10 apps voor de feestdagen

Nieuws | 10 apps voor de feestdagen

Door

Deel dit nieuws

De feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd om ook je smartphone en tablet in kerstmodus te zetten met deze tien apps voor de feestdagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kerst RADIO voor iOS en Android? Deze app geeft je toegang tot een rits radiostations tjokvol kerstdeuntjes.

Christmas Live Wallpaper Free

Kun je niet meer wachten? Met Christmas Live Wallpaper Free verzacht je de pijn en tover je een fraaie aftelklok op je Android-toestel.

Wish list: Verlanglijst

Weet je al wat je zou willen voor kerst? Met deze Android-app kun je handige lijstjes maken en elk geschenkidee illustreren met een foto of notitie. Zodra je verlanglijstje klaar is, kun je het delen via e-mail of sociale netwerken.

iLookChristmas

Altijd al willen weten hoe jij er uit zou zien als elf of kerstman? Maak snel een selfie met je iPhone en pimp je foto daarna met een kerstmuts, baard, elfenpakje of rendiergewei. Het resultaat kun je delen via Facebook of andere sociale netwerken.

Angry Birds Seasons

Tijd voor een spelletje! Ook de populaire boze vogels en dolle varkens uit Angry Birds hebben een kersteditie gekregen. In Angry Birds Seasons (iOS en Android) ga je deze keer ten aanval in Finland met 25 gloednieuwe levels in een winterjasje.

Hit the Drums Xmas Edition

Goed nieuws voor Android-gebruikers die van een muzikaal spelletje houden. Met Hit the Drums Xmas Edition kruip je achter een virtueel drumstel. Het doel? Op het juiste moment op de juiste drum tikken en je doorheen allerlei kerstklassiekers een weg banen. Verslavend!

Framemas

Als je je eindejaarswensen digitaal wilt versturen, heb je Framemas nodig. Met deze iOS-app stop je namelijk elke foto in een kerst- of wintersfeertje. Vervolgens kun je nog een boodschap toevoegen en je wensen verzenden.

Keetje – Gelukkig nieuwjaar

Speciaal voor de allerkleinsten is er de iPad-app Keetje – Gelukkig Nieuwjaar. Met dit wondermooie prentenboek kan ook je zoon of dochter zich voorbereiden op oudejaarsavond. Prachtige tekeningen in combinatie met een mooi verhaal.

New Year Snow Live Wallpaper

De kans dat we in België bedolven worden onder een maagdelijk wit sneeuwtapijt is niet echt groot. Dankzij deze Android-app krijg je tenminste wat sneeuwsfeer op je smartphone. Laat die sneeuwvlokjes maar dwarrelen...

Rotje

Wil je je vrienden verrassen met wat virtueel vuurwerk? Dan heb je Rotje (voor iOS en Android) nodig. Kies een vuurpijl en gooi 'm via Facebook naar je vrienden, collega's en familieleden. Via de kaart kun je zien waar in realtime overall rotjes worden afgeschoten!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top