een vermelding waard. Deze accurate app geeft je niet enkel de huidige weersomstandigheden maar ook de voorspellingen voor de komende uren en dagen. De interface is gelikt en de hoeveelheid data is erg uitgebreid. Ideaal voor iedereen die naast de temperatuur ook de gevoelstemperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, neerslagkans, zonsopgang en –ondergang wil weten.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Live Weer

De standard weer-app op je smartphone is maar saai. Er zitten veel betere, mooiere en grappigere alternatieven in de App Store en Google Play Store. We schotelen je onze tien favorieten voor.Live Weer is als eerste een vermelding waard. Deze accurate app geeft je niet enkel de huidige weersomstandigheden maar ook de voorspellingen voor de komende uren en dagen. De interface is gelikt en de hoeveelheid data is erg uitgebreid. Ideaal voor iedereen die naast de temperatuur ook de gevoelstemperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, neerslagkans, zonsopgang en –ondergang wil weten.

Haze

Liever strak en minimalistisch? Dan heb je Haze nodig.Deze app concentreert zich op de 3 belangrijkste parameters van het weer: de temperatuur, de uren zon per dag en de neerslagkans. Veeg of kantel je telefoon naar rechts om tussen de verschillende parameters te switchen.

Bicycle Weather

Met de fiets of met de wagen? Dankzij deze app weet je meteen of het fietsweer is.Je krijgt een overzicht met voorspellingen voor de eerstvolgende dagen. Naast de temperatuur krijg je ook de hoeveelheid kans op neerslag en de windsnelheid te zien.

CARROT Weather

Liever iets stoerder? Dan zit je met deze app goed.De makers hebben een fijn gevoel voor humor. Het resultaat? Gesproken weerberichten met originele animaties, grappige geluidjes en flink wat gamification.

BBQ Time

Het ideale barbecueweer? Warm en zonnig!Dankzij deze app met originele interface krijg je 's morgens al een reminder dat het ideaal barbecueweer is. Kwestie dat jij tijdig inkopen kunt doen en je vrienden kunt optrommelen.

Pollenweerbericht

Hooikoorts? Deze app schotelt je dagelijks de actuele informatie over de pollen in de lucht voor.Ook voor de komende vijf dagen krijg je te zien hoe ernstig de situatie is. Ideaal voor iedereen die allergisch is voor onder andere berken- en eikenpollen, grassen en brandnetels.

Swackett

Geen saaie cijfertjes... Swackett toont je de weersverwachtingen aan de hand van een outfit.Zo weet je onmiddellijk of je vandaag voor een lange broek met trui of short met t-shirt moet gaan. Bovendien deelt de app mee of je een zonnebril of paraplu mee moet nemen.

Weather Pro

Op zoek naar één van de meest complete weer-apps? Gevonden.Weather Pro biedt kwalitatieve verwachtingen voor zeven dagen van nagenoeg alle plekken ter wereld. Check gedetailleerde informatie, stel waarschuwingen in voor noodweer of bekijk wereldwijde satellietbeelden.

WindFinder Pro

Wie wilt gaan windsurfen, paragliden, kitesurfen of zeilen, kan maar beter deze app op zijn smartphone installeren.WindFinder Pro geeft je een overzicht van de golven en windsnelheden van meer dan 40.000 locaties wereldwijd.

InstaWeather Pro

Niets zo leuk als het thuisfront via sociale media op de hoogte brengen van de heerlijke tropische temperaturen in je vakantieresort.Dankzij InstaWeather kun je je vakantieplaatjes voor Instragram, Facebook, Twitter of Swarm voorzien van een stempel met actueel tijdstip, locatie en temperatuur.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top