10 beste laptops van 2015

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Dell XPS 13

Nood aan een nieuwe laptop? Weet je nog niet goed welke computer je moet kiezen? Wij proberen je te helpen en schotelen je onze top tien van beste, snelste, lichtste, mooiste en krachtigste notebooks voor.We beginnen met de XPS 13 van Dell. Deze laptop is niet enkel de kleinste 13-incher van de wereld, hij heeft ook 's werelds eerste vrijwel randloos beeldscherm met optionele touch. De Windows 8.1-ultrabook heeft minimaal een Intel Core i5-processor, 4 GB geheugen en een razendsnelle SSD van 128 GB. Vanaf 1099 euro

Apple MacBook

Een 12-inch Retina-scherm, amper 13,1 mm dun en 0,9 kg licht, een krachtige accu die het zo'n 9 uur uithoudt en een supersnelle Intel Core M-processor.Het toetsenbord en touchpad zijn ook volledig vernieuwd. Usb-poorten? Die waren te dik om in de rand te verwerken. Apple heeft daarom een gloednieuwe usb-c-poort in deze MacBook gestopt. Met dit stuk vernuft zit je voor heel wat jaren goed. Wil je graag dat je notebook opvalt? Ga dan voor de fraaie gouden versie! Vanaf 1449 euro.

Lenovo Yoga 3 Pro

Deze ultrabook met baanbrekend scharnierontwerp positoneer je zoals jij het graag hebt.Onder de dunne maar robuuste motorkap zit minimaal een Intel Core M-processor, 8 GB RAM en een uiterst krachtige accu die je ruim zeven uur zoet kan houden. Ook het scherm is een pluspunt. Het multitouch screen heeft een superhoge QHD+-resolutie (3200x1800 pixels) en biedt een prima zicht vanuit nagenoeg elke kijkhoek. Een ideaal toestel voor de veeleisende, professionele gebruiker. Vanaf 1169 euro.

Samsung Chromebook

Elegant, ultradraagbaar, ontzettend budgetvriendelijk en toch krachtig genoeg voor je dagelijkse toepassingen.Deze 11,6-inch Chromebook van Samsung wordt geleverd met quad-core processor, 2 GB werkgeheugen, een SSD van 16 GB en 100 cloudopslag via Google Drive. Met behulp van een SD-geheugenkaart kun je de opslagcapaciteit eventueel nog wat opkrikken. Vanaf 249 euro.

Asus Zenbook UX303LA

Het oog wil ook wat. Deze Windows 8.1 Pro notebook van Asus wordt gekenmerkt door een hoogwaardig design, metalen afwerking en een stijlvolle kleur.Heb je veel opslagruimte nodig? Dan kun je kiezen voor een harde schijf van maximaal 1 TB. Ga je voor snelheid? Dan is er ook een versie met 128 GB SSD. Voorts vind je ook nog 8 GB geheugen en een Intel Core i7-processor in deze 13,3 incher. Energiezuinig toestel met oogstrelend design en puike prestaties. Vanaf 1229 euro.

Acer Aspire V Nitro

Wie graag zware games speelt, heeft een krachtige notebook nodig. Dit exemplaar van Acer bijvoorbeeld.Onder het chassis zit een geavanceerde Intel Core i5 of i7 processor, een straffe Nvidia-videokaart (GeForce GTX 860M met 2 GB videogeheugen) en verschillende opslagmogelijkheden. Dankzij de vier ingebouwde speakers met Dolby Digital Plus Home Theater surround sound geniet je overal van je favoriete films en games. Vanaf 1499 euro.

HP Spectre 13 x360

Razendsnelle prestaties, een indrukwekkende batterijtijd en een hoogwaardig design.Met deze notebook ben je heel wat jaren prima uitgerust. De convertible is voorzien van een levendig Full HD-scherm van 13,3 inch, 8 GB DD3-geheugen, een SSD van 256 GB, een forse batterijtijd van maar liefst 12,5 uur en backlit keyboard. Vanaf 1499 euro.

Microsoft Surface Pro 3

Deze Surface Pro 3 met Type Cover en 12-inch scherm (2160x1440 pixels) heeft de kracht van een goede laptop maar tegelijkertijd het gewicht van een gemiddelde tablet. Bovendien is ie uitgerust met HD-camera's van 5 megapixel aan de voor- en achterkant.Helemaal handig is de Surface-pen. Daarmee kun je notities maken, documenten ondertekenen of presentaties van schetsen voorzien. Dankzij de forse accu is deze Surface Pro 3 goed voor 9 uur browsen op het web, thuis of onderweg. Vanaf 799 euro.

Toshiba Satellite U920T

Deze ultrabook van Toshiba is erg slank en toch krachtig genoeg voor veeleisende toepassingen.De ultrabook is uitgerust met een Intel Core i5-chipset, een SSD met een capaciteit van 256 GB en 8 GB DDR RAM. Wil je 's avonds nog even ontspannen op de bank? Dan tover je 'm in een handomdraai om tot tablet. Vanaf 999 euro.

MSI GT72 2QE Dominator Pro

Op zoek naar één van de beste gaming notebooks die je op dit moment kunt krijgen? Zoek niet verder!Deze Dominator Pro van MSI heeft een 17,3 Full HD anti-glare LCD-scherm, 16 GB RAM (uit te breiden tot 32 GB RAM), een Intel Core i7-processor, een ultrakrachtige NVIDIA GeForce GTX 980 M grafische kaart met 4 of 8 GB videogeheugen, een SteelSeries full color LED toetsenbord en optioneel een Super RAID 3 met 4 SSD's. Dankzij de Killer DoubleShot Pro 11 ac wifi-antenne zit je helemaal goed voor zware online games. Een topper van formaat! Vanaf 2299 euro.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top