10 high-tech cadeautips voor moederdag

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Philips Original Radio

Moederdag staat voor de deur. Heb je nog geen geschenk? Wij zorgen voor wat inspiratie.Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Original Radio van Philips. Het ontwerp is gebaseerd op de Philips-radio van 1955 maar er zit wel hedendaagse toptechnologie in. Naast FM-radio kan ie ook overweg met DAB+ en dankzij bluetooth kun je ook muziek streamen via je smartphone of tablet.

HYPER Pearl

Klaagt je moeder wel eens over de batterij van haar smartphone?Moet ze vaak even inpluggen om wat energie bij te tanken? Een externe batterij is de ideale oplossing. Deze ronde Pearl is erg geliefd bij vrouwen: een mooie vorm, fraaie kleuren en... een make-upspiegeltje aan de binnenkant.

iRobot Roomba 650

Alle mama's stoppen uren werk in het huishouden.Help haar een handje met deze stofzuigerrobot! Het intelligente apparaat is programmeerbaar en kan nagenoeg alle vloertypes aan.

Apple Watch

Wil je een moeder die helemaal mee is met haar tijd?Dankzij de gloednieuwe Apple Watch geef je haar het beste verlengstuk voor haar iPhone. Ze kan berichten lezen of versturen via dit stijlvolle uurwerk, Facebook controleren en op de hoogte blijven van allerlei notificaties.

Sony Cybershot DSC-WX220

Om de mooiste momenten vast te leggen, heeft je mama een goede camera nodig.Dit compact 18,2 megapixelexemplaar van Sony is uitgerust met een goede beeldstabilisator en 10x optische zoom. Dankzij het groot ISO-bereik maak je zelfs in slechte lichtomstandigheden de mooiste plaatjes en videofilmpjes.

Samsung 10KG EcoBubble

Mag het een beetje meer kosten? Wil je je moeder echt verwennen?Deze EcoBubble van Samsung is de Rolls Royce van de wasmachines. Het strakke toestel is prachtig door zijn eenvoud. Het apparaat heeft een grote capaciteit, is ontzettend energiezuinig (A+++) en is voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen.

Misfit Shine Swarovski Collection

Activity trackers moeten er helemaal niet high-tech uitzien.De populaire tracker Misfit Shine heeft nu een Swarovski-lijn gekregen waardoor het apparaatje als een mooi juweelt oogt. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Withings Smart Body Analyzer

Van een slimme weegschaal gesproken!Dit apparaat geeft niet enkel je gewicht maar ook je vet- en spiermassa en BMI-score mee. Bovendien kan het toestel ook je hartslag berekenen en de luchtkwaliteit weergeven. Via je smartphone kun je zelfs allerlei statistieken over je lichaam bijhouden en analyseren.

Smarter Coffee

Niks zo zalig als ontwaken met de geur van versgemalen koffie.Deze slimme koffiezetautomaat met wifi bedien je simpelweg via je smartphone of tablet. Geef de gewenste sterkte aan en stel de timer in.

Clutch Boost Purse

Je doet je moeder altijd een plezier met een nieuwe handtas.Opmerkelijk aan dit exemplaar is de ingebakken externe batterij. Kwestie van je iPhone of Android-smartphone altijd een extra boost te kunnen geven.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top