10 apps waar je iets van opsteekt

Nieuws | 10 apps waar je iets van opsteekt

Door

Deel dit nieuws

Je kunt je inschrijven voor de meest uiteenlopende opleidingen, workshops en cursussen. Geen zin om de deur uit te gaan? Hoeft niet. Met je smartphone en de juiste app kun je ook heel wat bijleren. Wij schotelen je daarom tien apps voor waar je wat van kunt opsteken. Met Duolingo (Android en iOS) kun je bijvoorbeeld je talenkennis bijschaven. Op een speelse manier leer je Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Grieks enzovoort. Nee, niet enkel woordenschat. Je traint ook grammatica en zelfs uitspraak. Leuk!

How to draw cartoons?

Altijd al een beetje jaloers geweest op cartoonisten? Dankzij deze Android-app leer je stap voor stap de leukste animatiefiguren tekenen. Van schattige monstertjes tot Tom en Jerry en de Minions.

RunKeeper

Een persoonlijke coach om aan je conditie te werken? Dat kost handenvol geld. Er zijn voldoende apps die je helpen om je doelen te verwezenlijken. Met de trainingsschema's van RunKeeper (Android en iOS) geraak je binnen de kortste keren in topvorm.

Learn Excel

Zelfs voor computerlessen heb je voldoende aan een goede app. Wil je je verdiepen in ingewikkelde Excel-formules? Probeer dan zeker deze Android-app eens.

Star Walk

Waar is de Grote Beer? En de Kleine Beer? Installeer deze app (Android en iOS), richt je smartphone naar de hemel en je krijgt via augmented reality te zien waar alle sterrenbeelden, planeten en belangrijke satellieten zich bevinden. Verslavend!

Peak - Brain Training

Om je geheugen in topconditie te krijgen, moet je het op regelmatige tijdstippen trainen. Dat kan op een speelse manier met Peak (Android en iOS). Geef zelf aan wat je wilt trainen en word elke dag een beetje slimmer.

How to Make Origami Animals?

Een hoedje of bootje uit papier vouwen lukt waarschijnlijk nog wel. Dankzij deze app (Android en iOS) kun je ook een kraanvogel, olifant, giraf of hond maken met een stukje papier. Fijne bezigheid en leuk om cadeauverpakkingen mee op te fleuren.

Teach Me Sushi

Sushi maken is een kunst. Dankzij deze app voor iOS leer je de kneepjes van het vak zodat je de Japanse lekkernij ook thuis kunt bereiden. Een erg enthousiaste sushi-kok leert je stap voor stap hoe je de perfecte rijst kookt en maki of speciale rolls bereidt. Educatief en lekker!

Walk Band

Geen tijd of zin om wekelijks naar de muziekschool te trekken. Dankzij Walk Band kun je altijd en overal piano, (bas)gitaar of drum oefenen. De instrumenten ogen en klinken erg realistisch. Werkt verslavend!

Snapguide

Receptjes, tutorials, workshops... je kunt het zo gek niet bedenken maar dankzij deze allround iOS-app kun je echt alles leren. Van het repareren van een lekke band tot het bereiden van een gourmetburger om duimen en vingers af te likken. Een echte must-have app voor iedereen die nog maar een beetje leergierig is of graag de handen uit de mouwen steekt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top