10 toppers van Mobile World Congress

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Samsung Galaxy S6

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona hebben fabrikanten uit alle uithoeken van de wereld hun nieuwste toestellen voorgesteld. Skynet was er ook bij en stelt je de top tien van interessante nieuwigheden voor.Samsung kondigde onder andere haar nieuw vlaggenschip voor, de Samsung Galaxy S6. Het apparaat ziet er erg luxueus uit met een aluminium body en glazen achterkant. Onder het chassis zit een razendsnelle octacore processor, een krachtige batterij en puike camera.

HTC Vive

HTC en Valve werken samen aan een veelbelovende virtual reality bril.De fabrikanten hebben maar liefst 70 sensoren in het toestel gestoken en mikken voornamelijk op gamers. Het toestel moet later dit jaar op de markt komen.

Sony Xperia Z4 Tablet

De iPad Air 2 is niet meer de dunste tablet ter wereld.De gloednieuwe Sony Xperia Z4 Tablet is precies even dik. Onder de waterdichte motorkap zit onder andere een octacore processor, 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte. De tablet draait op Android Lollipop en wordt in juni in de winkelrekken verwacht.

LG Watch Urbane LTE

De LG Watch Urbane ziet er dan misschien wel uit als een traditioneel horloge, er zit ontzettend veel technologie aan boord.Zo kun je dankzij Voice over LTE telefoneren met het polshorloge zonder dat je telefoon in de buurt is. Bovendien is er ook NFC aan boord zodat je ook betalingen kunt uitvoeren. De prijs en lanceringsdatum zijn helaas nog niet bekend.

Samsung Galaxy S6 Edge

Het paradepaardje van Samsung is zonder twijfel de Samsung Galaxy S6 Edge.Deze topper is nagenoeg identiek aan de Samsung Galaxy S6 maar heeft een scherm dat afgerond is aan de twee zijkanten. Dat is niet enkel mooi, maar ook functioneel. De schermrand kan bijvoorbeeld dienst doen als nieuwsticker. Daarnaast kun je de balk ook gebruiken als snelmenu voor je favoriete contactpersonen.

IKEA Home Smart

IKEA bouwt de draadloze standaard Qi in haar Home Smart-reeks in.De nachttafels, lampen en bureaus zijn voorzien van een zone waarmee je je toestellen draadloos kunt opladen. Onder andere Microsoft, HTC en Samsung ondersteunen Qi. Voor apparaten van Apple of andere fabrikanten zijn er hoesjes te vinden met ingebouwde Qi-ontvanger.

HTC One M9

Een metalen dual tone behuizing, een krachtige 20 megapixel camera achteraan en een forse 8 megapixel camera vooraan voor scherpe selfies, een razendsnelle octacore processor en een prima batterij...Het toestel draait op Android Lollipop en biedt gepersonaliseerde startschermen afhankelijk van je locatie. De HTC One M9 is een krachtpatser waar we echt naar uit kijken.

Sony Xperia M4 Aqua

Sony bewijst dat je geen high-end toestel meer moet kopen als je een waterdicht apparaat met prima camera, snelle chipset en krachtige accu zoekt.Met de Xperia M4 Aqua is de toon voor het middensegment gezet.

Microsoft Lumia 640 XL

Liever wat groter? Deze Lumia 640 XL heeft een aardig 5,7 inch scherm en een forse batterij met een capaciteit van 2500 mAh.Helemaal straf is de software die je er bij krijgt: 1 jaar Office 365, 1 TB opslagruimte op OneDrive en 60 gratis Skype-minuten per maand. En dat voor een budgetvriendelijk toestel van 189 euro (3G) of 219 euro (4G).

Huawei MediaPad X2

Een uiterst slanke bezel, een 7 inch ultra HD-scherm, een razendsnelle octacore processor, 2 simkaartslots en ondersteuning voor 4G.Met deze compacte tablet ben je een hele poos futureproof. De Huawei MediaPad X2 is beschikbaar in het zilver (2 GB RAM + 16 GB opslagruimte) en in het goud (3 GB RAM en 32 GB opslagruimte).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top