10 gadgets om verloren spullen te traceren

Nieuws | Raak jij je meest kostbare spullen ook vaak kwijt? Dankzij dit lijstje van tien übermoderne trackers speel je je sleutels, huisdieren, kinderen, bril of schoonouders nooit meer kwijt.

Door

Deel dit nieuws

Raak jij je meest kostbare spullen ook vaak kwijt? Dankzij dit lijstje van tien übermoderne trackers speel je je sleutels, huisdieren, kinderen, bril of schoonouders nooit meer kwijt. hipKey is een eerste slimme tracker. Bevestig het apparaatje aan een voorwerp naar keuze, koppel 'm vervolgens met de hipKey APP op je smartphone en stel een bereik van 2 tot 50 meter in.

Slimme sleutelhanger

Tile is een erg subtiele sleutelhanger die je aan je sleutelbos, rugzak, handtas, gitaarkoffer of fiets kunt bevestigen. Via de iOS-app kun je vervolgens je spullen opsporen via het koud-warm-warmer-heet principe. Het grootste voordeel? Je hoeft de batterij van Tile nooit op te laden!

Zo ban je fietsdieven

Daar sta je dan. Met je fietssleuteltje in de hand, maar je stalen ros is nergens meer te bespeuren. Met deze fietstracker die in het achterlicht verstopt zit, geef je dieven geen kans. De tracker heeft zelfs een ingebouwde bewegingsmelder. Zodra iemand aan je fiets zit, ontvang jij een smsje.

Anti-paniek-bandje

De grootste vrees van ouders? Hun kind kwijtraken op drukbezochte plaatsen. Guardian is een kindvriendelijk waterproof tracking horloge. Via je smartphone of tablet kun je altijd controleren waar je oogappel zich bevindt. Sterke troeven? De batterij zingt het tot maximaal een jaar uit en je kunt andere personen – grootouders of babysitters bijvoorbeeld – ook toegang geven tot de app.

Waar is mijn auto?

Schrik dat je bolide gestolen wordt? Dan moet je zeker het Locca Phone Car Pack eens overwegen. Prik het ultracompacte doosje in de sigarettenplug om bij diefstal onmiddellijk gewaarschuwd te worden. Via de bewegingssensor en gps kun je pijlsnel achterhalen waar je wagen is.

Slim bagagelabel

Barst bij jou ook het angstzweet uit als je aan de bagageband in de luchthaven staat? Schrik dat je koffer er niet bij is? Dankzij CalypsoTag krijg je een bericht als je bagage in aantocht is zodat je niet zenuwachtig aan de band moet staan wachten. Het lederen label ziet er bovendien ontzettend stijlvol uit.

Voor vluchtende viervoeters

Durft je hond of kat wel eens op ontdekkingstocht gaan? Doe je viervoeter dan een Tagg Tracker rond de hals. Op die manier kun je altijd nagaan waar hij of zij uithangt.

Ingenieuze sticker

Kleef de StickNFind op je notebook, bevestig 'm aan je koffer, plak 'm op de knuffel van je zoon of dochter, ... de mogelijkheden van deze intelligente sticker zijn legio. StickNFind is niet veel groter dan een muntstuk en beschikbaar in verschillende hippe kleurtjes.

Wijs sierraad

Voelt je vriendin of moeder zich niet altijd veilig als ze 's avonds alleen op pad is? Geef haar dan een Safelet cadeau. Deze elegante armband is voorzien van een alarm en een locatietracker.

Multifunctionele hanger

Waar is je rugzak? Je tablet? Je camera? Koppel zoveel XY tags als je zelf wilt met je smartphone en spoor je spullen in een handomdraai op. Bovendien kun je ook een bereik instellen en waarschuwingen ontvangen als je notebook, huisdier of sleutels ergens achterlaat.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top