De beste apps om je vakantie voor te bereiden

Door MediaForta

Deel dit nieuws

KAYAK

Enkele vrije dagen? Plan een vakantie! Met deze tien apps bereid je de trip in een handomdraai voor.Met KAYAK kun je in enkele tikjes en veegjes vluchten, hotels en huurauto's boeken. De slimme reiszoekmachine werkt prettig en is erg veelzijdig. Houd je van avontuur? Boek dan enkel een hotel voor de eerste nacht en gebruik eens ter plaatse de 'Hotel voor vanavond'-knop van KAYAK om de scherpste prijzen te krijgen.

Airbnb

Ook via Airbnb kun je snel en eenvoudig een slaapplaats reserveren.De community staat gekend voor gastenverblijven bij mensen thuis. Kwestie van op een budgetvriendelijke manier te logeren in Barcelona, Praag, Lissabon of Rome.

Hostelworld

Eerder zin in een jeugdherberg?Hostelworld.com bundelt meer dan 30.000 herbergen in alle uithoeken van de wereld. Scroll door de foto's, lees de gebruikersreviews en boek onmiddellijk een plek om te slapen.

Packing Pro

Identiteitskaart, teenslippers, zonnebrandolie, strandlaken, tandenborstel...Dankzij Packing Pro vergeet je helemaal niets in je koffer te stoppen. Deze handige app helpt je immers met je lijstje aan de hand van je vakantiebestemming en reisduur.

Flightradar24

Wie gepassioneerd is door vliegtuigen, kan met deze app alle vluchten ter wereld volgen.Plan je eigen vluchten of volg die van vrienden of familieleden zodat je weet wanneer je ze op de luchthaven moet oppikken. Bovendien kun je opvragen welke vliegtuigen er precies boven jou vliegen.

Backpackr

Op zoek naar reisgenoten? Dan is dit sociaal netwerk een must.Met Backpackr kun je nieuwe mensen leren kennen en virtuele stempels verdienen van alle landen die je al bezocht hebt. Ideaal voor wie alleen reist.

Wifi Finder

Vermijd dure roamingkosten met deze app.Wi-Fi Finder geeft je een overzicht van de dichtstbijzijnde hotspots in de buurt. Filter bijvoorbeeld op gratis hotspots en navigeer er vervolgens naar toe met behulp van de ingebakken gps-functie.

City Maps 2Go

City Maps 2Go biedt je offline toegang tot meer dan 7000 stadskaarten met duizenden POI's.Download thuis de plattegronden die je nodig hebt voor offline gebruik en ga op zoek naar de leukste plekjes in Berlijn, New York, Istanbul of Kopenhagen. Onmisbaar!

iTranslate

Niets zo vervelend als je niet kunnen uitdrukken in een vreemde taal.Dankzij iTranslate heb je altijd een hulpje op zak. De app kent meer dan 90 talen. Naast de woordenboekfunctie kun je de app ook woorden laten uitspreken.

Touchnote

Je kunt je vakantiegroeten overbrengen met een standaardkaartje met palmbomen of appelblauwzeegroen meer...Wil je net iets origineler uit de hoek komen? Maak dan gepersonaliseerde kaartjes met eigen foto's via Touchnote. De ontvangers krijgen enkele dagen later een échte postkaart in de bus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top