10 cadeaus voor hem en haar

Nieuws | 10 cadeaus voor hem en haar

Door

Deel dit nieuws

De feestdagen staan voor de deur. Heb je geen inspiratie? Geen probleem, wij helpen je en serveren je tien high tech cadeautips: vijf voor haar en vijf voor hem. Ladies first. Klaagt je vriendin of vrouw altijd dat de batterij van haar smartphone te snel leeg is? Dankzij deze Goldbar USB Charger heeft ze altijd extra energie op zak.

Voor hem: Minidrone

2014 is het jaar van de drones. Deze Rolling Spider van Parrot haalt snelheden tot 18 kilometer per uur. Met de ingebouwde camera aan de onderzijde maakt je vriend of man de coolste luchtfoto's.

Voor hem & haar: Nieuwe smartphone

Wil je je liefste verrassen met een nieuwe smartphone? Prima idee. Maar welke kies je dan? Er is zoveel keuze. Een Lumia 930, een iPhone 6 of liever een Samsung Galaxy S5? Onze gids wijst de weg.

Voor haar: Warm en functioneel

Staat 'handschoenen' op haar kerstlijstje? Deze Touchschreen Gloves Coral Pink van Mujjo zijn niet enkel mooi en lekker warm, ze zijn ook touchscreen proof zodat ze ook tijdens ijskoude vriestemperaturen lieve sms'jes kan blijven sturen.

Voor hem: Blijven gamen

In een nostalgische bui? Deze Arcadie voor iPad mini geeft elke man het joystickgevoel van weleer. Ideaal voor een partijtje Pong, Alien Invaders of Blasteroids.

Voor haar: Roze headphonestandaard

Weet ze nooit waar haar hoofdtelefoon is? Dankzij de roze Loop Headphone Stand van Spell kan ze haar koptelefoon in stijl opbergen.

Voor hem: High tech skibril

Zou hij maar wat graag King of the Hill willen zijn? Dan is deze Airwave 1.5 Snow skibirl van Oakley een must. Zodra hij de bril via bluetooth met zijn smartphone verbindt, kan ie berichten bekijken of zijn snelheid, de temperatuur en actuele hoogte aflezen tijdens het skiën of snowboarden.

Voor haar: Subtiele activity tracker

Dit is veel meer dan een veredelde stappenteller. De iHealth Edge houdt haar aantal stappen, de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën en haar slaapritme bij. Elke tracker wordt geleverd met een zwart, grijs, oranje en roze polsbandje zodat ze 'm bij elke outfit kunt laten matchen.

Voor hem: Zwitserse kwaliteit

Een klassiek horloge? Ja, zo ziet ie er wel uit, maar hij biedt wel veel meer. Het polshorloge is namelijk voorzien van een stappenteller en slaaptracker. Wissel het lederen bandje met het meegeleverde siliconen polsbandje om de Withings Activité ook tijdens het zwemmen te dragen.

Voor haar: Vind ik leuk!

Speciaal voor Facebook-addicts die ook nog graag in de keuken staan, is er de I Like Your Kitchen Glove van Yeople. Ideaal voor keukenprinsessen die hun culinaire uitspattingen graag op Facebook zwieren.

Voor hem: Instant party

Dit is niet zomaar een doordeweekse bluetooth luidspreker. De JBL Pulse tovert elke ruimte om tot een feestzaal dankzij de programmeerbare lichtshow. Rondom de speaker zitten namelijk 64 LEDjes die voor flink wat ambiance zorgen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top