10 apps van Cupido

Nieuws | Valentijn staat voor de deur. Hoog tijd om in een romantische bui te geraken. Wij schotelen je alvast tien handige apps voor die klunzige Cupido's kunnen helpen...

Door

Deel dit nieuws

Valentijn staat voor de deur. Hoog tijd om in een romantische bui te geraken. Wij schotelen je alvast tien handige apps voor die klunzige Cupido's kunnen helpen. iPhone-gebruikers die een beetje in de sfeer willen raken, kunnen hun smartphone voorbereiden met deze app. Maak je keuze uit duizenden wallpapers en laat je geliefde zien dat jij romantischer bent dan de gemiddelde koelkast.

Valentine RADIO

Rammstein of Flo Rida? Niet echt een romantische tune. Om echt in de mood te geraken heb je Valentine RADIO voor Android of iOS nodig. Deze app is een verzameling van een veertigtal online radiozenders met uitsluitend romantische muziek.

Flappy Cupid

Fans van Flappy Bird kunnen zich tijdens de Valentijnperiode uitleven met Flappy Cupid (Android). Tik op het juiste moment op het gevleugeld hartenschietertje om 'm doorheen een wereld met allerlei obstakels te laten vliegen. Ideaal spelletje als je op je geliefde moet wachten.

Valentine Scanner

Hoeveel liefdesvonken zitten er tussen jullie twee? Met deze Android-app kom je het in een handomdraai te weten. Leg allebei een vinger op het scherm en enkele ogenblikken later vertelt de Valentine Scanner hoeveel jullie van elkaar houden. Pure nostalgie!

Love Quotes Saint Valentine

Schuilt er geen echte poëet in jou? Dankzij deze app kun je je liefste toch verrassen met enkele lieve woordjes. De app zit tjokvol liefdesspreuken en romantische quotes. Wedden dat zij of hij verrast zal zijn?

Love Collage

Heb je een leuke foto van jullie tweetjes? Met Love Collage voor Android geef je 'm onmiddellijk een Valentijntwist. De app zit namelijk boordenvol mooie collages, stickers en filters voor dat ene mooie extraatje. Verstuur het resultaat op 14 februari naar je partner!

Bumpy Road

In de iOS-game Bumpy Road besluit een ouder koppel om samen een ritje te maken in hun blauwe cabrio. Het doel van het spel is om romantische herinneringen van vroeger te verzamelen tijdens je tocht. De besturingsmethode is uniek: jij moet de weg omhoog of omlaag trekken om het bejaarde koppel te laten voortbewegen. Verslavend!

Romantic Love Pics

Dankzij deze app heb je een heleboel romantische foto's en spreuken in je broekzak om hem of haar op 14 februari te verrassen. Plaats een foto als wallpaper op de smartphone van je liefste, verstuur 'm via WhatsApp of e-mail of post 'm simpelweg op zijn of haar Facebook-profiel. Wedden dat je punten scoort?

Tinder

Nog geen lief? Gelukkig ben je niet alleen. Dankzij Tinder kun je in een vingerknip nieuwe mensen leren kennen. De datingapp is voor alle platformen beschikbaar. Ga vandaag nog op zoek naar de ideale match!

Over

Met deze fotobewerkingsapp maak je een wip een prachtplaat van die ene foto. Voeg een romantische tekst of lieve sticker toe, giet er een speciaal filtertje over en die ene saaie foto van jullie tweetjes ziet er plots een stuk beter uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top