10 apps om je goede voornemens te verwezenlijken

Nieuws | Goede voornemens maken is niet moeilijk, ze volhouden is wat anders. Dankzij deze tien apps is het een ieder geval een stuk makkelijker...

Door

Deel dit nieuws

Een nieuw jaar gaat gepaard met een rits goede voornemens. Die goede voornemens maken is niet moeilijk, ze volhouden is wat anders. Dankzij deze tien apps is het een ieder geval een stuk makkelijker om je doel te bereiken. Wil je meer bewegen? Dan heb je bijvoorbeeld 7 Minute Workout Seven (iOS en Android) nodig. Geen tijd? Dat is geen excuus meer. Als je deze intensieve training van 7 minuten dagelijks uitvoert, zal je conditie sterk verbeteren!

Indeed

Op zoek naar een (andere) baan? De Indeed-app Vacatures Zoeken (iOS en Android) is één van de meest uitgebreide zoekmachines voor vacatures. Filter op functie en locatie en je krijgt een heleboel aanbiedingen te zien.

buddhify

Altijd te druk in de weer? Krijg je vaak te horen dat je het wat kalmer aan moet doen? Buddhify (iOS en Android) is een handige meditatieapp boordevol rustgevende muziek en tips op maat.

Stop Smoking with Allen Carr

Allen Carr is een goeroe op vlak van stoppen met roken. In zijn app (iOS en Android) zitten heel wat feiten, tips en cijfers om je te helpen stoppen. Voor altijd. Bekijk zeker de videoreportages en na 80 minuten ben jij klaar om 'nee' te zeggen tegen de sigaret.

Tinder

Om de grote liefde (of gewoon een leuke date) te vinden, moet je je eens wagen aan Tinder (iOS en Android). Met deze app ga je op zoek naar single mensen in je buurt. Met één tik kun je aangeven of je iemand aantrekkelijk vindt. Is er een match? Dan kunnen jullie chatten of een date regelen. Zo raak jij dit jaar misschien ook wel van straat!

17 Day Diet Complete

Nog voor het einde van de maand een heleboel kilo's verliezen? Met deze app (iOS en Android) kan het echt. Vermijd zoveel mogelijk koolhydraten en geniet eindeloos van proteïnerijk voedsel en de kilo's vliegen er af.

Spendee

Spring je niet altijd even bewust met je geld om? Dan moet je Spendee (iOS en Android) eens proberen. Deze app geeft je inzicht in je maandelijkse uitgaven. Ideaal voor iedereen met een gat in zijn of haar hand.

Endomondo

Personal trainers zijn lang niet meer uitsluitend voor de rich en famous. Dankzij Endomondo (iOS en Android) haal je een virtuele sportcoach in huis die je motiveert om vaker te lopen, fietsen, zwemmen of wandelen. De app stelt trainingsschema's op maat samen. Handig!

Eco Footprint

Hoog tijd om iets aan het milieu te doen. Dankzij Eco Footprint (iOS) kun je achterhalen hoe groot je ecologische voetafdruk is. Daarna krijg je tips voorgeschoteld om de impact te verkleinen.

Runtastic Sic Pack Abs Workout

Staat 'Strakker buikje' of 'Sixpack kweken' op je lijstje met goede voornemens? Dan kan deze Runtastic-app (iOS en Android) je helpen. Dankzij een rits oefeningen met video's in HD, train je in 10 weken strakke buikspieren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top