Een smartphone onder de kerstboom? Volg de gids!

Nieuws | Een gloednieuwe telefoon als kerstcadeau is altijd een leuke verrassing. Maar er een kiezen is voor de schenker vaak een moeilijke opgave. Om je te helpen de juiste keuze te maken, hebben we voor u de beste aanbiedingen op de markt geselecteerd. Volg de gids!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gloednieuwe iPhone 6 en 6 Plus

De iPhone blijft uiteraard een vaste waarde. Bij Apple is de grote nieuwigheid dit jaar ongetwijfeld de schermgrootte, of liever: schermgroottes, want het merk met de appel biedt nu ook een iPhone 6 Plus aan (5,5 inch), gevoelig groter dan de iPhone 6 (4,7 inch), die dan weer groter is dan een iPhone 5 (4 inch). Maar daar blijft het niet bij wat vernieuwing betreft. Naast het nieuwe gestroomlijnde design is ook de NFC-chip (Near Field Communication) een nieuwigheid waarmee je in de nabije toekomst in enkele seconden je aankopen zult kunnen betalen via Apple Pay. Ook de processor en de camera zijn totaal herzien en bieden een verbluffende kloksnelheid en beeldkwaliteit.

Neem deel aan onze grote wedstrijd en win een iPhone 6 Plus 64 Go!

Meer info over de iPhone 6

Meer info over de iPhone 6 Plus

iPhone 5c: in bonte kleurtjes!

Als je iets met meer kleur onder de kerstboom wilt, is de iPhone 5c de geschikte keuze. Blauw, roze of wit zorgen voor een flinke dosis fun, maar het ontwerp en de fabricatie stralen de degelijkheid van Apple uit. Dit is ook het ideale model voor wie een topsmartphone met een redelijk formaat wil.

Meer info over de iPhone 5c

Samsung Galaxy S5 mini

Bij Samsung blijft de Galaxy S5 een referentie, maar zijn kleine broertje, de S5 mini, is ook de moeite waard! Met zijn Super Amoled-scherm van 4,5 inch, zijn vingerafdrukscanner, hartslagsensor en 8 megapixelcamera is dit stof- en waterbestendige toestel paraat voor elk avontuur! 

Meer info over de Samsung Galaxy S5 mini

Nokia Lumia 930

De toptoestellen van Nokia hebben een bijzondere plaats in het hart van de fotoliefhebbers veroverd. Met zijn 20 megapixel PureView-camera, Dual Led Flash, Carl Zeiss-lens van 22mm f/2,4 en vier directionele microfoons om het geluid in video optimaal vast te leggen, vormt de Lumia 930 geen uitzondering op de regel. Dit kleinood kan prat gaan op een Amoled-scherm van 5 inch, een 2,2 GHz quad-core processor en Windows Phone 8.1 om topprestaties te leveren.

Meer info over de Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 830

Ook het kleine broertje van de Lumia 930 heeft heel wat troeven in huis, zoals een zachtere prijs. Ook hij is begiftigd met een Carl Zeiss-lens, optische beeldstabilisatie van de camera, PureView-technologie en een 5 inchscherm. Ook Windows Phone 8.1 is van de partij. Wie zegt dat een goede smartphone ingewikkeld moet zijn?

Meer info over de Nokia Lumia 830

Win hier de Nokia Lumia 830!

Acer Liquid E600

De dunne en lichte Acer Liquid E600 is een degelijke smartphone uit het middengamma. Hij heeft alles wat een moderne, goed presterende smartphone nodig heeft: 5 inchscherm, 4G, quad-core Snapdragon 400-processor, 8 megapixelcamera en opnemen in full HD, dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer info over de Acer Liquid E600

LG G3

De LG G3 is een hightechsnufje op zich. Zijn 5,5 inchscherm heeft een bijna ongelooflijke resolutie van 2560x1440 pixels. Dit revolutionaire scherm heeft indrukwekkend dunne randen waardoor de schermruimte maximaal is. De Koreaanse fabrikant is er niettemin in geslaagd in dit minimalistische toestel een 13 megapixelcamera met autofocuslaser, een 2,5 GHz quad-core processor en een 3000 mAh-batterij te laten huizen. Zonder twijfel een van de beste smartphones van 2014!

Meer info over de LG G3

Sony Xperia M2 Aqua

De Sony Xperia M2 Aqua kan tegen een stootje. In een plensbui of bij een onverwachte duik in het zwembad laat dit stof- en waterdichte toestel zijn baasje niet in de steek. Sony staat allang aan de top van de technologie wat digitale fotografie betreft en de Xperia M2 Aqua zal de naam van het merk zeker eer aandoen. Met zijn 8 megapixelcamera met Exmor-technologie, HDR en steadyshotstabilisatie in video kan dit toestel alle amateurfotografen bekoren!

Meer info over de Sony Xperia M2 Aqua

Huawei Ascend P7

De bekendste merken hebben niet het monopolie op goede producten. Huawei bewijst dit met een topsmartphone die niet hoeft onder te doen voor zijn concurrenten. De Huawei Ascend P7, met een dikte van 6,5 mm voor een 5 inchscherm, is een van de dunste op de markt en zijn design laat niemand onverschillig. Als u iemand een mooie ontdekking wilt schenken, dan zit je met de Huawei Ascend P7 zeker goed!

Meer info over de Huawei Ascend P7

Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 doet mee met de grote jongens. Met zijn 5,7" Super Amoled-scherm, combineert hij de troeven van een telefoon met die van een tablet. Met zo'n scherm en een krachtige 2,7 GHz quad-core processor is de Galaxy Note 4 de ideale tool voor professionals. Maar dat zijn niet zijn enige troeven. Met zijn gestabiliseerde 16 megapixelcamera en zijn S-Pen, die van de Galaxy Note een echt creatief toestel maken, is hij de ideale metgezel van artiesten en amateurfotografen.

Meer info over de Galaxy Note 4

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top