Topgames die je een zomer lang zoet houden

Door MediaForta

Deel dit nieuws

10 topgames die je een zomer lang zoet houden

Even geen zin om te relaxen in de zon, om te gaan zwemmen of lekker buiten actief te zijn? Grijp dan een van de tien volgende topgames die probleemloos voor enkele uren afleiding zorgen.Op 9 juni verschijnt The Elder Scrolls Online op PlayStation 4 en Xbox One, meer dan een jaar dus na de pc-release. Ideaal voor MMORPG-fans die hun boterhammen smeren met een dubbele bijl, hun slaapkamer opruimen met magische spreuken en 's avonds gezellig aanschuiven voor een bord vers trollenbloed.

Op snelheid gepakt

Kan je urenlang hardnekkig je rondetijd met een paar hondersten van een seconde proberen te verbeteren?Word je gek van de geur van virtueel brandend rubber en bein je pas te leven vanaf 130 km/u? Race dan zeker met F1 2015, dat op 12 juni verschijnt op pc, PS4 en Xbox One. De driftbuien van Fernando Alonso, de turbulente relaties van Lewis Hamilton en de grote mond van Jenson Button zijn niet inbegrepen.

Gevaarlijkste eiland op aarde

Geen twijfel mogelijk dat Jurassic World potten zal breken in de bioscoop.In het kielzog van deze dinoblockbuster volgt het kindvriendelijke Lego Jurassic World op pc, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PSVita, WiiU en 3DS. Verdeeld over 20 levels speel je met 100 verschillende personages (yep, ook dinosaurussen) in een verhaallijn die een mix is van alle bestaande Jurassic Park-films.

De Donkere Ridder

Volgend jaar verschijnt Batman vs Superman: Dawn of Justice in de bioscoop.Om alvast in de sfeer te komen, kan je vanaf 23 juni altijd aan de slag met Batman: Arkham Knight voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Dit is alweer het derde deel in de Batman: Arkham-reeks (een vierde is in de maak). Het spel werd al tot tweemaal toe uitgesteld, hopelijk is de game het wachten waard.

Gevoelige uitbreiding

Gelukkig maar dat Final Fantasy XIV: Heavensward op 23 juni verschijnt want je bent uiteraard al lang uitgekeken op Final Fantasy XIV.Een uitbreiding is altijd welkom, zeker als daar immense nieuwe gebieden aan vast hangen (Dravania, Coerthas en Ishgard, om er maar drie te noemen). Final Fantasy XIV: Heavensward zal verschijnen op PS3, PS4 en pc.

Scherp de Blades of Chaos maar!

Kratos is blijkbaar niet kapot te krijgen.Verwacht in het geval van God of War III Remastered (vanaf medio juli op PS4) geen gloednieuwe game maar wel een grafisch mooiere versie van het origineel. Verder voegde Sony een fotomodus toe om nog gemakkelijker beelden te delen.

Godzilla

Vanaf 17 juli ga je helemaal los op de moderne samenleving met Godzilla: The Game (op PS3 en PS4).Niets zo leuk als gebouwen vernietigen, mensen terroriseren en andere monsters tot moes slaan in de huid van de grootste hagedis van onze planeet.

Sadistische humor

Wanneer je in het verleden al gespeeld hebt met Deception IV: Blood Ties, zal je graag horen dat op 17 juli Deception IV: The Nightmare Princess verschijnt op PS3, PS4 en PSVita.De grote nieuwigheid: het nieuwe personage Valgyrie, waarmee je zoals gewoonlijk de meest sadistische vallen klaarzet om je slachtoffer zo veel mogelijk schade te berokkenen.

Wraakoefening

Venom Snake, of Big Boss, ontwaakt in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na 9 jaar uit een coma om meteen een groep huurlingen rond zich te verzamelen.De missie: met zijn Diamond Dogs naar het door Rusland bezette Afghanistan gaan en zich wreken op al wie hem negen jaar eerder het vuur aan de schenen legde. Laat de tacticus in jezelf bovendrijven!De PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One-versie verschijnt op 1 september, de pc-game op 15 september.

Postapocalyptisch

Heb je een volle week Blankenberge overleefd en heb je na deze postapocalyptische ervaring nog steeds zin in zand?Verleng de zomervakantie en koop vanaf 4 september Mad Max op Xbox One, PS4 of pc. Het verhaal klinkt bekend: Max' wagen wordt gestolen en jij moet die terugvinden in een kurkdroge setting. Dat er onderweg rake klappen zullen vallen, spreekt voor zich.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top