10 smartphones om naar uit te kijken

Nieuws | 2014 was een topjaar op vlak van smartphones maar 2015 moet nog meer lekkers brengen. Dit zijn de tien toestellen waar wij het meest naar verlangen.

Door

Deel dit nieuws

2014 was een topjaar op vlak van smartphones maar 2015 moet nog meer lekkers brengen. Dit zijn de tien toestellen waar wij het meest naar verlangen. Naar alle waarschijnlijkheid komen er twee versies van Samsungs nieuw vlaggenschip: één met gebogen schermrand en eentje zonder. We gokken op een 5,5 inch SuperAMOLED scherm en een razendsnelle 64-bit processor. Wellicht weten we begin maart meer.

HTC One M9

De M8 was een fantastisch toestel maar de opvolger moet nog een heel stuk straffer worden. Volgens een Chinees rapport spreken we over een 5,5 inch-toestel dat op Android Lollipop draait met een Snapdragon 805 processor, 3 GB RAM en een krachtige 3500 mAh batterij aan boord.

Sony Xperia Z4

4 GB RAM en een 20,7 megapixelcamera? Volgens de geruchtenmolen wordt ook de Sony Xperia Z4 een pareltje. In de wandelgangen horen we 5,5 inch als schermgrootte en maart als aankondigingsmaand vallen.

iPhone 6S

Apple-fans moeten wellicht wachten tot in het najaar om te weten wat de opvolger van iPhone 6 en iPhone 6 Plus zal brengen. Op het verlanglijstje staat een A9 processor, iOS 9, een saffierscherm en een home button die in het scherm verwerkt zit.

LG G Flex 2

Van dit toestel zijn al heel wat details bekend. De LG G Flex 2 krijgt een 5,5 inch-scherm, 2 GB RAM en een 3000 mAh batterij. Het toestel zou nog beter in de hand liggen én maar liefst 100 euro goedkoper zijn dan zijn voorganger.

OnePlus Two

Tegen de zomer moet de OnePlus Two in de winkelrekken liggen. Dat hebben twee medewerkers gelekt op Reddit. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook dit toestel enkel op 'uitnodiging' te koop zijn. Volgens Coolicool krijgt het toestel een 16 megapixelcamera, een Qualcomm Snapdragon 805 chip en 32 GB opslagruimte.

New Nexus 6

De opvolger van de Nexus 6 kan niet Nexus 7 heten, want dat is de naam van de 7-inch tablet. We verwachter eerder een toestel met de naam New Nexus 6 dat op Android M draait. Enthousiast? Wellicht moet je wel nog wachten tot oktober of november...

LG G4

Tegen de zomer van 2015 moeten we meer weten over de LG G4. Volgens TechRush mogen we een 4,7 incher met UDH resolutie verwachten, 4 GB RAM en een waanzinnige 4000 mAh batterij.

Samsung Galaxy Note 5

Het zou ons niets verbazen als Samsung begin september de Note 5 zal onthullen tijdens IFA in Berlijn. Deze klepper zou een 5,9 inch 4K-scherm kunnen krijgen met een schermdichtheid van 770 ppi.

Microsoft Lumia 1030

De 41-megapixelcamera van de Lumia 1020 was de beste camera die we ooit in een smartphone zagen. De 41-megapixelcamera van de Lumia 1020 was de beste camera die we ooit in een smartphone zagen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top